Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlısı canım
kafama takıldı şahin bey tedavi aşamasında önceden iki günde bir çağırıyordu beni şimdi ki tedavi de dört günde bir çağırıyor neden acaba

hayırlısı canım
kafama takıldı şahin bey tedavi aşamasında önceden iki günde bir çağırıyordu beni şimdi ki tedavi de dört günde bir çağırıyor neden acaba
bilmiyorum ben de..benim de tedavi pazartesi başladı..ilk kontrol cuma (şahin bey), 2.kontrol pazartesi (mimin bey) oldu..çarşamba sadece kan verme, çarşamba gece çatlatma iğnesi..yarın da işallah yumurta toplama olacak.

Ben şahin beyin numara verdiği yere yaptırdım temmuz 400 tl di..gamze Hanım ankara Hrs hastanesi aynı mı canım..boş kan tüpleri gönderiyolar kan verip geri gönderdim kargoyla 10 güne sonuçlar çıkıyor...

hayırlısı canım ya
kaç yumurtan var
yarın saat kaçta yum toplama

canım bu 9000 sadece tedavi ücreti mi yoksa ilçalarda için de mi
ben şahin beye 3. tüp tedavim cumartesi başladım. ilaçlar şimdilik 2700 tuttu tedavi de 5150 dendi ( ama 3. tedavi olduğu için ilk tedavi fiyatı 2016 yılında ne kadar bilgim yok).

Ben sevket yilmaz a gittim bugün pıhtılaşma testini verdim genetik test bayramdan sonra esinle gel hemen ver randevu alma dedi. 450 lira dedi gamze hnm veremem okadar para. Merve sagolsun o soyledi cok dua ettim ona bugun:)
Birikim yapmaya çalışıyoruz Kasım Sonu tedavi için. 2 ay sonra çıkarmış genetik ler acelesi yok dedim.istanbula gönderiyor lar mis. Zaten 2 buçuk ay var tedaviye.
Hatırladığım kadarıyla eşime genetik test yaptırmıştık bu 2. Oluyor:)))
sen rahim filmi çektirdi mi canım? ?

Canım ilaçlar neden okadar pahali ben de 2 denemeyi yapacağım ilaçlar çok pahalı geldi bana

hangi ilaçları ne kadar dozla kullandın ki

arkadaşlar ya benim çok moralim bozuldu galiba benim yumurtalarda çatlama oldu çünkü bugün de akşamda tuvalette akıntım (sümükümzü) akıntım vardı. Bu şekilde başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…