Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim de oluyor canım valla bilen cevaplasın ilaç da içiyorum neden oluyor ki ilaç içmek mi lazım. Ben boğazım agrisa bile ilaç içmem öyle bi huyum var. Kadın doguma mi gideyim?

Benim de oluyor canım valla bilen cevaplasın ilaç da içiyorum neden oluyor ki ilaç içmek mi lazım. Ben boğazım agrisa bile ilaç içmem öyle bi huyum var. Kadın doguma mi gideyim?
Valla canim gidiyom doktora fitil veriyor geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor seninkide iz bırakıyormu çamaşırına kusura bakma sordum ama tedavimi engellemesin diye sordum şahin beye sorsaydin keşke. Ben iki aydır gidiyom doktora akinti için fitil verip yolluyorlar

Hiç gitmedim canım bu sebeple.bazen sarı oluyo bazen beyaz kasinti falan yok o sebeple hiç gitmedim. Ne zor şey kadın olmak

Doktora gitsem yine fitil verecek bitkisel birsey ler yapsak maydanoz suyu falan limonlu su falan iyi gelir belki bol su içelim bari bu ay gitmicem doktora adet olunca şahin beye baslicam ona sorarım artık belkide kullandığımız progestan falan yapıyordur

Sorunca bana da haber ver cnm yaa

selam ben de 3. tüp bebek tedavime cumartesi başladım. çarşamba günü şahin beyde kontrolüm var.
şahin bey bayramda burada mı aranız da bilen var mı
Hayirli olsun inşallah bu sefer son olur. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye baslicaz saJin beyde. Inofolic içiyorum sabaha akşam. Yumurta takibin kaç gün sürüyor cnm. Benim.okullarin başladığı döneme gelicek herhalde. Hesaplamaya çalışıyorum .

amin işallah..10-12 gün arası demişlerdi ilk başta..ben 10.gündeyim..12..günde yumurta toplamaya çağırdılar..yumurta gelişimine bağlı olarak değişiyor sanırım. ilk günden sonra 2 kontrol oldu, bugun kontrol değil sadece kan verme işlemi oldu..

Kızlar Prof doktor Bülent traş a sordum rahim filmi çektirmeli miyim diye çektirsen iyi okur demiş bakın benim profilde konularıma. Bidahaki adette cektirecegim çok korkuyorum ama bebis için deger

Hoşgeldin busra hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif dolar burasi

Kızlar Prof doktor Bülent traş a sordum rahim filmi çektirmeli miyim diye çektirsen iyi okur demiş bakın benim profilde konularıma. Bidahaki adette cektirecegim çok korkuyorum ama bebis için deger
Nerden soruyon canim doktora nerden bkcaz profile ben eminim.birsey çıkmayacak ins da cikmaz

Forum dan bul canım Prof. Doktor Bülent traş yazıyor adam tv lere konu olmuş istanbulda olsam kesinlikle ona giderdim sahin bey den memnunum yanlış anlasilmasin:)

Evet onu duydum çok ünlü biri ama nasip işte bak senin birinci şahin beyde tutmuş mesala benim geçen sene sadece iğneler le gebeligim oldu ama dogumdan sonra aşilama bile tutmadi nasip ins şahin bey iyi gelir banada

Evet onu duydum çok ünlü biri ama nasip işte bak senin birinci şahin beyde tutmuş mesala benim geçen sene sadece iğneler le gebeligim oldu ama dogumdan sonra aşilama bile tutmadi nasip ins şahin bey iyi gelir banada
Canım işin özü aslında film çektirmek istemiyorum korkuyorum ama yine negatif alırsam keşke cektirseydim demekten daha cok korkuyorum. İsyan etmiyorum ama herkes 5 dk da istemeden çocuk sahibi oluyor biz ne sınavlardan geçiyoruz sonu hüsran olunca bitiyoruz. Her şey geçiyor aklımızdan bitmiyor düşüncelerimız. İnşallah sonu güzel olur bebis için her şeye deger sağlıkla gelirler inşallah .

evet canım uzun zamandır giremedim işler çok yoğun kardeşimin düğün telaşı derken
şimdide tedaviye başlama zamanı yeni geldi
sen nasılsın
Canım ben nisan ayında başladım tedaviye ama bazı pürüzler çıktı dondurdur ağustos da transfer yapıldı ama tutmadı ne yazık ki ikinci tedaviyede ekim yada kasım gibi düşünüyorum başlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…