- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.481
Benim de oluyor canım valla bilen cevaplasın ilaç da içiyorum neden oluyor ki ilaç içmek mi lazım. Ben boğazım agrisa bile ilaç içmem öyle bi huyum var. Kadın doguma mi gideyim?Arkadaşlar ben adetten çıktıktan sonra çamaşıra iz bırakan sari akintim oluyor doktora gidiyom fitil veriyor geçiyor sonra adet olduktan sonra tekrarliyor tedavime engel deyil dir dimi sizinde oluyormu kaşıntı yanma falan yok birtek sarı akinti
Valla canim gidiyom doktora fitil veriyor geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor seninkide iz bırakıyormu çamaşırına kusura bakma sordum ama tedavimi engellemesin diye sordum şahin beye sorsaydin keşke. Ben iki aydır gidiyom doktora akinti için fitil verip yolluyorlarBenim de oluyor canım valla bilen cevaplasın ilaç da içiyorum neden oluyor ki ilaç içmek mi lazım. Ben boğazım agrisa bile ilaç içmem öyle bi huyum var. Kadın doguma mi gideyim?
Hiç gitmedim canım bu sebeple.bazen sarı oluyo bazen beyaz kasinti falan yok o sebeple hiç gitmedim. Ne zor şey kadın olmakValla canim gidiyom doktora fitil veriyor geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor seninkide iz bırakıyormu çamaşırına kusura bakma sordum ama tedavimi engellemesin diye sordum şahin beye sorsaydin keşke. Ben iki aydır gidiyom doktora akinti için fitil verip yolluyorlar
Sorunca bana da haber ver cnm yaaDoktora gitsem yine fitil verecek bitkisel birsey ler yapsak maydanoz suyu falan limonlu su falan iyi gelir belki bol su içelim bari bu ay gitmicem doktora adet olunca şahin beye baslicam ona sorarım artık belkide kullandığımız progestan falan yapıyordur
Tamam canım ekim başı gibi adet olcam baslicam insSorunca bana da haber ver cnm yaa
Hayırlı olsun insallah canım benim inşallah hamile kalırsın biz de arkandan geliriz ben Kasım sonu adetim le başlayacağım bişey cikmazssTamam canım ekim başı gibi adet olcam baslicam ins
İns canim ins birbirimize bol bol dua edelimHayırlı olsun insallah canım benim inşallah hamile kalırsın biz de arkandan geliriz ben Kasım sonu adetim le başlayacağım bişey cikmazss
evet canım uzun zamandır giremedim işler çok yoğun kardeşimin düğün telaşı derkenAaa Merhaba canım uzun zamandır yoktun hoşgeldin nasılsın başladın mı tedaviye
Hayirli olsun inşallah bu sefer son olur. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye baslicaz saJin beyde. Inofolic içiyorum sabaha akşam. Yumurta takibin kaç gün sürüyor cnm. Benim.okullarin başladığı döneme gelicek herhalde. Hesaplamaya çalışıyorum .selam ben de 3. tüp bebek tedavime cumartesi başladım. çarşamba günü şahin beyde kontrolüm var.
şahin bey bayramda burada mı aranız da bilen var mı
amin işallah..10-12 gün arası demişlerdi ilk başta..ben 10.gündeyim..12..günde yumurta toplamaya çağırdılar..yumurta gelişimine bağlı olarak değişiyor sanırım. ilk günden sonra 2 kontrol oldu, bugun kontrol değil sadece kan verme işlemi oldu..Hayirli olsun inşallah bu sefer son olur. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye baslicaz saJin beyde. Inofolic içiyorum sabaha akşam. Yumurta takibin kaç gün sürüyor cnm. Benim.okullarin başladığı döneme gelicek herhalde. Hesaplamaya çalışıyorum .
Hoşgeldin busra hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif dolar burasiHayirli olsun inşallah bu sefer son olur. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye baslicaz saJin beyde. Inofolic içiyorum sabaha akşam. Yumurta takibin kaç gün sürüyor cnm. Benim.okullarin başladığı döneme gelicek herhalde. Hesaplamaya çalışıyorum .
Nerden soruyon canim doktora nerden bkcaz profile ben eminim.birsey çıkmayacak ins da cikmazKızlar Prof doktor Bülent traş a sordum rahim filmi çektirmeli miyim diye çektirsen iyi okur demiş bakın benim profilde konularıma. Bidahaki adette cektirecegim çok korkuyorum ama bebis için deger
Canım işin özü aslında film çektirmek istemiyorum korkuyorum ama yine negatif alırsam keşke cektirseydim demekten daha cok korkuyorum. İsyan etmiyorum ama herkes 5 dk da istemeden çocuk sahibi oluyor biz ne sınavlardan geçiyoruz sonu hüsran olunca bitiyoruz. Her şey geçiyor aklımızdan bitmiyor düşüncelerimız. İnşallah sonu güzel olur bebis için her şeye deger sağlıkla gelirler inşallah .Evet onu duydum çok ünlü biri ama nasip işte bak senin birinci şahin beyde tutmuş mesala benim geçen sene sadece iğneler le gebeligim oldu ama dogumdan sonra aşilama bile tutmadi nasip ins şahin bey iyi gelir banada
Canım ben nisan ayında başladım tedaviye ama bazı pürüzler çıktı dondurdur ağustos da transfer yapıldı ama tutmadı ne yazık ki ikinci tedaviyede ekim yada kasım gibi düşünüyorum başlamayaevet canım uzun zamandır giremedim işler çok yoğun kardeşimin düğün telaşı derken
şimdide tedaviye başlama zamanı yeni geldi
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?