- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.421
Canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin tekrardan gözünüz aydınCanim keseyi gördük allahima şükürler olsun darisi sizlerin basina inşallah..sadece sahin hoca biraz yogundu sanirim ayakta konustuk soracaklarimida unuttum o canimi sıktı biraz birde bilginiz olsun keseyi gormeye gittiginizdede ucret alıyorlar gerci hic onemli degil yeterki bebisimiz olsunda sizlerinde haberlerini beklicem
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canım benim bize de dua et her zaman olur mu?Canim keseyi gördük allahima şükürler olsun darisi sizlerin basina inşallah..sadece sahin hoca biraz yogundu sanirim ayakta konustuk soracaklarimida unuttum o canimi sıktı biraz birde bilginiz olsun keseyi gormeye gittiginizdede ucret alıyorlar gerci hic onemli degil yeterki bebisimiz olsunda sizlerinde haberlerini beklicem
Ziya bey muayenehane sinde değil mi canım hangi hastanede?Kizlar hepinize çok teşekkür ediyorum rabbim sizede bu mutlulugu yasatsin .dreamon78 ben bir kontrol daha sahin hocaya gidicem sonra allah izin verirse ziya cetine gidicem
InsallaAllah canim benim yaa dua et Rabbim kimseye hayal kirikligi gostermesinGmzbyrz , burcu çok teşekkür ederim canlar allah razi olsun sizinde güzel haberlerini burdan duyucam inşallah. .burcu cnm ziya bey ozel muayenesi var konur hastanesinin tam karsinda iyi bir doktor gerçekten
arkadaşlar eşimin sperm sayısı ve hareket azlığı nedeniylebize tüp bebek yaptırmamız önerildi. benm tüm değerlerim normal ve uygun görünüyor.gemlik te yaşıyoruz bursada merkezleri araştırıyoruz. acıbadem şahin bey çok ama çok önerilmiş bir doktor. banada biraz bilgi verirmisiniz fiyatlar hakkında falan. birde ilk görüşme içinde ücret ödüyormuyuz? gidip kendisiyle görüşsek. bugün birkaç saatlik fırsatımız vardı murat arslan ve pembe maviye gidebildik. haftaya işallah acıbadem ve jinemede gidicez. hakkımızda hayırlısı. hepinize teşekkürler şimdiden
Amin cnm benim merak etme rabbimn izniyle birdahakine sende ogluma kardes geliyo kizlar yazacaksin inşallah dualarim sizinleheidi10post: 47949611 .!.:InsallaAllah canim benim yaa dua et Rabbim kimseye hayal kirikligi gostermesin
Bende gitmiştim 1 kere ziya beye mükemmel bi doktor.
Transferden sonra ne gibi belirtileriniz oldu.benim bugun transferimin dorduncu gunu ama hicbir belirti yok.kasik agrisi olur ilk gunler dediler bende o da olmadi.sadece adet olacakmisim gibi hafif yumurtalik agrisi ve göğüs hassasiyeti var.tutmadi galiba benimGmzbyrz , burcu çok teşekkür ederim canlar allah razi olsun sizinde güzel haberlerini burdan duyucam inşallah. .burcu cnm ziya bey ozel muayenesi var konur hastanesinin tam karsinda iyi bir doktor gerçekten
Canım belirtilere takılma hamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı inşallah bebis tutunuyordur kaç tane koydular kaçıncı gün embriyosuTransferden sonra ne gibi belirtileriniz oldu.benim bugun transferimin dorduncu gunu ama hicbir belirti yok.kasik agrisi olur ilk gunler dediler bende o da olmadi.sadece adet olacakmisim gibi hafif yumurtalik agrisi ve göğüs hassasiyeti var.tutmadi galiba benim
Belirtilere sakin anlam yukleme çünkü igneler ilcalar stres hepsi seni yaniltabilir bende ilk gunlerde hic bir belirti yasamadim glukofen den dolayi mide bulantim oluyordu son gunlere dogru tabi adet sancisi gibi sancim oldu ama ise gittigim icin cok hareket yapiyodum ondan dolayi da artiyodu bende kan pihtilasmasi olduğu için en büyük olumlu belirtiy idrardan anladim çünkü ben adet olucam zaman idrarim kirmiziya dönük oluyor. .obur turlu sanci kasik agrisi bel agrisi olsun yada olmasin cok takilma dedigim gibi hamile olandada olmayandada ayni belirti olabiliyor daha cok erken hem senin icin suan baska seylere odaklan ve kafanı dagit cunku öbür turlu zaman geçmiyorBilgehalil78 .!.:Transferden sonra ne gibi belirtileriniz oldu.benim bugun transferimin dorduncu gunu ama hicbir belirti yok.kasik agrisi olur ilk gunler dediler bende o da olmadi.sadece adet olacakmisim gibi hafif yumurtalik agrisi ve göğüs hassasiyeti var.tutmadi galiba benim
Tek embriyo.bir tanesi dollendi zaten benim.ikinci gun sanirim p.tesi aldilar çarşamba çağırdılar.gun cok olunca dahami iyi oluyo acaba.yada fark etmiyomu.uzuluyorum yaa.Canım belirtilere takılma hamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı inşallah bebis tutunuyordur kaç tane koydular kaçıncı gün embriyosu
Evet gercekten gecmiyor cok sıkıntılı.birde tam bayramin birinci gunu ogrenicem.rabbim inşallah cifte bayram yaşatır.guzel yaradanim hepimize verir inşallah.Belirtilere sakin anlam yukleme çünkü igneler ilcalar stres hepsi seni yaniltabilir bende ilk gunlerde hic bir belirti yasamadim glukofen den dolayi mide bulantim oluyordu son gunlere dogru tabi adet sancisi gibi sancim oldu ama ise gittigim icin cok hareket yapiyodum ondan dolayi da artiyodu bende kan pihtilasmasi olduğu için en büyük olumlu belirtiy idrardan anladim çünkü ben adet olucam zaman idrarim kirmiziya dönük oluyor. .obur turlu sanci kasik agrisi bel agrisi olsun yada olmasin cok takilma dedigim gibi hamile olandada olmayandada ayni belirti olabiliyor daha cok erken hem senin icin suan baska seylere odaklan ve kafanı dagit cunku öbür turlu zaman geçmiyor
Evet ama ben hala onu kullaniyorum cunku fitil bende enfeksiyon yapti hoca 3 secenek sundu suan mecburi onu sectim her tarafim delik desik oldu daha iki hafta onu kullancam dayanamazsam gene fitile doncem mecburirognex igne vurundunuzmu.ben bugun sonuncuyu vuurnucam ama cok yogun bir igne diye mi bilmiyorum kabada pek dagilmiyo sanirim küçük bezecikler kaldi dagilir herlde sonra
Benimde igne bitince jel var banada o cok zor geliyor.zarar veririm diye korkuyorum.hemsire itebildigun kadar iceri yap demisti.sordum zarari olmaz dediler ama.Evet ama ben hala onu kullaniyorum cunku fitil bende enfeksiyon yapti hoca 3 secenek sundu suan mecburi onu sectim her tarafim delik desik oldu daha iki hafta onu kullancam dayanamazsam gene fitile doncem mecburi
Arkadaşım. Progestan mi enfeksyon yaptı banada yaramıyor progestanEvet ama ben hala onu kullaniyorum cunku fitil bende enfeksiyon yapti hoca 3 secenek sundu suan mecburi onu sectim her tarafim delik desik oldu daha iki hafta onu kullancam dayanamazsam gene fitile doncem mecburi
Sen hiç bir şeyi kafama takma canım çok zor ama bişeyler bul kendine. Bende hep diyorum 12 gün uyutsalar beni ama olmuyor isteTek embriyo.bir tanesi dollendi zaten benim.ikinci gun sanirim p.tesi aldilar çarşamba çağırdılar.gun cok olunca dahami iyi oluyo acaba.yada fark etmiyomu.uzuluyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?