- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.621
canım o konuda ben de sıkıntılıyım ben de tedavi aşamasındayım ve galiba yum. toplamada eğer şahin bey bayram iznine çıkacaksa ben deArkadaslar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum ama daha olamadım. Galiba pazara veya bayramın ilk gününe gelecekacaba şahin bey olacak mı biliyor musunuz ? Veya o sıra da yoksa mümin bet nasıl birisi ?
Neresi canım şahin bey de mi dondurulmus lar kaçıncı deneme?amin inşallah.gittiğim yer bakalım dondurulmuşlar için gittiğimde kaç para dicek
Canım şimdi ara sor hemşire ye aklindakileri bidahaki aya mi kalır de sor stres yapma 2704026Arkadaslar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum ama daha olamadım. Galiba pazara veya bayramın ilk gününe gelecekacaba şahin bey olacak mı biliyor musunuz ? Veya o sıra da yoksa mümin bet nasıl birisi ?
bursada başka bir merkezde isim vermeyeyim.1. denemem tek embriyo negatif sonuçlandı.Neresi canım şahin bey de mi dondurulmus lar kaçıncı deneme?
Allah yardimcin olsun canım nasılsın peki yatıyor musun ağrı falan bişey var mı?Selam kızlar..bende bilge bursa yunuseli..beninde tahlil gunume son uc gun kaldi..tutuo tutmadigini ogrenicez..cok sıkıntılı bir donemmis..vakit daraldikca geriliyorum..korkuyorum..inşallah hepimiz güzel haberler aliriz..
Neden vermiyorsun canım memnun değil misin ?bursada başka bir merkezde isim vermeyeyim.1. denemem tek embriyo negatif sonuçlandı.
Ben gecen hafta pazartesi basladim tedaviye..ilk 5 gun prrgon vurulduk,6/7/8/9.gunler pregon+orgalutran,10.gun sdc orgalutron ve catlatma ignesi,11.gun ilac kullanmadim,12.gun yani bgun de toplama oldu..bu gunden itibarende yeni ilaclara baslayacagim kismetse..son 5 gündür derken
ne zaman tedaviye başladınız ki tedavi başlangıncından kaç gün sonra oldunuz iğneyi
İnşallah bu son olsun canım çektiğimiz acılara degsin sağlıklı bebisler gelsin. Yarin ararlar Rabbim gonlune gore versin insallah. Isminizi öğrendim namazlardan sizlere de dua ediyorum inşallah kabul olur. Siz de edin bana ve herkese.Tesekkurler arkadaslar beni dusundugunuz icin:)
11 de odaya aldilar,12 de de islem yerine..kahvalti,biraz dinlenme,eczaneden ilaclari alma derken,anca evdeyiz..dinleniyorum,iyiyim cok sukur sikinti yok..artik haber bekliyoruz transfer gunu icin..
Allah razi olsun,saol..kolay bir surec degil,bunu anca biz yasayanlar biliriz..bu yuzden tanismasakta birbirimizi cok iyi anliyoruz ve yakin hissediyoruz..isallah hepimizin dualari kabul olur..İnşallah bu son olsun canım çektiğimiz acılara degsin sağlıklı bebisler gelsin. Yarin ararlar Rabbim gonlune gore versin insallah. Isminizi öğrendim namazlardan sizlere de dua ediyorum inşallah kabul olur. Siz de edin bana ve herkese.
Cok bir belirti yok gibi..yani bilemiyorum ben adet olacagim zamanda goguslerimde şişkinlik olur acima olur..yine oyle gogus acisi var..dun sag kasigim agridi biraz..bugun yok..istahim cok acildi..İnş seninde mutlu haberlerini bekliyoruz ins bayram hediyesi olur sana belirti falan varmi
Yok yatmiyorum ilk uc dort gun yattim sonra normal yasantima devm ettim..gezdigimde oldu evde oturdugumda..sadece agir isler yapmiyorum bisey taşımıyorum..Allah yardimcin olsun canım nasılsın peki yatıyor musun ağrı falan bişey var mı?
İnşallah tutunmuslardir
İnş vardır ins okunan ezanlar hurmetineCok bir belirti yok gibi..yani bilemiyorum ben adet olacagim zamanda goguslerimde şişkinlik olur acima olur..yine oyle gogus acisi var..dun sag kasigim agridi biraz..bugun yok..istahim cok acildi..
Canım kaç yumurtan toplanmış.Tesekkurler arkadaslar beni dusundugunuz icin:)
11 de odaya aldilar,12 de de islem yerine..kahvalti,biraz dinlenme,eczaneden ilaclari alma derken,anca evdeyiz..dinleniyorum,iyiyim cok sukur sikinti yok..artik haber bekliyoruz transfer gunu icin..
Amin inşallah..allah razi olsun..rabbim hepimize nasip etsin inşallah..İnş vardır ins okunan ezanlar hurmetine
Amin insAmin inşallah..allah razi olsun..rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Hastanenin tam karşısında sinanoğlu eczane var Şahin beyin hastasıyım deyince %30 indirim yapıyor aklında bulunsunilaçları çocuk hastanesinin oralarda çağdaş eczaneden aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?