Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Umarim bol kaliteli yumurtaların olur. Ve tutunur sana. Allah yardicimiz olsun.

Bir de hastahane Hariç başka bi yerde tahlil yaptirmamiza gerek kalıyor mu ? Hastahane tüm tahlilleri yapıyor mu cnm ?

Gamze sen rutin tahliller den başka pıhtılaşma ve genetik test falan yaptırmış miydin rahim filmi falan??

Bir de hastahane Hariç başka bi yerde tahlil yaptirmamiza gerek kalıyor mu ? Hastahane tüm tahlilleri yapıyor mu cnm ?
.acibademde hic bir tahlil yaptirmadik..merkezin istedigi tahilleri aile hekimleri ucretsiz yapiyor..sadee anti rubella testini yapmiyorlar..onu da anadolu hastanesinde yaptirdik..burada sadece kontrol esnasindan yapilan kan testleri ucresiz,diger istedikleri ucretli..istenen tesleri devlet hast veya universitede de yaptiranlar varmis..siz istediginiz yerde yaptirabilirsiniz..

.acibademde hic bir tahlil yaptirmadik..merkezin istedigi tahilleri aile hekimleri ucretsiz yapiyor..sadee anti rubella testini yapmiyorlar..onu da anadolu hastanesinde yaptirdik..burada sadece kontrol esnasindan yapilan kan testleri ucresiz,diger istedikleri ucretli..istenen tesleri devlet hast veya universitede de yaptiranlar varmis..siz istediginiz yerde yaptirabilirsiniz..

O orkide077 sen yaptırdın mi canım genetik tahlil pıhtılaşma vs. Unuttum sormusmuydum yarın pıhtılaşma tahlili vericem inşallah sevket yilmaz da genetik doktoruna randevu aldım. Bakalim başka tahlil yapacak mi başka ne isteyim :)

Canım ben erken doğumun sebebini araştırmak için izmit umuttepe araştırma hastanesine gittim bütün testler yapıldı pıhtılaşma testi kardiyolipin testleri fakan yazmıştım sana bir sürü test istediler heosi temiz çıktı allaha şükür dedikleri şey ikiz olduğu için ikizler riskli dedi bütün gittim doktorlar

Arkadaslar, PKO'lu biri olarak bu mesaji yaziyorum. Daha once vajinismustan sıkıntı yasamistim, cok sukur atlattik. Bu sefer de PKO cikti basimiza ve tup bebek tedavisine karar verdik. 1 kere asilama yaptirdik Pembe-Mavi'de tutmadi. Arkadas tavsiyesi ile Osman Develioglu'na gittik. Kilo takintisi nedeniyle doktor degistirmeye karar verdik. Yine bir arkadas tavsiyesi ile Soranus-Serbulent Orhaner'e gittik. Yaklasimi ile bizi memnun etti. Tedaviye karar verdik, hemen tahlillerimizi yaptilar. 9.000 TL fiyat verdiler ve 17 Eylul'e randevu vererek ilac tedavisine baslayacagimizi bildirdi. Ekim ayinin sonuna dogru da transferimizi yapacaklarini soylediler. 17 Eylül'deki randevumuzda 2.500 TL'sini istediler, ignelerimizi getirteceklerini soyleyerek. Hatta yaptiklari kan tahlilinin fiyatinin da 700 TL oldugunu, asilama denememiz halinde alacaklarini, fakat tup bebek tedavisi olacağımız icin 9.000 TL'nin icinde oldugunu belirttiler. Bu arada fiyati duyan es-dost Acibadem'de Sahin Zeteroglu'nu tavsiye etti. Sahin Bey'in ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Bana sahin bey bi kagit verdi karyotip ve pıhtılaşma testi diye bi de no verdi aradım 450 lira dedi. Yarın genetik doktoruna gideceğim araştırma hastanesi karyotip testi yapar mı soracağım bakalım insallah ücretsiz yaptıririm para biriktiriyoruz zaten bi de bu masraf ssk karşılar insallah

Canım hosgeldin aramiza
9000 tl sadece tupbebek ilaçları ve transfer ücreti mj yoksa içinde aşılama da varmi??
Şahin bey ilk denemesi 6000 tl ilaçlar 1000 1500 arası değişiyor. Senin yaş kac

Canım hosgeldin aramiza
9000 tl sadece tupbebek ilaçları ve transfer ücreti mj yoksa içinde aşılama da varmi??
Şahin bey ilk denemesi 6000 tl ilaçlar 1000 1500 arası değişiyor. Senin yaş kac

Canim yasim 31.. Verdigi fiyata ilaclar, tahliller ve transfer dahil.. Serbulent Bey, once asilama yapmak istiyorum dedi, fakat bizim basimizdan olumsuz bir asilama geçtiği icin asilama yaptirmadan tup bebek tedavisine baslamak istedigimizi belirttik.

Ne tahlilleri var canım içinde ?
Ben tahlilleri devlette yaptırdım genetik test yaptırmıştı eşim onu özelde yaptırmıştık 2010 da. Bana da verdi genetik tahlil ben istediğim için verdi bence. Yarın genetik doktoruna randevum var ona soracağım bakalım hangi tahlilleri verecek. 9000 çok geldi bana yaa. Aynı yaştayiz kaç yıllık Evli sin canım ilk tüp bebekmi? ?

Canim 3 yillik evliyiz, ilk tup bebek denememiz. Yaptiklari ilk tahlil esimin ve benim herhangi bir rahatsizligi olup olmadigi, seker seviyemiz vs.gibi kan tahliliydi. Daha baska tahlillerin de oldugunu, onlari da zaman icinse yapacaklarini soylediler.

Canım vardır bence karyotip tahlilde araştırma hastanesinde neden okadar parayi vercenki

Arkadaşım evliligimin başında bendede aynı sorun vardi onu yendim pko çıktı iğne tedavisi ile hamile kaldım ikiz tuttu ama 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif asilama bile tutmadi artık şahin beyde tüp bebek denicez pko da kilo onemliyimis ben 24 kilo verdim pembe mavide aşilama oldum ama memnun kalmadı m doktor hic güler yüzlü deyil di okadar para verdik ama cekinerek odaya girdik. Normalde benim yumurtalar 150 dozda büyüyor glucophage üç ay kullandım 75 dozda büyümeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…