Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar ben de şahin bey ile görüşme yaptım.İlk görüşme ücretsiz dediler ama tabiki muayene de ettiği için 250 tl verdik..Şahin beye güvendim ancak sekreterlerinin yaklaşımını hiç beğenmedim.Belki de bize denk geldi.6500 tl ilk deneme dediler.Sgk anlaşması da yok. Maddiyat 2. planda ama parayı da kolay kazanmıyoruz.Birkaç deneme de olabileceği için insan ister istemez düşünüyor bunu. Bursada yaşamadığım için bazı tahlilleri kendi ilimizde yapsak şahin bey kızar mı acaba.Yardımcı olursanız sevinirim...

Canım muayene olunca para oduyosunuz tedaviye başlayınca muayene ücreti o paranın içinde ama niye 6500 dediler anlamadım 6000 ilk deneme. Sen disardakileri boşver sahin bey ve ekibine bak lale hanim da çok iyidir çok soğuk durur ama süperdir.
Tahlilleri istediğim yerde yapabilirsin devlette yaptırın der her zaman sahin bey. Ben hamile kaldığımda ilk muayene olup kalp atışlarıni dinledikten sonra bana gelmeyin uygun biyere gidebilirsiniz demişti bize. Kapıda kiler baskeser gibi ne yapalım bebisler sağlıkla gelsin de hemen insaAllah bidaha görmeyelim onları yaa Rabbim

Bende başka şehirden gidiyorum yaşadığım yerde devlet hastenesinde yaptırdık bizde tahlillerimizi

Yoo neden kizsin sahin bey bende uludag üniversitesinde yaptirmistim.sadece iki gunde bir onlarin istedigi tahlili orda yaptirmistim o da zaten ayri ucret degil fiyatin icinde.birde yanlismi anladiniz acaba ben 6000 tl diye biliyorum.

Yok cnm artik bebis varmi yokmu onu ogrenicem keseye bakilcak nolur dua edin buna ihtiyacim olcak zaman geçmiyor sanki çok korkuyorum
Aklına kötü bi şey gelmesin bebis in kesesi ni göreceksin ben inanıyorum o bebisi sağlıkla kucağına alacaksın inşallah böyle hissediyorum dualarım da sin canım

[QUOT"Bilgehalil78, post: 47941616, member: 780362"]Rabbim yuzunu guldursun inşallah.[/QUOTE]
Amin canim bugün benim çok yakindada sizin yuzunuz gülsün inşallah

Ne yaptın canım hepimiz müjdeli haberi bekliyoruz
Canim keseyi gördük allahima şükürler olsun darisi sizlerin basina inşallah..sadece sahin hoca biraz yogundu sanirim ayakta konustuk soracaklarimida unuttum o canimi sıktı biraz birde bilginiz olsun keseyi gormeye gittiginizdede ucret alıyorlar gerci hic onemli degil yeterki bebisimiz olsunda sizlerinde haberlerini beklicem

Ne guzel ne mutlu sana rabbim kucaginada almayi nasip etsin inşallah.bende on gun sonra kan tahlili yaptiricam.inşallah bende iyi haberler alirim.allahim isteyen herkeze hayirli evlatlar versin.

Cok sevindim tebrikler,darisi basimiza isallah..simdi nereye de am etmeyi dusunuyorsunuz?

Kizlar hepinize çok teşekkür ediyorum rabbim sizede bu mutlulugu yasatsin .dreamon78 ben bir kontrol daha sahin hocaya gidicem sonra allah izin verirse ziya cetine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…