- 18 Ağustos 2016
- 64
- 15
- 3
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.521
Sahin beyde ilaclar haric tup bebek fiyati 6000 tl..ilaclarda 1000 1500 arasi tutuyor..Sahin Bey'de tup bebek tedavisi goren, yakin zamanda ozellikle, fiyatlari konusunda bilgi verebilir mi acaba ?
Yok canım transfer gününe kadar veriyoruz. Hatta transfer e girince esin oder canım biz yarısını önceden yarısını transferden sonra ödedik.Arkadaşlar birde ücret nezaman ödeniyor ilk gittiğinde 6 milyarı veriyormu yuz
Ben transfer gunu cikarken vermiştim...o gun eline bir zarf veriyorlar zaten bugune kalan yapulan islemler diye..cikarken bankoya ugruyorsun..Arkadaşlar birde ücret nezaman ödeniyor ilk gittiğinde 6 milyarı veriyormu yuz
hayırlısı canımCanım ben nisan ayında başladım tedaviye ama bazı pürüzler çıktı dondurdur ağustos da transfer yapıldı ama tutmadı ne yazık ki ikinci tedaviyede ekim yada kasım gibi düşünüyorum başlamaya
Yoo ayakta dus alabiliyosun bana oyle bisey denmedi..sakincasi yok..Tamam canım. Çok sagol birde transferden sonra birgün banyo yapmak yasakmis dimi
bilmiyorum ben de..benim de tedavi pazartesi başladı..ilk kontrol cuma (şahin bey), 2.kontrol pazartesi (mimin bey) oldu..çarşamba sadece kan verme, çarşamba gece çatlatma iğnesi..yarın da işallah yumurta toplama olacak.hayırlısı canım
kafama takıldı şahin bey tedavi aşamasında önceden iki günde bir çağırıyordu beni şimdi ki tedavi de dört günde bir çağırıyor neden acaba
Tamam canım çok sagolYoo ayakta dus alabiliyosun bana oyle bisey denmedi..sakincasi yok..
Ben şahin beyin numara verdiği yere yaptırdım temmuz 400 tl di..gamze Hanım ankara Hrs hastanesi aynı mı canım..boş kan tüpleri gönderiyolar kan verip geri gönderdim kargoyla 10 güne sonuçlar çıkıyor...Bana sahin bey bi kagit verdi karyotip ve pıhtılaşma testi diye bi de no verdi aradım 450 lira dedi. Yarın genetik doktoruna gideceğim araştırma hastanesi karyotip testi yapar mı soracağım bakalım insallah ücretsiz yaptıririm para biriktiriyoruz zaten bi de bu masraf ssk karşılar insallah
hayırlısı canım yabilmiyorum ben de..benim de tedavi pazartesi başladı..ilk kontrol cuma (şahin bey), 2.kontrol pazartesi (mimin bey) oldu..çarşamba sadece kan verme, çarşamba gece çatlatma iğnesi..yarın da işallah yumurta toplama olacak.
canım bu 9000 sadece tedavi ücreti mi yoksa ilçalarda için de miArkadaslar, PKO'lu biri olarak bu mesaji yaziyorum. Daha once vajinismustan sıkıntı yasamistim, cok sukur atlattik. Bu sefer de PKO cikti basimiza ve tup bebek tedavisine karar verdik. 1 kere asilama yaptirdik Pembe-Mavi'de tutmadi. Arkadas tavsiyesi ile Osman Develioglu'na gittik. Kilo takintisi nedeniyle doktor degistirmeye karar verdik. Yine bir arkadas tavsiyesi ile Soranus-Serbulent Orhaner'e gittik. Yaklasimi ile bizi memnun etti. Tedaviye karar verdik, hemen tahlillerimizi yaptilar. 9.000 TL fiyat verdiler ve 17 Eylul'e randevu vererek ilac tedavisine baslayacagimizi bildirdi. Ekim ayinin sonuna dogru da transferimizi yapacaklarini soylediler. 17 Eylül'deki randevumuzda 2.500 TL'sini istediler, ignelerimizi getirteceklerini soyleyerek. Hatta yaptiklari kan tahlilinin fiyatinin da 700 TL oldugunu, asilama denememiz halinde alacaklarini, fakat tup bebek tedavisi olacağımız icin 9.000 TL'nin icinde oldugunu belirttiler. Bu arada fiyati duyan es-dost Acibadem'de Sahin Zeteroglu'nu tavsiye etti. Sahin Bey'in ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Ben sevket yilmaz a gittim bugün pıhtılaşma testini verdim genetik test bayramdan sonra esinle gel hemen ver randevu alma dedi. 450 lira dedi gamze hnm veremem okadar para. Merve sagolsun o soyledi cok dua ettim ona bugun:)Ben şahin beyin numara verdiği yere yaptırdım temmuz 400 tl di..gamze Hanım ankara Hrs hastanesi aynı mı canım..boş kan tüpleri gönderiyolar kan verip geri gönderdim kargoyla 10 güne sonuçlar çıkıyor...
Canım ilaçlar neden okadar pahali ben de 2 denemeyi yapacağım ilaçlar çok pahalı geldi banacanım bu 9000 sadece tedavi ücreti mi yoksa ilçalarda için de mi
ben şahin beye 3. tüp tedavim cumartesi başladım. ilaçlar şimdilik 2700 tuttu tedavi de 5150 dendi ( ama 3. tedavi olduğu için ilk tedavi fiyatı 2016 yılında ne kadar bilgim yok).
ama ilaçlar kişiden kişiye değişiyorCanım ilaçlar neden okadar pahali ben de 2 denemeyi yapacağım ilaçlar çok pahalı geldi bana
Ymurta sayisiyla ilgili herhangi birsey soylenmedi bana..yarin 11 de kismetse..ilaclar bana da pahali gldi ..yumurta toplamaya kadar olan ilaclara biz 1000 verdikhayırlısı canım ya
kaç yumurtan var
yarın saat kaçta yum toplama
hangi ilaçları ne kadar dozla kullandın kibilmiyorum ben de..benim de tedavi pazartesi başladı..ilk kontrol cuma (şahin bey), 2.kontrol pazartesi (mimin bey) oldu..çarşamba sadece kan verme, çarşamba gece çatlatma iğnesi..yarın da işallah yumurta toplama olacak.
benim hepsi 2700 tuttu ama ilave olabilir dediYmurta sayisiyla ilgili herhangi birsey soylenmedi bana..yarin 11 de kismetse..ilaclar bana da pahali gldi ..yumurta toplamaya kadar olan ilaclara biz 1000 verdik
Puregon 300/5 adt, orgalutran 0,25/4 dendi ama sonra 1 daha eklendi,choriomon 5000/2 ..diger ilaclar soylenmedihangi ilaçları ne kadar dozla kullandın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?