- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.441
Canım şahin beye sadece on görüşme için gitmistim iki ay önce süper bi doktor ama pembe maviye gitme bence geçen ay asilama yaptırdım tutmadi gi için demiyorum doktor hic anlayışlı deyil di soru bile soramiyorduk eşim bile farketti yani. Şimdi bayramdan.sonra tüp bebek yapcaz şahin beyde murat aslan la jinemedi uyu duydum karar sana kalmış bizede haber verarkadaşlar eşimin sperm sayısı ve hareket azlığı nedeniylebize tüp bebek yaptırmamız önerildi. benm tüm değerlerim normal ve uygun görünüyor.gemlik te yaşıyoruz bursada merkezleri araştırıyoruz. acıbadem şahin bey çok ama çok önerilmiş bir doktor. banada biraz bilgi verirmisiniz fiyatlar hakkında falan. birde ilk görüşme içinde ücret ödüyormuyuz? gidip kendisiyle görüşsek. bugün birkaç saatlik fırsatımız vardı murat arslan ve pembe maviye gidebildik. haftaya işallah acıbadem ve jinemede gidicez. hakkımızda hayırlısı. hepinize teşekkürler şimdiden
Arkadaşım ins tutmuştur mutlu haberlerini bekliyorum kişiden kişiye deyişik ki belirtiler kiminle hiç belirti olmaz ins seninde öyledir dondurulmuş falan varmi kaç yumurta toplandiTransferden sonra ne gibi belirtileriniz oldu.benim bugun transferimin dorduncu gunu ama hicbir belirti yok.kasik agrisi olur ilk gunler dediler bende o da olmadi.sadece adet olacakmisim gibi hafif yumurtalik agrisi ve göğüs hassasiyeti var.tutmadi galiba benim
Hayir dondurulmus yok.bes yumurtaydi sadece biri döllenmiş.yaşım var benim korkum ondan.inşallah rabbim büyük nasipte varsa görürüz.Arkadaşım ins tutmuştur mutlu haberlerini bekliyorum kişiden kişiye deyişik ki belirtiler kiminle hiç belirti olmaz ins seninde öyledir dondurulmuş falan varmi kaç yumurta toplandi
İnşallah.allah razi olsun.rabbim çektiğimiz maddi manevi sikintilarin mukaafatini verecek inşallah hepimize.İnş arkadaşım belkide birtane olduğu için belirti yoktur ikizlerde falan belirti daha önce başlıyor zaten ilk günlerdeki kasık agrisi ilacın etkisi hamilelik belirtileri bir haftayı geçince başlar ins seninde tutmuştur dualarımız seninle
On görüşme yapmıştık üç ay önce muane olmamıştım ama oda asulama deyince kadında yaptir ayim diye pembe mavide yaptırdım ama hiç açıklama yapmadı doktor birsey soruyor dum üstten üstten cevap veriyordu tüp bebeye sağın beyde karar kildik ins tutarYok hic çekinmeyin.bende cok cekiniyodum kadin dr dan baskasina gitmem diyodum.tup bebek oncesi kadin dr a gittim.ilaç kullandim bir yil oyaladi beni.inan erkek dr lar daha anlayisli helede şahin bey oyle tatli bir dr ki.gidince goreceksin bak.bu donemler bizim icin zaten sıkıntılı stres oluyoruz.bu stresi arttiracak dr lazim degil bize.sahin bey pozitif enerji saçıyor cevresindeki insanlara.en dogru adres bence.ben osman beyede gittim.adam sinirli birsey soracak olsan cekinirsin.
evet vajinal bölgeye günde 3 defa fitil itmem gerekiyodu 20 gün yaptım sonra malesef garip şişlikler oluştu sağ ve soldan malesef ileriyi bırak içeri itemedim bile o derece kötü oldu bende hocayla konuştum ya jel ya yine fitil yada iğne dedi jelden biraz tedirgin oluyorum hoca topaklanabiliyo içerde dedi bende bir süre daha iğne kullanıcam ondan sonra hayırlı bakalım nolcakArkadaşım. Progestan mi enfeksyon yaptı banada yaramıyor progestan
hiç stres yapma şahin bey güler yüzlü bir insandır en önemliside ekip çok iyi yani seninle ilgileniyolar için rahat olsun doğru seçim ama tedaviden önce herşeyi konuş onunla ne gerekiyo yapılcak testler varmı diye sor çekinmeden çünkü maddi ve manevi olarak zor bir yolİnş benimde az kaldı ekim başında başlıyorum ins ama çok cekiniyorum ilk defa erkek doktora gidecem şahin bey nasıl ilgileniyormu hastalari yla çok stres yapiyom ya
Tamam arkadaşım hepsini sorcam. İnş rabbim benimde ve isteyen herkesin yüzünü guldursun inshiç stres yapma şahin bey güler yüzlü bir insandır en önemliside ekip çok iyi yani seninle ilgileniyolar için rahat olsun doğru seçim ama tedaviden önce herşeyi konuş onunla ne gerekiyo yapılcak testler varmı diye sor çekinmeden çünkü maddi ve manevi olarak zor bir yol
Bende fitil progestan kullandığım zaman çok akintim oluyor normal akinti deyil doktora gidiyom hep enfeksyon oluyirevet vajinal bölgeye günde 3 defa fitil itmem gerekiyodu 20 gün yaptım sonra malesef garip şişlikler oluştu sağ ve soldan malesef ileriyi bırak içeri itemedim bile o derece kötü oldu bende hocayla konuştum ya jel ya yine fitil yada iğne dedi jelden biraz tedirgin oluyorum hoca topaklanabiliyo içerde dedi bende bir süre daha iğne kullanıcam ondan sonra hayırlı bakalım nolcak
Tutar allahin izniyle.siz kac yasindasiniz.sizde sorun neydi.On görüşme yapmıştık üç ay önce muane olmamıştım ama oda asulama deyince kadında yaptir ayim diye pembe mavide yaptırdım ama hiç açıklama yapmadı doktor birsey soruyor dum üstten üstten cevap veriyordu tüp bebeye sağın beyde karar kildik ins tutar
Ben 25 yaşındayım esimde birsey yok bende polikistik over var yumurtalarim ilaçsız buyumuyor geçen sene sadece yardimci ilaçlarla hamile kalmistim ama ikiz olduğu için erken dogum oldu bu sene ne oldu bilmiyorum aşilama ile bile kalamadim tüp bebeye kadar gectikTutar allahin izniyle.siz kac yasindasiniz.sizde sorun neydi.
O orkide077 canım bende bu ayın sonu başlayacam nasip olursa tanışırız orada hepimizin hayırlı olur inş tedavileriBen 25 yaşındayım esimde birsey yok bende polikistik over var yumurtalarim ilaçsız buyumuyor geçen sene sadece yardimci ilaçlarla hamile kalmistim ama ikiz olduğu için erken dogum oldu bu sene ne oldu bilmiyorum aşilama ile bile kalamadim tüp bebeye kadar gectik
Ben 30 yaşındayım benim yumurtalıklarım biraz zayıfmış..inş canım bizde olumlu sonuçlar alırız..İnş canim ins tanisiriz tabiki ins bizde olumlu sonuçlar alırız sizdeki sebep ne bende polikistik over var kaç yasindasin canim
İnş canim aminBen 30 yaşındayım benim yumurtalıklarım biraz zayıfmış..inş canım bizde olumlu sonuçlar alırız..
Çok haklısın canım oluşan sonra corasprime başladım transferden sonra 2 gün kan sulandırıcı iğne vuruldum göbekten ama tutmadı bilmiyorum pıhtılaşma var miKızlar az önce atv haberde izledim bir bayan istanbulda tüp bebek yaptırmış ama düşük yapmış doktor bey kan pıhtışalma testi yaptı ve sorun olduğu ortaya çıktı ve bir iğne yaptı daha sonra transferim tuttu ikizlerim oldu diye haberlere çıktı bu testin adı ne acaba Şahin bey sizden birinden istedimi benden istemedi mesala üniversite hastaneleride 2 düşükten yada 2 negative sonuç alanlara yapıyormuş eğer gerekliyse neden baştan yapmıyorlar sonuçta biz emek ve para veriyoruz ve ucuz bir işlemde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?