Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım o konuda ben de sıkıntılıyım ben de tedavi aşamasındayım ve galiba yum. toplamada eğer şahin bey bayram iznine çıkacaksa ben de
Senin son aşamaya gelinmis cnm inşallah şahin bey bulunur. Ne zaman nakil veya yumurta toplaman. Bende yarın arayip sormayı düşünüyorum. Pazar veya pazartesiye denk gelirse ne olacak ve şahin bey olacak mı diye ?

Senin son aşamaya gelinmis cnm inşallah şahin bey bulunur. Ne zaman nakil veya yumurta toplaman. Bende yarın arayip sormayı düşünüyorum. Pazar veya pazartesiye denk gelirse ne olacak ve şahin bey olacak mı diye ?
Benim de transfer pazar,pazrtesi,sali,carsambadan birine denk gelicek..sahin bey yapacak dediler transferi ama bilmiyorum..sonucta biri yapmak zorunda:)

Benim de transfer pazar,pazrtesi,sali,carsambadan birine denk gelicek..sahin bey yapacak dediler transferi ama bilmiyorum..sonucta biri yapmak zorunda:)
Yüz üstü bırakacak değiller ya yapacak tabi. Basit bişey mi bu. Bayramın 1.yada 3. Günü olabilir canım hadi bakalım ben de heyecanlandım:)

Su anda acibademdeyim ve şahin beyi bekliyoruz. İnşallah yum. Toplamam da da şahin bey olur

Burcu nasilsin ben ekimde baslicam ya şahin beye adetin ikinci günü gidecem ya hemen başlar tedaviye dimi bütün testler im var hormon testi falan zaten ön görüşme yapmıştık

Ebru dreamon_luthien lale hanim aradı mi bende meraktayım inşallah çok embriyo olur. Dondurulmaya da koyulur benim hiç olmuyor sil baştan hep
xergen benim yumurta toplamayi mumin bey yapti,lale hanimda gelicek dediler ama mumin beyi gordum sonra uyumusum...
İyi aksamlar...evet aradi,15 yumurta toplanmis, 8 i dollenmis..yarin tekrar arayacagiz, pazartesi olabilir dedi..hayirlisi bakalim..heyecanla bekliyorum..

Hadi hayırlısı canim cok güzel ya hadi bize umut ol ekimde tedaviye başlıcaz ins tutar canim ya

Burcu nasilsin ben ekimde baslicam ya şahin beye adetin ikinci günü gidecem ya hemen başlar tedaviye dimi bütün testler im var hormon testi falan zaten ön görüşme yapmıştık
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin?
Başlar canım tabi kii içini ferah tut. Kontrol yapar iğneleri yazar başlarsın inşallah hamis olursun

Son düzenleme:
İlk denemede herseyi şahin bey yapmıştı bu opu da doktor gelmeden uyuttular beni
inşallah çok iyi olur hepsi canım

Burcu ben şimdi öbür aya gidecem doktora gerçekten çok istiyom ama annem diyorki tüp bebek için erken diyor bence erken deyil sence. İki kere iğne tedavisi negatif asilama negatif diyorki bir kere daha aşilama yap diyor ama inanki asilamanin negatif olduğunu görünce elim ayam kasıldi resmen hem sansida düşük tüp bebeyin şansı daha Yüksek biraksam kendiliğinden olmayacak çünkü yumurtalar kendiliğinden buyumuyor anca ilaçla büyüyor

Bebeklerim erken dogali bu ay bir sene olacak kurban Bayramının besinci gününde oldu erken digum onların acısı başka olmaması başka napcam ben ya

Sizde sorun ne canım tam olarak? Eşinde hic sorun yokmu yaş kaçtı kaç senelik evliy din
çok sordum ama aşılama toplam maliyeti ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…