- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.581
canım bu 9000 sadece tedavi ücreti mi yoksa ilçalarda için de mi
ben şahin beye 3. tüp tedavim cumartesi başladım. ilaçlar şimdilik 2700 tuttu tedavi de 5150 dendi ( ama 3. tedavi olduğu için ilk tedavi fiyatı 2016 yılında ne kadar bilgim yok).
ilaçları çocuk hastanesinin oralarda çağdaş eczaneden aldıkNerden aldiniz ilaçları acibadem in karşısında sinanoglu eczenesinden aldık biz 1900 du 1240 a bıraktı
inşallahCanım o aknti yumurta catlamasina yakın oluyor daha catlamamis tir
son 5 gündür derkenSon 5 gundur vuruyoruz..bgun yok..biz de sinanoglu ecz den aldik
1-gonal f 150 - 4 kutuxergen sana hangi ilaçları verdi sahin bey hangi eczaneden aldı?
tüp bebek tedavisinde rahim flimine gerek yok ben şahin beye danışmıştımBiz yalovadan geldiğimiz için bursa hastanelerini çok bilmiyoruz ondan orda yaptırdım...Ben ilk yalovada bi doktora gittim rahim filmi çektirdim..anestezi almadım 5 dk bayağı canın tanıyor sonrada tansiyonum düştü geçiyo hepsi tabi..şükür kanallar açık çıktı..ama tüp bebek için rahim filminde gerek yok diye biliyorum..
amiiiiiiiiiinTabiki isterim arkadaşım ben yalovaToki tarafında oturuyorum benim.doktorda nilgun hanim bende ilk önce eltimin doktoruna pembe mavide aşilama oldum ama dedim.tutmassa şahin beye gidecem şahin beyi çok övüyor lar eşimin öğretmeni 40 yaşında iki kere pembe mavide tüp bebek.denemiş olmamış şahin beyde ilk denemede oldu bi tanıdığın oldu yeni olmayanda var nasip ama hersey bak benim sadece iğneler le gebeligim oldu dogumdan sonra birdaha olmadı aşilama bile tutmadi nasip yani ins şahin beye güvenerek gidiyom çok umutluyum rabbim.guldursun yüzümüzü
kızlar ben de aysunBenim ismimde gamze kızlar bende bandırmadan gidiyorum şahin beye keşke burdanda biri çıksada bizde görüşsek :)
canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruzEbru ben de..yarinyumurta toplama gunum..dualarinizi bekliyorum!..
canım benim de 2015 haziranda ilk tedavimde hamile kaldım ve 8 haftalıkken kanamam oldu ve bebeğimi kaybettimDiğer kese gelisemedigi için gitti canım kanama neden olduğu belli değil hayırlısı olsun.insallah Rabbim hepimize gonumu ze göre verir.
İndirim siz olduğu için 2700 tutmuş canım sinanoglu eczenesisahin beyin hastalarına indirim yapıyor bize 700 lira indirim yaptı. Hayırlısı olsunilaçları çocuk hastanesinin oralarda çağdaş eczaneden aldık
şahin bey de oldumO ameliyatı neden oldunuz acaba şahin beyde mi oldunuz ins birsey cikmamistir
indirim yapıldı dedi eşim ben ilaçları almaya gidemedim çünkü o sırada hemşire bana nasıl kullanılacağını anlatacaktı ve eczanelerde kapanacağı için eşin yalnız gittiİndirim siz olduğu için 2700 tutmuş canım sinanoglu eczenesisahin beyin hastalarına indirim yapıyor bize 700 lira indirim yaptı. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?