- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.461
Çok haklısın canım opu dan sonra corasprime başladım transferden sonra 2 gün kan sulandırıcı iğne vuruldum göbekten ama tutmadı bilmiyorum pıhtılaşma var mi
Şahin beye olumsuz sonuçtan sonra tahlil yaptırayım mi dedim rahim filmine gerek yok doğum yaptın sen dedi ama bilmiyorum çok acı veriyor muş kararsız kaldım
Ama pıhtılaşma testi ve karyotik genetik test falan yatıracağım bayram, dan sonra şevket Yılmaz da.
Sen nezaman başlıyorsun tedaviye
Ben rahim filmi çektirdim canım çok şükür açık çıktı evet acılı ama öyle aman aman bir acı değil sıvı sıkıyorlar içine filmi çekmek 1 dk tek sorun sıvı verince içinde çok idrara sıkışmış kasıklarında ve içinde hafif bir acı oluyor o kadar sen o testleri devlet hastanesinde mi yaptıracaksın doktor tedavin bende değil deyip kabul etmezse bende yaptırmak istiyorum ama nasıl ve nerde yaptıtacağım bilmiyorum ben tedaviye bu ayki adette değilde bir sonrakinde yaptırmayı düşünüyorum ben bandırmadan geldiğimden kış gelmeden yaptırayım diyorum yol durumu önemli bizim için çünkü en az 20 kere gidiyoruzÇok haklısın canım oluşan sonra corasprime başladım transferden sonra 2 gün kan sulandırıcı iğne vuruldum göbekten ama tutmadı bilmiyorum pıhtılaşma var mi
Şahin beye olumsuz sonuçtan sonra tahlil yaptırayım mi dedim rahim filmine gerek yok doğum yaptın sen dedi ama bilmiyorum çok acı veriyor muş kararsız kaldım
Ama pıhtılaşma testi ve karyotik genetik test falan yatıracağım bayram, dan sonra şevket Yılmaz da.
Sen nezaman başlıyorsun tedaviye
Canım bizden istedi kanda pıhtılaşma ve kromozom testi eşim ve benden ankarada Hrs diye bi hastane var orda yaptırın dedi..orayla iletişime geçtik boş kan tüpleri gönderdiler bizde kan verip kargoyla geri gönderdim..Kızlar az önce atv haberde izledim bir bayan istanbulda tüp bebek yaptırmış ama düşük yapmış doktor bey kan pıhtışalma testi yaptı ve sorun olduğu ortaya çıktı ve bir iğne yaptı daha sonra transferim tuttu ikizlerim oldu diye haberlere çıktı bu testin adı ne acaba Şahin bey sizden birinden istedimi benden istemedi mesala üniversite hastaneleride 2 düşükten yada 2 negative sonuç alanlara yapıyormuş eğer gerekliyse neden baştan yapmıyorlar sonuçta biz emek ve para veriyoruz ve ucuz bir işlemde değil
Senin ilk denememiydi canım birde kan testleri maliyetlimi benim ailem ankarada yaşıyor geçen hafta ordaydım bilseydim yaptırırdım birde sen bursadamı yaşıyorsunCanım bizden istedi kanda pıhtılaşma ve kromozom testi eşim ve benden ankarada Hrs diye bi hastane var orda yaptırın dedi..orayla iletişime geçtik boş kan tüpleri gönderdiler bizde kan verip kargoyla geri gönderdim..
Kızlar bende erken dogumdan sonra araştırma hastanesine gittim ve dedim ikizlerimi kaybettim arastirilmasini istiyorum onlarda direk bir sürü test yaptılar normal çıktı araştırma hastanesine gidin kan pihtilasmasi testini yaptir cam diyin yapıyorlar. Ama tüp bebek merkezlerinin çoğu önceden kan pıhtılaşma testi istiyor şahin bey acaba neden istemedi
Ilk aşılama yapmak zorunda kaldık şahin beyde olmadı sonra tüp bebek ramazanda ayında denedim o da olmadı..bayramdan sonra kontrol gidince o testleri yaptırın dedi şükür sonuçlar temiz çıktı..400 tl ye yaptırdın ankarada Bursada yapan bi yerin daha adını verdi şahin bey orası 800 tl dedi..buarada yalovada yaşıyorum..Senin ilk denememiydi canım birde kan testleri maliyetlimi benim ailem ankarada yaşıyor geçen hafta ordaydım bilseydim yaptırırdım birde sen bursadamı yaşıyorsun
canım ben den şahin bey istemişti ilk düşüğümü yaptıktan sonra yapıldıKızlar az önce atv haberde izledim bir bayan istanbulda tüp bebek yaptırmış ama düşük yapmış doktor bey kan pıhtışalma testi yaptı ve sorun olduğu ortaya çıktı ve bir iğne yaptı daha sonra transferim tuttu ikizlerim oldu diye haberlere çıktı bu testin adı ne acaba Şahin bey sizden birinden istedimi benden istemedi mesala üniversite hastaneleride 2 düşükten yada 2 negative sonuç alanlara yapıyormuş eğer gerekliyse neden baştan yapmıyorlar sonuçta biz emek ve para veriyoruz ve ucuz bir işlemde değil
Aaa Merhaba canım uzun zamandır yoktun hoşgeldin nasılsın başladın mı tedaviyecanım ben den şahin bey istemişti ilk düşüğümü yaptıktan sonra yapıldı
Hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıklı bebisler gelir canımselam ben de 3. tüp bebek tedavime cumartesi başladım. çarşamba günü şahin beyde kontrolüm var.
şahin bey bayramda burada mı aranız da bilen var mı
Canım biliyon benimde gebeligim oldu bana gittiğim bütün doktorlar asilamada bile rahim filmi gerekmez dedi sonuçta bir gebeligim olmuş dediler. Tüp bebekte hiç gerekli deyil dedi şahin beyde böyle dediKızlar kan değerleri düşük benim kan ilacı kullanan var mı sahin beye sormadan ilaç bile almadım başka.
Rahim filmi çektirsem mi gerek yok dedi doktor ama bilemedim
Folik asit kullaniyonmu onun icindede kan yükseltici vitaminler var diye biliyomCanım biliyon benimde gebeligim oldu bana gittiğim bütün doktorlar asilamada bile rahim filmi gerekmez dedi sonuçta bir gebeligim olmuş dediler. Tüp bebekte hiç gerekli deyil dedi şahin beyde böyle dedi
İnofolik kullanıyorum canım ben yaa bilmiyorum hamile kalanlar ne kullanıyor acabaFolik asit kullaniyonmu onun icindede kan yükseltici vitaminler var diye biliyom
Zaten canim sen en etkili vitamini aliyon keçi boynunu pekmezi iç sabahları aç karna çok kan yapiyorİnofolik kullanıyorum canım ben yaa bilmiyorum hamile kalanlar ne kullanıyor acaba
Sonuçta tüp bebek yaptırıyoruz çektirme bence o eziyet ve o stresi yaşama derim zaten Şahin beyde gerek yok demişKızlar kan değerleri düşük benim kan ilacı kullanan var mı sahin beye sormadan ilaç bile almadım başka.
Rahim filmi çektirsem mi gerek yok dedi doktor ama bilemedim
Hakkımızda hayırlısı olsun ins inş bu sefer güler izSagolun kızlar valla ne dusunecegim i şaşırdım gerçi karar verdim Kasım sonu adetiyle başlayacağım Allah nasip ederse daha cook var. Maddi manevi kendimize gelelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?