Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaşlar ya benim çok moralim bozuldu galiba benim yumurtalarda çatlama oldu çünkü bugün de akşamda tuvalette akıntım (sümükümzü) akıntım vardı. Bu şekilde başına gelen var mı
Canım o aknti yumurta catlamasina yakın oluyor daha catlamamis tir

Biz yalovadan geldiğimiz için bursa hastanelerini çok bilmiyoruz ondan orda yaptırdım...Ben ilk yalovada bi doktora gittim rahim filmi çektirdim..anestezi almadım 5 dk bayağı canın tanıyor sonrada tansiyonum düştü geçiyo hepsi tabi..şükür kanallar açık çıktı..ama tüp bebek için rahim filminde gerek yok diye biliyorum..

Canım sen yalovada nerde oturuyon yalovada hangi doktora gidiyon Tanisalim birbirimize destek olalim

Bursada pembe mavi deki nevin hanim eurofertil deki özer bey şahin bey yolavadaki doktorumda tüp bebekte gerek yok dedi ısrarla sordum birde cektireyimmi diye

Canım sen yalovada nerde oturuyon yalovada hangi doktora gidiyon Tanisalim birbirimize destek olalim
Canım çınarcıkta oturuyoruz ocakta ayında zeynep hanıma gittim o zaman uzmanlardaydı..bayağı tahlil yaptı en son rahim filmi çekeyim dedi..sonra aşılama dedi ben o zaman karar verdim tüp bebek merkezde gitmeyeydi araştırdım şahin beyin buldum..Sen nerde oturuyorsun bayramdan sonra yalovada buluşuruz sende istersen tabi..

Tabiki isterim arkadaşım ben yalovaToki tarafında oturuyorum benim.doktorda nilgun hanim bende ilk önce eltimin doktoruna pembe mavide aşilama oldum ama dedim.tutmassa şahin beye gidecem şahin beyi çok övüyor lar eşimin öğretmeni 40 yaşında iki kere pembe mavide tüp bebek.denemiş olmamış şahin beyde ilk denemede oldu bi tanıdığın oldu yeni olmayanda var nasip ama hersey bak benim sadece iğneler le gebeligim oldu dogumdan sonra birdaha olmadı aşilama bile tutmadi nasip yani ins şahin beye güvenerek gidiyom çok umutluyum rabbim.guldursun yüzümüzü

Tamam o zaman müsait olduğumuzda haberleşir buluşuruz...Sen çalışıyor musun..Ben çalışmıyorum..eşim öğretmen burda.

İnş birbirimize destek oluruz hem senin yasin kaç ben evdeyim eşim Devlet memuru ormanci sen nezaman gidecen şahin beye
Ewet aynı süreçlerden geçiyoruz çok iyi destek oluruz bencede..30 yaşındayım canım..nasip olursa 30 eylül yada 1 Ekim de gidicez..Sen ne zaman gidicen..Ben zonguldaklıyım memlekete gidicem o yüzden bayramdan sonra görüşelim dedim..

İnş belki randevu satlerimiz bile uyar bende ekim üç yada ikisinde 20 sinde progestan kullancam 10 gün ikisinde içinde olurum ekimin bazen düzensizlik oluyor ondan ilaç icecem

İnş belki randevu satlerimiz bile uyar bende ekim üç yada ikisinde 20 sinde progestan kullancam 10 gün ikisinde içinde olurum ekimin bazen düzensizlik oluyor ondan ilaç icecem
Anladım canım inş hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız..sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi Allah ın izniyle..inş karşılıklı da dertleşiriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…