- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.261
kızlar........bugün akşamüstü kanamam başladı......bende dayanamayıp gittim acıbademe ve testimi yaptırdım........sonuç 16.9 ...........şahin bey sonucun 10.cu gün testi için çok iyi dedi...........ama az önce kanamam başladı ve malesefki bu bebeğimi dahada erken kaybediyorum .......çok üzgünüm.........bizim için bugün tüp bebek sayfası kapandı..........eşimle öyle karar vermiştik................susamuru,dilkman.......inşallah sizin sonuçlarınız güzel olur................momi,pinkrose.,cennetim,mumudihaba ve diğer arkadaşlar ALLAH yolunuzu açık etsin ve hepinize sağlıklı evlatlar versin..........hepiniz kendinize iyi bakın.........
GÜNAYDINNNNN ARKADAŞLARRRzemuszemus BUGÜN GİDİYORUM BAKALIM DOKTORA 1. AŞAMA BİTCEKMİ ACABA 2.AŞAMAYA GEÇCEMMİ ACABA!!!!!!!!!! ASLINDA HEYECAN ŞİMDİ BAŞLADI BENDE GÜNBEGÜN ARTACAK VE BÜYÜYECEK :dance::dance::dance::dance:ALLAHI NE GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ RABBİM KEŞKE BİZDE NORMAL YOLLA HAMİLE KALABİLSEYDİK O ZAMAN HEYECANDAN 9 AYI BEKLEMEZ DOĞURURDUM HERALDE:uhm: NEYSE RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HERKESE:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?