- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.641
Senin son aşamaya gelinmis cnm inşallah şahin bey bulunur. Ne zaman nakil veya yumurta toplaman. Bende yarın arayip sormayı düşünüyorum. Pazar veya pazartesiye denk gelirse ne olacak ve şahin bey olacak mı diye ?canım o konuda ben de sıkıntılıyım ben de tedavi aşamasındayım ve galiba yum. toplamada eğer şahin bey bayram iznine çıkacaksa ben de
Benim de transfer pazar,pazrtesi,sali,carsambadan birine denk gelicek..sahin bey yapacak dediler transferi ama bilmiyorum..sonucta biri yapmak zorunda:)Senin son aşamaya gelinmis cnm inşallah şahin bey bulunur. Ne zaman nakil veya yumurta toplaman. Bende yarın arayip sormayı düşünüyorum. Pazar veya pazartesiye denk gelirse ne olacak ve şahin bey olacak mı diye ?
Yüz üstü bırakacak değiller ya yapacak tabi. Basit bişey mi bu. Bayramın 1.yada 3. Günü olabilir canım hadi bakalım ben de heyecanlandım:)Benim de transfer pazar,pazrtesi,sali,carsambadan birine denk gelicek..sahin bey yapacak dediler transferi ama bilmiyorum..sonucta biri yapmak zorunda:)
Tamam canım sağ olHastanenin tam karşısında sinanoğlu eczane var Şahin beyin hastasıyım deyince %30 indirim yapıyor aklında bulunsun
Su anda acibademdeyim ve şahin beyi bekliyoruz. İnşallah yum. Toplamam da da şahin bey olurSenin son aşamaya gelinmis cnm inşallah şahin bey bulunur. Ne zaman nakil veya yumurta toplaman. Bende yarın arayip sormayı düşünüyorum. Pazar veya pazartesiye denk gelirse ne olacak ve şahin bey olacak mı diye ?
Canım kaç embriyon olmuş ve durumları nasıl merak ettimBenim de transfer pazar,pazrtesi,sali,carsambadan birine denk gelicek..sahin bey yapacak dediler transferi ama bilmiyorum..sonucta biri yapmak zorunda:)
Genelde yumurta toplama işlemine mümin bey giriyor canımSu anda acibademdeyim ve şahin beyi bekliyoruz. İnşallah yum. Toplamam da da şahin bey olur
Ebrudreamon_luthien lale hanim aradı mi bende meraktayım inşallah çok embriyo olur. Dondurulmaya da koyulur benim hiç olmuyor sil baştan hep
Hadi hayırlısı canim cok güzel ya hadi bize umut ol ekimde tedaviye başlıcaz ins tutar canim yaxergen benim yumurta toplamayi mumin bey yapti,lale hanimda gelicek dediler ama mumin beyi gordum sonra uyumusum...
İyi aksamlar...evet aradi,15 yumurta toplanmis, 8 i dollenmis..yarin tekrar arayacagiz, pazartesi olabilir dedi..hayirlisi bakalim..heyecanla bekliyorum..
Amin isallah..onceHadi hayırlısı canim cok güzel ya hadi bize umut ol ekimde tedaviye başlıcaz ins tutar canim ya
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin?Burcu nasilsin ben ekimde baslicam ya şahin beye adetin ikinci günü gidecem ya hemen başlar tedaviye dimi bütün testler im var hormon testi falan zaten ön görüşme yapmıştık
İlk denemede herseyi şahin bey yapmıştı bu opu da doktor gelmeden uyuttular benixergen benim yumurta toplamayi mumin bey yapti,lale hanimda gelicek dediler ama mumin beyi gordum sonra uyumusum...
İyi aksamlar...evet aradi,15 yumurta toplanmis, 8 i dollenmis..yarin tekrar arayacagiz, pazartesi olabilir dedi..hayirlisi bakalim..heyecanla bekliyorum..
Sizde sorun ne canım tam olarak? Eşinde hic sorun yokmu yaş kaçtı kaç senelik evliy dinBurcu ben şimdi öbür aya gidecem doktora gerçekten çok istiyom ama annem diyorki tüp bebek için erken diyor bence erken deyil sence. İki kere iğne tedavisi negatif asilama negatif diyorki bir kere daha aşilama yap diyor ama inanki asilamanin negatif olduğunu görünce elim ayam kasıldi resmen hem sansida düşük tüp bebeyin şansı daha Yüksek biraksam kendiliğinden olmayacak çünkü yumurtalar kendiliğinden buyumuyor anca ilaçla büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?