Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Memnun oldum canım rahatladım bugün esma pıhtılaşma testi verdim bayram sonu genetik test vercezdevlette. Özel de yaptırmak zor geldi maddi acidan. Rahim testinden de vazgeçtim galiba gel git akıllı yım :))

Yani burcu tabi sen bilirsin akşam yazdım ya üç ayrı doktora sordum rahim filmi cekileyimmi diye gerek yok dedi hePSİ zaten sende bir kere gebelik geçirmişsin hatta ısrarla sordum yani doktorlara

Yani burcu tabi sen bilirsin akşam yazdım ya üç ayrı doktora sordum rahim filmi cekileyimmi diye gerek yok dedi hePSİ zaten sende bir kere gebelik geçirmişsin hatta ısrarla sordum yani doktorlara
Evet canim sahin beyden ben istedim benim işime yaramaz sen istersen cektirebilirsin zaten doğum yaptin sen dedi. Valla üzüntü den her yere saldırdım.
şu pıhtılaşma yi verdim ya o aklımdaydıen önemlisi o baya koyu geldi bana kan bakalım hayırlısı

Benim ismimde gamze kızlar bende bandırmadan gidiyorum şahin beye keşke burdanda biri çıksada bizde görüşsek :)
Gamze sen acıksin bizim gibi isimsiz degilsin zaten tanıyoruz seni canimm:)
bursada buluşalım bayramdan sonra tedaviye başlayınca ben gelirim :)

Ben akinti içinde sabahları aç karna bir bardak ılık suyun içine limon sıkıp içiyorm çok faydaliymis birde sirkeli suyla vajina bölgeyi ıkıyor um iyi geldi baya
Ebru ben de..yarinyumurta toplama gunum..dualarinizi bekliyorum!..
Hayırlısı olsun ins canim.ins tutar bebeyin

Esma sen mi demiştin sarı akinti diye bende de var adet biteli 1 hafta oldu hala var doktora gitsem mi??

Ben akinti içinde sabahları aç karna bir bardak ılık suyun içine limon sıkıp içiyorm çok faydaliymis birde sirkeli suyla vajina bölgeyi ık7ıyor um iyi geldi baya
Esma sen mi demiştin sarı akinti diye bende de var adet biteli 1 hafta oldu hala var doktora gitsem mi??
Evet canim.ben demiştim valla ben bu akinti için 5 ayda üç kere gittim doktora fitil veriyo geçiyor adetten sonra tekrar başlıyor doktor kaşıntı yanma yoksa normal diyor gitmicem limonlu su iciyom birde sirkeli suyu deniyor um iyi geldi

Rabbim sağlıklı ikiz versin inşallah canım benim bidaha kardes diye uğraşma benim gibi
Benim ikizdi oglum kardeşi düştü
Bakalim kac yumurta toplanacak,kac embriyo olacak..olur da birden fazla embriyho olursa da iki koydururmuyum bilemiyorum..ikiz gebelik korkutuyor beni..sizin ilk tedavide ikinciyi ne zaman kaybetmistiniz

Kaşıntı yanma yok çok sukur canım hep oluyor zaten. Ne kadar sirke koyuyorsun ne sirkesi

Bir bardak ılık suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorsun onunla vajina bölgeyi yıkıyor sun çok araştırdım nette zaten sirke her derde deva birde bol su ic sabahları da aç karna bir bardak ılık suyun içine iki damla limon sıkıp iç oda çok iyiymiş

Bakalim kac yumurta toplanacak,kac embriyo olacak..olur da birden fazla embriyho olursa da iki koydururmuyum bilemiyorum..ikiz gebelik korkutuyor beni..sizin ilk tedavide ikinciyi ne zaman kaybetmistiniz
Ben 2 istiyorum hep yine 2 zaten benim embriyolar çok kaliteli olmuyor nedense çok üzülüyorum. 2010 da kanun gelmemişti 3 koydurmustum ben ozman. 2 si tuttu keseyi gördüm 1 ay geçmeden ağrı kanamayla ikizi gitti oğlumun. Rabbim sağlıklı verirse ikiz de razıyım öyle deme canım. Ben geçen tedavide dedim öyle Rabbimin işine karışmıyorum. Önce oğluma sağlık sonra kardeşlerine inşallah.

Ama burcu ikizler riskli gerçekten benim erken doğumun sebebi ikiz olduğu icin dedi ler hersey normaldi 5.5 aylik dogdular ve hiç kanamam falanda olmamıştı oturduğum yerde dogum sancilarim başlamıştı ama ikizlerde erjen dogumu önlemek için ilaç iğne veriyorlar mis ben hiç kullanmadim kullansaydim belkide Bebeklerim simdi yanimdaydi ama nasip ins şahin beyde yüzümüz guler

Ne guzel oglunuz var,sukredin..uzmeyin kendinizi..allah oglunuza uzun omurler versin..bjzlerede saglikli bebekler nasip etsin isallah..

Diğer kese gelisemedigi için gitti canım kanama neden olduğu belli değil hayırlısı olsun.insallah Rabbim hepimize gonumu ze göre verir.

Ne guzel oglunuz var,sukredin..uzmeyin kendinizi..allah oglunuza uzun omurler versin..bjzlerede saglikli bebekler nasip etsin isallah..
Sonsuz şükürler olsun canım. Hep şükrediyorum. Rabbim önce olmayanlara sonra bize versin. İnşallah sizden sonra ben de hamis olurum buluşuruz :)
nerde oturuyorsun sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…