Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

blue ve samurcum

inanınki çok üzüldüm yaşamayan bilemez nedense bu günlerde çok duygusalım

yaafffffffffffffff ne diyeceğimi bilemedim boşuna saçmalamayayım bari

bluecum ve samurum... diyecek birşeyim yok. çok üzgünüm... kendime üzüldüğümden daha çok üzüldüm. ama ümitsiz değilim hepimizin evlatlarının geleceğine çok ama çok gönülden inanıyorum. demekki daha vakti saati gelmemiş bizler için....

başka yerlerde de okumuştum geçenlerde ablamın bir arkadaşı da söylemiş. meryem suresini okumaya başladım. 41 gün boyunca hiç aksatmadan okunuyor. adet görünce bizim adımıza (yani bizim niyetimize başkası okuyor) bu hafta adetim gelince ablam okuyacak benim için. 41 gün bitince 3 gün oruç tutuluyor. bunu yaptıktan sonra hamile kalanlar varmış. bence başka çarelere bakmaktansa asıl verenden istemek en doğrusu... ben okuyorum ve rabbimin hayırlı zamanda hayırlı evlat vereceğine şimdilik sadece doğru zamanı beklediğine inanıyorum. isterseniz sizde okuyun canlarım dua ile allahtan başka isteyecek ondan başka sığınacak yerimiz yok.

dilkalman canım moralini sen bozma.... seninkinde pozitifi görecekmişiz gibi hissediyorum. rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah.

arkadaşlar lütfen KENDıNıZE GELıN SıRKELENıN DURUN BAKALIM RABBıM ÇOK BÜYÜK ne olur hemen salmayın kendizi ben sizden teselli buluyordum eşimle hep sizi paylaşıyor dahada mutlu oluyordum çünkü sizin deneyimleriniz yaşadıkların bana örnek teşkil ediyor lütfen herşey yoluna girecek rabbin çok büyük :Saruboceq: herkese sevgiler:1hug:

samurum dünden beri ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama hep hayırlısın diye dua ettik arkadaşım.Hayırlısın buymuş demekki...Allah sana evlat verecek,buna o kadar inanıyorumki..Lütfen sende inan.senin için hayırlı zamanda,hayırlı,sağlıklı evlatların olacak buna inan..

susamuru........senin adına ve kendi adıma çok üzgünüm..........ama sen daha yolun başındasın.........RABBİM inşallah sana ve isteyen herkese evlat versin...........

momi.......o dediğin kefser suresi kuranın kaçıncı sayfasında.........yada sen nerden okuyorsun..........ALLAH inşallah dualarını kabul eder.......

EN BÜYÜK DUA KALPTEN VE GÖZ YAŞLARIYLA OLANMIŞ TATLIM GECE HERKESıN EN TATLI UYKUDA OLDUGU VAKıT KALK ABDEST AL KURAN OKU 2 REKAT NAMAZ KIL CANIM RABBıMLE ARANA O ZAMAN KıMSE GEREMEZMıŞ OZAMAN NEDıLERSEN DıLE RABBıM BOŞA ÇEVıRMEZMıŞ! KULUM BENı ANIYO BENDEN BıRŞEY ıSTıYO EN TATLI UYKUSUNU BÖLMÜŞ BANA YÖNELMıŞ DERMıŞ RABBıM :SaruboceqNıHAT HATıPOĞLU'NU BEN ÇOK SEVERıM ONUNANLATIMIYLA BıR ÇOK ŞEYıN FARKINA VARDIM!!!!! BENCE DENE CANIM:teselli:

Hanımlar hepinize günaydın....
Sizlere de yazamadım kusuruma bakmayın...
Test sabahı zaten kanamyı gördüm malesef olmadığını teste gitmeden biliyordum aslında...
Sadece hani belki kimyasal tuttu mu falan diye bakmaya gittim...
Sonuç sıfır çıkınca üzüldüm tabi ama zaten benim hastaneye gitmeden belliydi...
Üzüldüm ağladım biraz ...
E o kadarcık da olsun dimi....
Şimdi iyiyim.Eşim en büyük destekçim.Allah ondan razı olsun...
Geyikler bile dönmeye başladı hatta aramızda...
Hakkımızda hayırlısı şimdilik buymuş...
Sadece bluee ma daha çok üzüldüm....Rabbim rahmet kapılarını hastanelere gelmeden açsın ona inşallah...
Şimdi bizi geçtik sıra dilkamana geldi....
ınşallah bize çok güzel haber vereceksin dilkalman..

dilkalman canım nasılsın? moralini bozma tamam mı inşallah hayırlısını verecek rabbim. 2 gün sonra sevineceğiz inşallah

cennetim sen nasılsın? gittin mi doktora

sağol momicim yok yarın gitcem yarım 3. günüm şahin bey bugün şehirdışından yeni döncekmiş vizitlere geç başlayacakmış o yüzden yarın canım aslında çok heyecanlıyım bakalım 2,aşamaya geçebilcekmiyim biraz da beklentilerim değişmeye başladı akşam bir sitede tüp bebek araştırması yaptım ilaçlara cvp verememe,kimyasal gebelik,iğlerin yan etkileri vs.......... uzayıp gidiyor asıl beni endişelendiren bilinçli olmak istiyorum herşeyi öğrenmek iyi yada kötü olumlu yada olumsuz kendimi hazırlamak!!!!!!Diğer tarafımsa bilinçlendikçe korkmaya ümitin yerini ümitsizliğe salıyo kafam çok karışmaya başlladı açıkcası neyse hayırlısı allahtan öksüzün duası çok kabul olur derler :kedi: EŞıME YALVARIYORUM SEN ÇOK DUA ET Bı TANEM SENıNKı BELLı ÇABUK KABUL EDER RABBıM DıYE ıŞTE :Saruboceq: işte arkadaşlar bizim evdede böyle maceralar yaşanıyor şekerler:1hug:

canım, Rabbim kulları hakkında hep en hayırlısını verir, sakın şüpheye dşme, bizim de sınavımız böyleimiş, hamdolsun, çok büyük bir sınavdayız, bu dünyada sakın sınavından kalma ve Allah a güven.. başka da kimsemiz yok zaten ondan gayrı... dua müminin silahıdır... duanı sakın bırakma.. dualrım sizlerle...

GÜNAYDINNNNN ARKADAŞLARRRzemuszemus BUGÜN GıDıYORUM BAKALIM DOKTORA 1. AŞAMA BıTCEKMı ACABA 2.AŞAMAYA GEÇCEMMı ACABA!!!!!!!!!! ASLINDA HEYECAN ŞıMDı BAŞLADI BENDE GÜNBEGÜN ARTACAK VE BÜYÜYECEK :dance::dance::dance::dance:ALLAHI NE GÜZEL BıR DUYGUYMUŞ RABBıM KEŞKE BıZDE NORMAL YOLLA HAMıLE KALABıLSEYDıK O ZAMAN HEYECANDAN 9 AYI BEKLEMEZ DOĞURURDUM HERALDE:uhm: NEYSE RABBıM HAYIRLISINI VERSıN HERKESE:Saruboceq:

cennetim merak etme geçersin allahın izniyle 2. aşamaya. hadi bakalım güzel günler yakın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…