Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Çok şaşırdım 2010 da bile sinanoglu eczenesini önermisti ozaman indirim olmuştur canim.
canım bize ilk tedavimizde hiç bir yer öenermemişti ve çok fazla fiyat vermiştik. ikinci tedavi de ve bu tedavi de de derya hanımı (çağdaş eczaneyi) önerdi

canım benden ve eşimdemden şahin bey karyotip - gen testi benden de trombofoli paneli testi - pıhtılaşma istedi
Yaş kaçtı senin canım Nerde yaptırdın testleri ben sevket yilmaz da yaptırdım ücretsiz. Randevu alın gidin tıbbi genetik orhan görükmez hemen yapıyor tahlilleri. 2 aya çıkıyor istanbula gidiyormus

Trombofili paneli canım pıhtılaşma diyince heryerde yapıyorlar
devlette yok sanırım fakültelerde varsa bilemem.özel hastanelerin hepsinde var diyorsunuz yani.

canım benden ve eşimdemden şahin bey karyotip - gen testi benden de trombofoli paneli testi - pıhtılaşma istedi
karyotip gen de mi sadece özel hastanelerde.

Yaş kaçtı senin canım Nerde yaptırdın testleri ben sevket yilmaz da yaptırdım ücretsiz. Randevu alın gidin tıbbi genetik orhan görükmez hemen yapıyor tahlilleri. 2 aya çıkıyor istanbula gidiyormus
canım ben 38 yaşındayım. biz testleri şahin bey bize bir numara verdi onu aradık. medikal parka gidip kan verdik ve testleri sonra bize mail attılar ve 400 liraydı galiba

devlette yok sanırım fakültelerde varsa bilemem.özel hastanelerin hepsinde var diyorsunuz yani.

Canım benim tedavime 2 aydan fazla var ben dün sevket yilmaz da kan verdim pıhtılaşma için 1 ayda çıkarmış bayramdan sonra genetik testler için randevu almadan gelin dedi doktor. 2 ay da çıkarmış 450 lira dışarda.

canım ben 38 yaşındayım. biz testleri şahin bey bize bir numara verdi onu aradık. medikal parka gidip kan verdik ve testleri sonra bize mail attılar ve 400 liraydı galiba
Bana da verdi aynı noyu canım sevkete yaptiramassan ara dedi aradım 450 lira olmuş Allahtan orhan beye randevum vardı gitti yapıyoruz burda dedi

canım ben hiç araştırmadım şahin bey bir numara verdi ve o bayanın yönlendirmesi ile medikal e kan verdik

aman Allahım diyorum kısaca

canım ben hiç araştırmadım şahin bey bir numara verdi ve o bayanın yönlendirmesi ile medikal e kan verdik
2010 da aslında esimden genetik test alınmıştı hatırlıyorum. Ozaman epey para vermişti bişey çıkmamış ti. Bana yapilmamisti. Burdan merve diye bir arkadas yazdı sevkete yaptırmış sağolsun gittim yaptırdım bende

pahalı yani.ya oldu mu her türlü eksikle oluyor da olmadı mı illa böyle genlere kadar.araştırtıyoruz.
Pahalı canım zaten tupbebek çok pahalı bir tedavi tahlilleri bari ssk dan yaptıralim diyoruz. 2.tedavi için birikim yapıyoruz. Mecburi diye bukadar pahalı tedaviler sanki kurtarmiyor 2. Tedavi 5150 arada 1000 lira bile oynamıyor ilk tedaviyle arasında. Rabbim kurtarsin bizi inşallah sağlıklı bebisler versin hemen

amin inşallah.gittiğim yer bakalım dondurulmuşlar için gittiğimde kaç para dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…