Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Arkadaşlar benim iki gündür sümükümsü(afedersiniz) akintim var sanki yum. catladigi zamanki gibi ya önceden catlarsa yum. toplamaya 4 gün kala bu şekilde akıntısı olan var mıydı aramizds

Aynen devam canım ben 4 ay infolic 5 ayda balen for woman kullandım
Canim ben adetin 4.günü başladım inofolik e bugün 14.gün yumurtladim mi bilmiyorum akıntı normal. Nezaman a kadar kullancam.adetin kaçıncı günü başlıcam. AA başlıca bu doktora bişey demedi

[QUOTE="heidi1017, post: 48043264, member: 7743]Canim ben adetin 4.günü başladım inofolik e bugün 14.gün yumurtladim mi bilmiyorum akıntı normal. Nezaman a kadar kullancam.adetin kaçıncı günü başlıcam. AA başlıca bu doktora bişey demedi[/QUOTE]
Canım adet başladığın da kullanmaya baslaniyor yumurta catlayana kadar ben yum. catladigi ni ovulasyon testi ve sümükümsü akıntı ile anliyordum

Canım adet başladığın da kullanmaya baslaniyor yumurta catlayana kadar ben yum. catladigi ni ovulasyon testi ve sümükümsü akıntı ile anliyordum[/QUOTE]
Ya madem öyle neden söylemiyor doktor hayret bişey. Sağol canım daha çatlama di benimki devam :))

Herkese iyi bayramlar..yarin transfer gunum,dualarinizi bekliyorum..
4.gun embriyosu olacak...internette genelde 3.\5.gun embriyosu transfer edildigi yaziliyor..aranizdab4.gun embriyosu transfer edilen var mi?

4.gun embriyosu olacak...internette genelde 3.\5.gun embriyosu transfer edildigi yaziliyor..aranizdab4.gun embriyosu transfer edilen var mi?
Canım yarın saat kacta ben de 10:30 da yum. Toplama var. Kaç embriyon gelişti . Ozeline mesaj attim

İyi bayramlar canım 3 ile 5. Gün aradı transfer oluyor dert etme embriyo iyi 4. Gün inşallah sıkı sıkı tutunur annesine

Canım yarın saat kacta ben de 10:30 da yum. Toplama var. Kaç embriyon gelişti . Ozeline mesaj attim
heidi1017
Yarin saat 11.30 da cagirdilar..aciksasi cumartesi soyledikleri 8 embriyo dollendi haberinden baska bir bilgi verilmedi..pazar zaten aramadilar,bgun aradiklarinda sordum ama yarin sahin bey bilgi verecek dediler..4.gun pek sık rastlanan birsey degil galiba,ondan kafam karisti biraz..
xergen
İsallah senin de cok guzel gecar yarin

ben duydum canım dert etme bence
3. Günden fazla bekletmiyolar beni 4.gün daha iyidir bence. İnşallah dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…