- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.501
Umarim bol kaliteli yumurtaların olur. Ve tutunur sana. Allah yardicimiz olsun.amin işallah..10-12 gün arası demişlerdi ilk başta..ben 10.gündeyim..12..günde yumurta toplamaya çağırdılar..yumurta gelişimine bağlı olarak değişiyor sanırım. ilk günden sonra 2 kontrol oldu, bugun kontrol değil sadece kan verme işlemi oldu..
Insallah güzel haberler donmeyi nasib etsin Rabbim .Hoşgeldin busra hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif dolar burasi
Bir de hastahane Hariç başka bi yerde tahlil yaptirmamiza gerek kalıyor mu ? Hastahane tüm tahlilleri yapıyor mu cnm ?amin işallah..10-12 gün arası demişlerdi ilk başta..ben 10.gündeyim..12..günde yumurta toplamaya çağırdılar..yumurta gelişimine bağlı olarak değişiyor sanırım. ilk günden sonra 2 kontrol oldu, bugun kontrol değil sadece kan verme işlemi oldu..
Gamze sen rutin tahliller den başka pıhtılaşma ve genetik test falan yaptırmış miydin rahim filmi falan??Canım ben nisan ayında başladım tedaviye ama bazı pürüzler çıktı dondurdur ağustos da transfer yapıldı ama tutmadı ne yazık ki ikinci tedaviyede ekim yada kasım gibi düşünüyorum başlamaya
.acibademde hic bir tahlil yaptirmadik..merkezin istedigi tahilleri aile hekimleri ucretsiz yapiyor..sadee anti rubella testini yapmiyorlar..onu da anadolu hastanesinde yaptirdik..burada sadece kontrol esnasindan yapilan kan testleri ucresiz,diger istedikleri ucretli..istenen tesleri devlet hast veya universitede de yaptiranlar varmis..siz istediginiz yerde yaptirabilirsiniz..Bir de hastahane Hariç başka bi yerde tahlil yaptirmamiza gerek kalıyor mu ? Hastahane tüm tahlilleri yapıyor mu cnm ?
.acibademde hic bir tahlil yaptirmadik..merkezin istedigi tahilleri aile hekimleri ucretsiz yapiyor..sadee anti rubella testini yapmiyorlar..onu da anadolu hastanesinde yaptirdik..burada sadece kontrol esnasindan yapilan kan testleri ucresiz,diger istedikleri ucretli..istenen tesleri devlet hast veya universitede de yaptiranlar varmis..siz istediginiz yerde yaptirabilirsiniz..Bir de hastahane Hariç başka bi yerde tahlil yaptirmamiza gerek kalıyor mu ? Hastahane tüm tahlilleri yapıyor mu cnm ?
Bana sahin bey bi kagit verdi karyotip ve pıhtılaşma testi diye bi de no verdi aradım 450 lira dedi. Yarın genetik doktoruna gideceğim araştırma hastanesi karyotip testi yapar mı soracağım bakalım insallah ücretsiz yaptıririm para biriktiriyoruz zaten bi de bu masraf ssk karşılar insallahCanım ben erken doğumun sebebini araştırmak için izmit umuttepe araştırma hastanesine gittim bütün testler yapıldı pıhtılaşma testi kardiyolipin testleri fakan yazmıştım sana bir sürü test istediler heosi temiz çıktı allaha şükür dedikleri şey ikiz olduğu için ikizler riskli dedi bütün gittim doktorlar
Canım hosgeldin aramizaArkadaslar, PKO'lu biri olarak bu mesaji yaziyorum. Daha once vajinismustan sıkıntı yasamistim, cok sukur atlattik. Bu sefer de PKO cikti basimiza ve tup bebek tedavisine karar verdik. 1 kere asilama yaptirdik Pembe-Mavi'de tutmadi. Arkadas tavsiyesi ile Osman Develioglu'na gittik. Kilo takintisi nedeniyle doktor degistirmeye karar verdik. Yine bir arkadas tavsiyesi ile Soranus-Serbulent Orhaner'e gittik. Yaklasimi ile bizi memnun etti. Tedaviye karar verdik, hemen tahlillerimizi yaptilar. 9.000 TL fiyat verdiler ve 17 Eylul'e randevu vererek ilac tedavisine baslayacagimizi bildirdi. Ekim ayinin sonuna dogru da transferimizi yapacaklarini soylediler. 17 Eylül'deki randevumuzda 2.500 TL'sini istediler, ignelerimizi getirteceklerini soyleyerek. Hatta yaptiklari kan tahlilinin fiyatinin da 700 TL oldugunu, asilama denememiz halinde alacaklarini, fakat tup bebek tedavisi olacağımız icin 9.000 TL'nin icinde oldugunu belirttiler. Bu arada fiyati duyan es-dost Acibadem'de Sahin Zeteroglu'nu tavsiye etti. Sahin Bey'in ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Canım hosgeldin aramiza
9000 tl sadece tupbebek ilaçları ve transfer ücreti mj yoksa içinde aşılama da varmi??
Şahin bey ilk denemesi 6000 tl ilaçlar 1000 1500 arası değişiyor. Senin yaş kac
Ne tahlilleri var canım içinde ?Canim yasim 31.. Verdigi fiyata ilaclar, tahliller ve transfer dahil.. Serbulent Bey, once asilama yapmak istiyorum dedi, fakat bizim basimizdan olumsuz bir asilama geçtiği icin asilama yaptirmadan tup bebek tedavisine baslamak istedigimizi belirttik.
Doktorun istediği tahlillerden başka kan testi yaptırmadım canım sadece tadeviye başlamadan önce başka bir doktora gidiyordum orda rahim filmi çektirmiştimGamze sen rutin tahliller den başka pıhtılaşma ve genetik test falan yaptırmış miydin rahim filmi falan??
Canım vardır bence karyotip tahlilde araştırma hastanesinde neden okadar parayi vercenkiCanım ben erken doğumun sebebini araştırmak için izmit umuttepe araştırma hastanesine gittim bütün testler yapıldı pıhtılaşma testi kardiyolipin testleri fakan yazmıştım sana bir sürü test istediler heosi temiz çıktı allaha şükür dedikleri şey ikiz olduğu için ikizler riskli dedi bütün gittim doktorlar
Canim 3 yillik evliyiz, ilk tup bebek denememiz. Yaptiklari ilk tahlil esimin ve benim herhangi bir rahatsizligi olup olmadigi, seker seviyemiz vs.gibi kan tahliliydi. yumurta
Ben verdim ya canım geçen ay negatif sonuc olduSahin Bey'de tup bebek tedavisi goren, yakin zamanda ozellikle, fiyatlari konusunda bilgi verebilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?