- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 303
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.601
zaten canım şahin bey sizi eczane için genelde yönlendiriyor.bana da bu eczaneyi onlar önerdiBurcu Sağol bizde ordan alalım ins haberimiz oldu enazindan
Trombofili paneli canım pıhtılaşma diyince heryerde yapıyorlarkızlar acibademde şahin beyin yaptırdığı pıhtılaşma testinin adı nedir?
Çok şaşırdım 2010 da bile sinanoglu eczenesini önermisti ozaman indirim olmuştur canim.zaten canım şahin bey sizi eczane için genelde yönlendiriyor.bana da bu eczaneyi onlar önerdi
canım benden ve eşimdemden şahin bey karyotip - gen testi benden de trombofoli paneli testi - pıhtılaşma istedikızlar acibademde şahin beyin yaptırdığı pıhtılaşma testinin adı nedir?
canım bize ilk tedavimizde hiç bir yer öenermemişti ve çok fazla fiyat vermiştik. ikinci tedavi de ve bu tedavi de de derya hanımı (çağdaş eczaneyi) önerdiÇok şaşırdım 2010 da bile sinanoglu eczenesini önermisti ozaman indirim olmuştur canim.
Yaş kaçtı senin canım Nerde yaptırdın testleri ben sevket yilmaz da yaptırdım ücretsiz. Randevu alın gidin tıbbi genetik orhan görükmez hemen yapıyor tahlilleri. 2 aya çıkıyor istanbula gidiyormuscanım benden ve eşimdemden şahin bey karyotip - gen testi benden de trombofoli paneli testi - pıhtılaşma istedi
ebrucum herkes senden haber bekliyorEbru haber ver canım senden haber bekliyoruz
devlette yok sanırım fakültelerde varsa bilemem.özel hastanelerin hepsinde var diyorsunuz yani.Trombofili paneli canım pıhtılaşma diyince heryerde yapıyorlar
karyotip gen de mi sadece özel hastanelerde.canım benden ve eşimdemden şahin bey karyotip - gen testi benden de trombofoli paneli testi - pıhtılaşma istedi
canım ben 38 yaşındayım. biz testleri şahin bey bize bir numara verdi onu aradık. medikal parka gidip kan verdik ve testleri sonra bize mail attılar ve 400 liraydı galibaYaş kaçtı senin canım Nerde yaptırdın testleri ben sevket yilmaz da yaptırdım ücretsiz. Randevu alın gidin tıbbi genetik orhan görükmez hemen yapıyor tahlilleri. 2 aya çıkıyor istanbula gidiyormus
Canım benim tedavime 2 aydan fazla var ben dün sevket yilmaz da kan verdim pıhtılaşma için 1 ayda çıkarmış bayramdan sonra genetik testler için randevu almadan gelin dedi doktor. 2 ay da çıkarmış 450 lira dışarda.devlette yok sanırım fakültelerde varsa bilemem.özel hastanelerin hepsinde var diyorsunuz yani.
karyotip gen de mi sadece özel hastanelerde.
Bana da verdi aynı noyu canım sevkete yaptiramassan ara dedi aradım 450 lira olmuş Allahtan orhan beye randevum vardı gitti yapıyoruz burda dedicanım ben 38 yaşındayım. biz testleri şahin bey bize bir numara verdi onu aradık. medikal parka gidip kan verdik ve testleri sonra bize mail attılar ve 400 liraydı galiba
canım ben hiç araştırmadım şahin bey bir numara verdi ve o bayanın yönlendirmesi ile medikal e kan verdikdevlette yok sanırım fakültelerde varsa bilemem.özel hastanelerin hepsinde var diyorsunuz yani.
karyotip gen de mi sadece özel hastanelerde.
aman Allahım diyorum kısacaCanım benim tedavime 2 aydan fazla var ben dün sevket yilmaz da kan verdim pıhtılaşma için 1 ayda çıkarmış bayramdan sonra genetik testler için randevu almadan gelin dedi doktor. 2 ay da çıkarmış 450 lira dışarda.
iyi olmuş canım ben hiç araştıramadım ve hemen yaptıdımBana da verdi aynı noyu canım sevkete yaptiramassan ara dedi aradım 450 lira olmuş Allahtan orhan beye randevum vardı gitti yapıyoruz burda dedi
2010 da aslında esimden genetik test alınmıştı hatırlıyorum. Ozaman epey para vermişti bişey çıkmamış ti. Bana yapilmamisti. Burdan merve diye bir arkadas yazdı sevkete yaptırmış sağolsun gittim yaptırdım bendecanım ben hiç araştırmadım şahin bey bir numara verdi ve o bayanın yönlendirmesi ile medikal e kan verdik
Neden dedin canım süresine miaman Allahım diyorum kısaca
pahalı yani.ya oldu mu her türlü eksikle oluyor da olmadı mı illa böyle genlere kadar.araştırtıyoruz.Neden dedin canım süresine mi
Pahalı canım zaten tupbebek çok pahalı bir tedavi tahlilleri bari ssk dan yaptıralim diyoruz. 2.tedavi için birikim yapıyoruz. Mecburi diye bukadar pahalı tedaviler sanki kurtarmiyor 2. Tedavi 5150 arada 1000 lira bile oynamıyor ilk tedaviyle arasında. Rabbim kurtarsin bizi inşallah sağlıklı bebisler versin hemenpahalı yani.ya oldu mu her türlü eksikle oluyor da olmadı mı illa böyle genlere kadar.araştırtıyoruz.
amin inşallah.gittiğim yer bakalım dondurulmuşlar için gittiğimde kaç para dicekPahalı canım zaten tupbebek çok pahalı bir tedavi tahlilleri bari ssk dan yaptıralim diyoruz. 2.tedavi için birikim yapıyoruz. Mecburi diye bukadar pahalı tedaviler sanki kurtarmiyor 2. Tedavi 5150 arada 1000 lira bile oynamıyor ilk tedaviyle arasında. Rabbim kurtarsin bizi inşallah sağlıklı bebisler versin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?