- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.681
O zaman ben kullaaya devam ediyorum. Bi aydir kullaniyorum çünkü.Canım zaten inofic i adet zamani başlayıp yum. catlayana kadar kullanacaksin
Aynen devam canım ben 4 ay infolic 5 ayda balen for woman kullandımO zaman ben kullaaya devam ediyorum. Bi aydir kullaniyorum çünkü.
Yumurta toplanan güne kadar devam mı ettin cnm. Masallah umarım yumurtalarimizi kalitestirir.Aynen devam canım ben 4 ay infolic 5 ayda balen for woman kullandım
Sen yumurta toplama tarihine kadar kullan.ben 6 ay kadar tedaviye gidemeyince ovulasyon testi aldım ve yum. tarihi ne kadar kullandımYumurta toplanan güne kadar devam mı ettin cnm. Masallah umarım yumurtalarimizi kalitestirir.
Tamam daha iyi olur ama nasil isim vercez ben bu siteden fazla anlamıyor umArkadaşlar bu şekilde yazışmak zor oluyor isterseniz whatsaptan yazisalim ozeljme numaralarını zi ve isimletinizi yazarsanız bu grup acarim
O akinti yumurta çatlama ya yakın oluyor canım amaArkadaşlar benim iki gündür sümükümsü(afedersiniz) akintim var sanki yum. catladigi zamanki gibi ya önceden catlarsa yum. toplamaya 4 gün kala bu şekilde akıntısı olan var mıydı aramizds
Özele mesaj attımTamam daha iyi olur ama nasil isim vercez ben bu siteden fazla anlamıyor um
Canim ben adetin 4.günü başladım inofolik e bugün 14.gün yumurtladim mi bilmiyorum akıntı normal. Nezaman a kadar kullancam.adetin kaçıncı günü başlıcam. AA başlıca bu doktora bişey demediAynen devam canım ben 4 ay infolic 5 ayda balen for woman kullandım
Canım adet başladığın da kullanmaya baslaniyor yumurta catlayana kadar ben yum. catladigi ni ovulasyon testi ve sümükümsü akıntı ile anliyordum[/QUOTE][QUOTE="heidi1017, post: 48043264, member: 7743]Canim ben adetin 4.günü başladım inofolik e bugün 14.gün yumurtladim mi bilmiyorum akıntı normal. Nezaman a kadar kullancam.adetin kaçıncı günü başlıcam. AA başlıca bu doktora bişey demedi
İnşallah..yarin belli olacak hersey..rabbim cifte bayram yasatir inşallah bize..hepimize hayirlisini versin inşallah..
Hadi inşallah canım benim kaçta yaptiracaksin hemen yazİnşallah..yarin belli olacak hersey..rabbim cifte bayram yasatir inşallah bize..hepimize hayirlisini versin inşallah..
Canım yarın saat kacta ben de 10:30 da yum. Toplama var. Kaç embriyon gelişti . Ozeline mesaj attimHerkese iyi bayramlar..yarin transfer gunum,dualarinizi bekliyorum..
4.gun embriyosu olacak...internette genelde 3.\5.gun embriyosu transfer edildigi yaziliyor..aranizdab4.gun embriyosu transfer edilen var mi?
İyi bayramlar canım 3 ile 5. Gün aradı transfer oluyor dert etme embriyo iyi 4. Gün inşallah sıkı sıkı tutunur annesineHerkese iyi bayramlar..yarin transfer gunum,dualarinizi bekliyorum..
4.gun embriyosu olacak...internette genelde 3.\5.gun embriyosu transfer edildigi yaziliyor..aranizdab4.gun embriyosu transfer edilen var mi?
Canım yarın saat kacta ben de 10:30 da yum. Toplama var. Kaç embriyon gelişti . Ozeline mesaj attim
ben duydum canım dert etme benceheidi1017
Yarin saat 11.30 da cagirdilar..aciksasi cumartesi soyledikleri 8 embriyo dollendi haberinden baska bir bilgi verilmedi..pazar zaten aramadilar,bgun aradiklarinda sordum ama yarin sahin bey bilgi verecek dediler..4.gun pek sık rastlanan birsey degil galiba,ondan kafam karisti biraz..
xergen
İsallah senin de cok guzel gecar yarin
İnşallah sağlıklı cook embriyo olur canımCanım yarın saat kacta ben de 10:30 da yum. Toplama var. Kaç embriyon gelişti . Ozeline mesaj attim
İsallah ..cok saol..ben duydum canım dert etme bence
3. Günden fazla bekletmiyolar beni 4.gün daha iyidir bence. İnşallah dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?