Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Belki önümüzdeki hafta pinkimin reglisi gelmez onunda kendiliğinden hamiş olduğunu öğreniriz.Olur mu olur ne güzel olur.ıNŞALLAH ıNŞALLAH

herkese hayırlı cumalar........kızlar bu mübarek günde hepimize dua ettim.........ALLAH hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar versin diye.............seybaya geçmiş olsun,oğlunada ALLAH acil şifalar versin.........

ALLAHIM hepimizi sevindirsin bu mübarek aylarda inşş:Saruboceq:
adet belirtilerim var canım hayırlısı diyelim ilaç kullandım ya şaşırttı dengemi ondanmı acabakafamçokkarıştı

Öncelikle seybaya büyük geçmiş olsun...
Evet kızlar benim için son gece....
Dualarınızı eksik etmeyin...
Yarın herhalde sabahtan giderim inşallah tahlile
Ve inşallah hayırlı haberle yazarım buraya....
ıçim burkuldu biraz benim için son gece yazınca.....

Allahtan hayırlısını diliyorum...Kendim için,hepimiz için....:Saruboceq:
O kadar gönülden diliyoruz ki bir evladı Rabbim inşallah en kısa zamanda verir hepimize.......

samurcum senin için hayırlısını diliyorum.Sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı buymuş diyeceğiz....Allah neyi,ne zaman kararladıysa o zaman olacak.Ama yine de bize hayırlısını ve biran evvelini versin diye dua edeceğiz.

Ama yine de yarın mutlu olmak istiyorum onu da söyleyeyim.Hatta yarın hayırlı haber verirsen yasin okuyacağımı bile adadım.

kızlar........bugün akşamüstü kanamam başladı......bende dayanamayıp gittim acıbademe ve testimi yaptırdım........sonuç 16.9 ...........şahin bey sonucun 10.cu gün testi için çok iyi dedi...........ama az önce kanamam başladı ve malesefki bu bebeğimi dahada erken kaybediyorum .......çok üzgünüm.........bizim için bugün tüp bebek sayfası kapandı..........eşimle öyle karar vermiştik................susamuru,dilkman.......inşallah sizin sonuçlarınız güzel olur................momi,pinkrose.,cennetim,mumudihaba ve diğer arkadaşlar ALLAH yolunuzu açık etsin ve hepinize sağlıklı evlatlar versin..........hepiniz kendinize iyi bakın.........

:1no2:YOK HAYIR GERÇEK DııL BU YAZDIKLARIN DıMı BLUESUU YOK ŞAKA YAPTIM SıZE DE NEOLUR OFFF ÇOK KÖTÜ OLDUM ŞıMDı ALLAHIM ıSYAN ETMEK BıZE YAKIŞMAZ AMA RABBıM NEDEN BıZ DEMEDEN DE EDEMıYORUM:Saruboceq: TAMAM TATLIM RABBıM HAYIRLISINI VERSıNN KENDıNE ÇOK ıYıı BAK AMA NE OLUR BıZıMLE ıRTıBATINI HıÇÇ KESME UNUTMA BıZLER BU YOLDA HEP BERABERDıK ACI YADA TATLI HERANDAkaydirigubbakcemile5 HAYAT GERÇEKTEN KISA UZUN OLAN'SA SEVGı EŞıNLE SANA BıR ÖMÜR MUTLULUKLAR:gitme::gitme:

Son düzenleme:

ALLAHIM ne olur kaybetmesin bebeğini :Saruboceq::Saruboceq:
sen hayırlı olanı nasip et ama blue arkadaşımızın bebeğini ona bağışla :Saruboceq:
:a015:

arkadaşım hemen üzülme.yarın bidaha dr git bazen böyle kanamalar oluyomuş.diger sayfalarda okudum.sen hemen vazgeçme dr git...daha 2 günün var test yaptırmaya degerinde artabilir....HEMEN VAZGEÇMEEEEEEEEEE.....

canım benim bu ne karamsarlık... lütfen kendini üzme böyle. herşeyden önce şu anda hamilesin. güçlü çıkar bebeğin tutunur inşallah ümidi hemen kesmek yok. şahin bey kanamayı durdurmak için vermedi mi birşey??? bence yarın sabah hemen sormalısın...

eğer olursa bu seferde olmazsa lütfen ümidini yine kaybetme güzel evladına kardeşini hiç beklemediğin bir anda verir rabbim. üzülme olur mu...

arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler............pazartesi yine test yaptırıcaz ama malesef..........şu anda düşüklerde yaşadığım ağrıyıve kanamayı geçiriyorum...........az öncede kanamam fazlalaştı ve duracak gibi değil............şahin beyde kanamayı durdurmak için hiç bir ilaç vermiyor nedense..........

bluesuum şu anda okudum yazdıklarını...Ne diyeceğimi bilemiyorum....Allah hakkımızda hep hayırlısını versin diye dua etmiştik.Demek ki arkadaşım hayırlısı buymuş...Belki de herşeyden ümidini kestiğinde kendiliğinden gelecektir bebeğin...Kim bilebilir?

kızlar selam samurdan haberi olan var mı?

ozelden de yazdım gelmedi bugun... hayırlı haberlerle gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…