- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.661
Esin de sorun yok ya yumurta buyur rahim filminde kullanılan ilaç spermlerin gidisini kolaylastiriyormus ondan dedim canımCanım gittiğim doktorlar rahim filmine gerek yok diyorlar hamileligin olmuş bir kere diyorlar Aradan da fazla vakit gecmediki şahin beyde öyle dedi
Gerek yoktur canım ondan eminim de normal yolla olur mu ki diye dedim bizde o şans da yokCanım glucophage ve folic asit kullaniyom ne bileyim ya kafayı yicem ısrarla soruyom doktorlara senin rahim filmine gerek yok diyorlar bütün hePSİ doğumun da normal olmuş diyorlar kürtajda falan tüplerde yapisiklik oluyormuş senin gerek yok diyorlar
Akıntı için antibiyotik verir canım bilmiyorum hangi doktora gideceksin bıktım erkek doktorlardan yaa. Bi hamile kalsam hayat hastanesine Emel hanima gideceğim ama olmadı bu defa inşallah yaa seneye bu konuşmaları yad ederiz bebislerleYa bende diyom istiyom rahim filmi senin gibi ama şahin bey bile bastira bastıra gerek yok dedi benim.içimden gelen ekimde başlamak ins da baslicam ama bayramdan sonra şu akintidan kurtulmamam lazım bence sende git canim smer testi veririm belki
Yooo ben de iki kere toplandı ikisine de şahin bey girdi.Genelde yumurta toplama işlemine mümin bey giriyor canım
Hayırlısı canım benim de salı günü yum. toplama olacak ve şahin bey girecekmis. 7 yum. görünüyor inşallah hepsi sağlıklıdırxergen benim yumurta toplamayi mumin bey yapti,lale hanimda gelicek dediler ama mumin beyi gordum sonra uyumusum...
İyi aksamlar...evet aradi,15 yumurta toplanmis, 8 i dollenmis..yarin tekrar arayacagiz, pazartesi olabilir dedi..hayirlisi bakalim..heyecanla bekliyorum..
Neden ki ben ikisini de kullanıyorum ve doktor biliyor.Doktor glucophage ile infolic ağır gelir dedi folic asit verdi
Doktor gelmeden uyuttular beni ama hastaneden çıkarken Şahin beyi gördüm iyi dedi heralde o yaptı çok komik yaa uyandirdiklari zamanda hatırlamıyorumYooo ben de iki kere toplandı ikisine de şahin bey girdi.
Ve salı günü yum toplama işlemine de şahin bey girecek
Arkadaslar ben bugun adet oldum. Doktor pazartesi çağırdı. Pazartesi salı kendisi olacakmış çarşamba perşembe cuma cumartesi mümin bey olacakmış. Bilginiz var ben adet olduğum için inofolic içmeyi bırakmalı miyim? Şahin beye sormayı unuttumDoktor gelmeden uyuttular beni ama hastaneden çıkarken Şahin beyi gördüm iyi dedi heralde o yaptı çok komik yaa uyandirdiklari zamanda hatırlamıyorum
Canım zaten inofic i adet zamani başlayıp yum. catlayana kadar kullanacaksinArkadaslar ben bugun adet oldum. Doktor pazartesi çağırdı. Pazartesi salı kendisi olacakmış çarşamba perşembe cuma cumartesi mümin bey olacakmış. Bilginiz var ben adet olduğum için inofolic içmeyi bırakmalı miyim? Şahin beye sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?