Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canim bu 9.000 TL'nin icinde tüp bebekle alakali ne kadar masraf var ise, hepsi icinde.. Gerekirse kan sulandirici igneyi disaridan aldiracagini soyledi Serbulent Bey..

Bu arada Sahin Bey'in hastalari basligini da Serbulent Bey hastasi olarak kullandim ama.. Hakkinizi helal edin kizlar..

tüp bebek tedavisinde rahim flimine gerek yok ben şahin beye danışmıştım

amiiiiiiiiiin

Diğer kese gelisemedigi için gitti canım kanama neden olduğu belli değil hayırlısı olsun.insallah Rabbim hepimize gonumu ze göre verir.
canım benim de 2015 haziranda ilk tedavimde hamile kaldım ve 8 haftalıkken kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim

arkadaşlar ben ocak ayında 2. tedavimi oldum şubat ayında da histereskopik ameliyat oldum. Ocak ayından beri aktardan aldığım balen for woman ve eczaneden aldığım inofolic toz kullanmaya başladım ve şahin beye de söyledim iyi yapmışsın kullan dedi. hatta 5 ay da ovulasyon testi yaparak yum. tarihlerini tesbit ettim ama bu 6 ay sürekli bir koşturma ve telaş ancak eylül ayında tedaviye zaman bulabildim.
Hepimiz için hayırlısı ve inşallah hepimizden hamile haberleri gelir

İndirim siz olduğu için 2700 tutmuş canım sinanoglu eczenesisahin beyin hastalarına indirim yapıyor bize 700 lira indirim yaptı. Hayırlısı olsun
indirim yapıldı dedi eşim ben ilaçları almaya gidemedim çünkü o sırada hemşire bana nasıl kullanılacağını anlatacaktı ve eczanelerde kapanacağı için eşin yalnız gitti
ve dediğine göre 700 tl indirim yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…