Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Estagfirullah canim sor tabiki esimde hiç sorun yok bende polikistik over var diyetle 26 kilo verdim suan gayet zayif im ama yumurtalarim kesinlikle ilaçsız buyumuyor yaşım 25 evlilikte 4. Seneye girdim iğneler le olan ikiz gebelik oldu ama dogumdan sonra anlatmıştı m bir türlü hamilelik olmadı asilamanin fiyati toplam iki bin tuttu ama zaten aşilama ile iğne tedavileri arasında bir fark yokmuş ki şansıda düşük anlamıyor um.geçen sene kolaylıkla hamile kalmistim ne oldu bu sene bir türlü olmadı doktorlara soruyom ne olmuş olabilir hepsi diyorki her tedavinin başarı şansı farklı diyorlar

Canım gittiğim doktorlar rahim filmine gerek yok diyorlar hamileligin olmuş bir kere diyorlar Aradan da fazla vakit gecmediki şahin beyde öyle dedi

Canım gittiğim doktorlar rahim filmine gerek yok diyorlar hamileligin olmuş bir kere diyorlar Aradan da fazla vakit gecmediki şahin beyde öyle dedi
Esin de sorun yok ya yumurta buyur rahim filminde kullanılan ilaç spermlerin gidisini kolaylastiriyormus ondan dedim canım
inofolik kullanıyor musun peki çok iyiymis

Canım hersey nasip bende hamile kalırım dedim olmadı. Düşünmekten geceleri uyuyamiyorum. Sigara içiyordum günde 2 tane falan onu da bıraktım. Bal çörek otu tarçın karısımina başlayacağım çok iyiymis

Canım glucophage ve folic asit kullaniyom ne bileyim ya kafayı yicem ısrarla soruyom doktorlara senin rahim filmine gerek yok diyorlar bütün hePSİ doğumun da normal olmuş diyorlar kürtajda falan tüplerde yapisiklik oluyormuş senin gerek yok diyorlar

Gerek yoktur canım ondan eminim de normal yolla olur mu ki diye dedim bizde o şans da yok
içinden ne geliyorsa onu yap eşinle konusun öyle karar verin yasin küçük tutar bence tabii Allah bilir Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah hamile kalınca da gezmek yok doğuran a kadar yatalim benim hamilelik de kötüydü 4 ay yattım. 15 gün tuvalete bile kalkmadim kanamadan

Ya bende diyom istiyom rahim filmi senin gibi ama şahin bey bile bastira bastıra gerek yok dedi benim.içimden gelen ekimde başlamak ins da baslicam ama bayramdan sonra şu akintidan kurtulmamam lazım bence sende git canim smer testi veririm belki

Akıntı için antibiyotik verir canım bilmiyorum hangi doktora gideceksin bıktım erkek doktorlardan yaa. Bi hamile kalsam hayat hastanesine Emel hanima gideceğim ama olmadı bu defa inşallah yaa seneye bu konuşmaları yad ederiz bebislerle

Ay ins canim.ya insssssss artık çok istiyorum aslında vatsapin varsa özelden numarani yollsan ordanda görüşürüz ben bilmiyom burdan özelden yazmayi

Hayırlısı canım benim de salı günü yum. toplama olacak ve şahin bey girecekmis. 7 yum. görünüyor inşallah hepsi sağlıklıdır

Valla canim ben.asilamayi pembe mavide yaptırdım dört ay önce vermişti doktor sordum doktora infolic içeyim mi diye oda dediki ikiside agir ilaç folic asit verdi ama bence şahin bey daha tecrübeli

Yani bu ilacı bana pembe mavi deki doktor ikisini kullan demişti şahin bey veriyor demekki emin ol şahin bey daha bilgili benim aşilama bile catlatma ignesinden 24 saat sonra yapilldi normalde 36 saat sonra yapiyorlar mis anlamadım zaten o doktora sadece aşilama için gitmistim şahin beye dev am ins

Yooo ben de iki kere toplandı ikisine de şahin bey girdi.
Ve salı günü yum toplama işlemine de şahin bey girecek
Doktor gelmeden uyuttular beni ama hastaneden çıkarken Şahin beyi gördüm iyi dedi heralde o yaptı çok komik yaa uyandirdiklari zamanda hatırlamıyorum

Doktor gelmeden uyuttular beni ama hastaneden çıkarken Şahin beyi gördüm iyi dedi heralde o yaptı çok komik yaa uyandirdiklari zamanda hatırlamıyorum
Arkadaslar ben bugun adet oldum. Doktor pazartesi çağırdı. Pazartesi salı kendisi olacakmış çarşamba perşembe cuma cumartesi mümin bey olacakmış. Bilginiz var ben adet olduğum için inofolic içmeyi bırakmalı miyim? Şahin beye sormayı unuttum

Arkadaşlar bu şekilde yazışmak zor oluyor isterseniz whatsaptan yazisalim ozeljme numaralarını zi ve isimletinizi yazarsanız bu grup acarim

Canım zaten inofic i adet zamani başlayıp yum. catlayana kadar kullanacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…