- 18 Ağustos 2016
- 64
- 15
- 3
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.701
Gecmis olsun canim. Asla vazgeçmek yok. Olmadı derken..Iyi bayramlar kızlar..benim olmadi maalesef..inşallah sizlerin olur..
İsallah bir dahakine olacak,pes etmek yok..Gecmis olsun canim. Asla vazgeçmek yok. Olmadı derken..
Canim cok zor biliyorum ama elden birsey gelmiyor inşallah bidaha sefere deneyeceğiz şansımızı Rabbim gönlünüzce verecek insallahIyi bayramlar kızlar..benim olmadi maalesef..inşallah sizlerin olur..
Canım 11 tane toplanmışxergen nasıl geçti Yumurta toplama canım
Oo çok iyi maşallah inşallah hepsi sağlıkla bölünür bebis olur dondurulur ayrıca daCanım 11 tane toplanmış
İnşallah canimOo çok iyi maşallah inşallah hepsi sağlıkla bölünür bebis olur dondurulur ayrıca da
Evet gercekten cok zormus rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hayirlisini versin cumlemizedeCanim cok zor biliyorum ama elden birsey gelmiyor inşallah bidaha sefere deneyeceğiz şansımızı Rabbim gönlünüzce verecek insallah
öncelikler herkeze merhaba ben 2 aydır şahin beye gidiyorum tüp bebek konusunda en iyisi oldugunu duydum ve ona gitmeye karar verdim ve gittimde gercekten iyi bir doktor nisan ayı inşl benim ayım olacak.benim gibi şahin beye giden arkadaşlaardan deneyimlerimizi paylaşalım birbirimize bu konuda yardımcı oluruz
Merhaba şahin bey le ilk görüşmenin pozitifligi nasıldıMERHABA BEN DE BUGÜN İTİBARIYLA ŞAHİN BEYİN HASTASI OLDUM:)2.denemem olacak geçen ay negatif sonuçlanan bir denemem oldu başka bir merkezde.sanırım biz de nisan ayında başlayacagız..
Hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavi olur sağlıkla gelir bebislerPazar günü kısmetse transfer im yapılacak.8 embriyom gelişiyor. Allahım sen yardımcımız ol..bir yandan yürüyüp bir yandan da mesaj yazmaya çalışıyorum
Salı günü toplama yapıldı bugün 3 gunHayırlı olsun canım inşallah bu son tedavi olur sağlıkla gelir bebisler
kaçıncı gün bugün gelişimi nasıl 5.gün de mi transfer olacak?
Oo ne güzel masallah benim Embriyolar hiç 5.güne gitmiyor 3.günde transfer oldu hepSalı günü toplama yapıldı bugün 3 gun
Benim de ilk tedavimde 3 günlük embriyo transferi yapılmıştı nedenini bilmiyorum ama bu sefer 5 gunluk olacakmisOo ne güzel masallah benim Embriyolar hiç 5.güne gitmiyor 3.günde transfer oldu hep
Hayirli uğurlu olsun inşallah..rabbim emeklerini bosa cikarmasin.Arkadaşlar aradılar yarın saat 10:30 da transferim olacakmis
Canim al gel bebisleri 9 ay bırakma inşallah.Arkadaşlar aradılar yarın saat 10:30 da transferim olacakmis
11 taneden 9 işlem yapılmış 8 embriyo olmusCanim al gel bebisleri 9 ay bırakma inşallah.
Kaç tane olmuş bebis 2 tane koydur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?