Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ben rahim filmi çektirdim canım çok şükür açık çıktı evet acılı ama öyle aman aman bir acı değil sıvı sıkıyorlar içine filmi çekmek 1 dk tek sorun sıvı verince içinde çok idrara sıkışmış kasıklarında ve içinde hafif bir acı oluyor o kadar sen o testleri devlet hastanesinde mi yaptıracaksın doktor tedavin bende değil deyip kabul etmezse bende yaptırmak istiyorum ama nasıl ve nerde yaptıtacağım bilmiyorum ben tedaviye bu ayki adette değilde bir sonrakinde yaptırmayı düşünüyorum ben bandırmadan geldiğimden kış gelmeden yaptırayım diyorum yol durumu önemli bizim için çünkü en az 20 kere gidiyoruz

Canım bizden istedi kanda pıhtılaşma ve kromozom testi eşim ve benden ankarada Hrs diye bi hastane var orda yaptırın dedi..orayla iletişime geçtik boş kan tüpleri gönderdiler bizde kan verip kargoyla geri gönderdim..

Senin ilk denememiydi canım birde kan testleri maliyetlimi benim ailem ankarada yaşıyor geçen hafta ordaydım bilseydim yaptırırdım birde sen bursadamı yaşıyorsun

Kızlar bende erken dogumdan sonra araştırma hastanesine gittim ve dedim ikizlerimi kaybettim arastirilmasini istiyorum onlarda direk bir sürü test yaptılar normal çıktı araştırma hastanesine gidin kan pihtilasmasi testini yaptir cam diyon yapıyorlar. Ama tüp bebek merkezlerinin çoğu önceden kan pıhtılaşma testi istiyor şahin bey acaba neden istemedi

Senin ilk denememiydi canım birde kan testleri maliyetlimi benim ailem ankarada yaşıyor geçen hafta ordaydım bilseydim yaptırırdım birde sen bursadamı yaşıyorsun
Ilk aşılama yapmak zorunda kaldık şahin beyde olmadı sonra tüp bebek ramazanda ayında denedim o da olmadı..bayramdan sonra kontrol gidince o testleri yaptırın dedi şükür sonuçlar temiz çıktı..400 tl ye yaptırdın ankarada Bursada yapan bi yerin daha adını verdi şahin bey orası 800 tl dedi..buarada yalovada yaşıyorum..

canım ben den şahin bey istemişti ilk düşüğümü yaptıktan sonra yapıldı

selam ben de 3. tüp bebek tedavime cumartesi başladım. çarşamba günü şahin beyde kontrolüm var.
şahin bey bayramda burada mı aranız da bilen var mı

Kızlar kan değerleri düşük benim kan ilacı kullanan var mı sahin beye sormadan ilaç bile almadım başka.
Rahim filmi çektirsem mi gerek yok dedi doktor ama bilemedim

Kızlar kan değerleri düşük benim kan ilacı kullanan var mı sahin beye sormadan ilaç bile almadım başka.
Rahim filmi çektirsem mi gerek yok dedi doktor ama bilemedim
Canım biliyon benimde gebeligim oldu bana gittiğim bütün doktorlar asilamada bile rahim filmi gerekmez dedi sonuçta bir gebeligim olmuş dediler. Tüp bebekte hiç gerekli deyil dedi şahin beyde böyle dedi

Canım biliyon benimde gebeligim oldu bana gittiğim bütün doktorlar asilamada bile rahim filmi gerekmez dedi sonuçta bir gebeligim olmuş dediler. Tüp bebekte hiç gerekli deyil dedi şahin beyde böyle dedi
Folik asit kullaniyonmu onun icindede kan yükseltici vitaminler var diye biliyom

Sagolun kızlar valla ne dusunecegim i şaşırdım gerçi karar verdim Kasım sonu adetiyle başlayacağım Allah nasip ederse daha cook var. Maddi manevi kendimize gelelim.

Arkadaşlar ben adetten çıktıktan sonra çamaşıra iz bırakan sari akintim oluyor doktora gidiyom fitil veriyor geçiyor sonra adet olduktan sonra tekrarliyor tedavime engel deyil dir dimi sizinde oluyormu kaşıntı yanma falan yok birtek sarı akinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…