Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Arkadaslar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum ama daha olamadım. Galiba pazara veya bayramın ilk gününe gelecek acaba şahin bey olacak mı biliyor musunuz ? Veya o sıra da yoksa mümin bet nasıl birisi ?

Arkadaslar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum ama daha olamadım. Galiba pazara veya bayramın ilk gününe gelecek acaba şahin bey olacak mı biliyor musunuz ? Veya o sıra da yoksa mümin bet nasıl birisi ?
canım o konuda ben de sıkıntılıyım ben de tedavi aşamasındayım ve galiba yum. toplamada eğer şahin bey bayram iznine çıkacaksa ben de

Selam kızlar..bende bilge bursa yunuseli..beninde tahlil gunume son uc gun kaldi..tutuo tutmadigini ogrenicez..cok sıkıntılı bir donemmis..vakit daraldikca geriliyorum..korkuyorum..inşallah hepimiz güzel haberler aliriz..

Canım şimdi ara sor hemşire ye aklindakileri bidahaki aya mi kalır de sor stres yapma 2704026

Selam kızlar..bende bilge bursa yunuseli..beninde tahlil gunume son uc gun kaldi..tutuo tutmadigini ogrenicez..cok sıkıntılı bir donemmis..vakit daraldikca geriliyorum..korkuyorum..inşallah hepimiz güzel haberler aliriz..
Allah yardimcin olsun canım nasılsın peki yatıyor musun ağrı falan bişey var mı?
İnşallah tutunmuslardir

Tesekkurler arkadaslar beni dusundugunuz icin:)
11 de odaya aldilar,12 de de islem yerine..kahvalti,biraz dinlenme,eczaneden ilaclari alma derken,anca evdeyiz..dinleniyorum,iyiyim cok sukur sikinti yok..artik haber bekliyoruz transfer gunu icin..

son 5 gündür derken
ne zaman tedaviye başladınız ki tedavi başlangıncından kaç gün sonra oldunuz iğneyi
Ben gecen hafta pazartesi basladim tedaviye..ilk 5 gun prrgon vurulduk,6/7/8/9.gunler pregon+orgalutran,10.gun sdc orgalutron ve catlatma ignesi,11.gun ilac kullanmadim,12.gun yani bgun de toplama oldu..bu gunden itibarende yeni ilaclara baslayacagim kismetse..

11 de odaya aldilar,12 de de islem yerine..kahvalti,biraz dinlenme,eczaneden ilaclari alma derken,anca evdeyiz..dinleniyorum,iyiyim cok sukur sikinti yok..artik haber bekliyoruz transfer gunu icin..
İnşallah bu son olsun canım çektiğimiz acılara degsin sağlıklı bebisler gelsin. Yarin ararlar Rabbim gonlune gore versin insallah. Isminizi öğrendim namazlardan sizlere de dua ediyorum inşallah kabul olur. Siz de edin bana ve herkese.

Allah razi olsun,saol..kolay bir surec degil,bunu anca biz yasayanlar biliriz..bu yuzden tanismasakta birbirimizi cok iyi anliyoruz ve yakin hissediyoruz..isallah hepimizin dualari kabul olur..

İnş seninde mutlu haberlerini bekliyoruz ins bayram hediyesi olur sana belirti falan varmi
Cok bir belirti yok gibi..yani bilemiyorum ben adet olacagim zamanda goguslerimde şişkinlik olur acima olur..yine oyle gogus acisi var..dun sag kasigim agridi biraz..bugun yok..istahim cok acildi..

Canım kaç yumurtan toplanmış.
sana bilgi vermedilermi
arayıpta sorsana
yarın seni arayıp embriyolar ile ilgili bilgi verecekler mutlak buraya da yaz canım
dualarım seninle inşallah hersey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…