Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kizlar hastaneyi aradim 6250 fiyat dediler ilaclar haric sizce bulent tiras mi sahin bey mi ilk denemm olcak

Kizlar 6 ekim icin bende sahin beyden randevu aldim pco var.duzensiz adet.ilk defa tedaviye tam anlamiyla basliycam.acaba hemen tup bebek mi der yoksa tedaviyemi baslar.nasil bir yol izliyo doktor bey biraz bilgi verirmisiniz

Bende o sıralar şahin beye gidecem arkadsim Bende şahin beyde tüp bebek yaptircam bendede pko var asilamanin şansı düşük şahin beyde dedi belki nirmal tedavi uygular yasin kaç

Kizlar 6 ekim icin bende sahin beyden randevu aldim pco var.duzensiz adet.ilk defa tedaviye tam anlamiyla basliycam.acaba hemen tup bebek mi der yoksa tedaviyemi baslar.nasil bir yol izliyo doktor bey biraz bilgi verirmisiniz
pko tedavisi ne inofolic çok iyi geliyor canım aklında bulunsun istersen araştır

Cok saolun kizlar yasim 26 . 3 yillik evliyim bekarligimdada adetim hep duzensizdi doktora gittgimde dogum kontrol hapi verip yolluyolardi hic bi duzelme olmadi.evlenince kiloyla beraber adetim iyice kesildi.ins rabbim kucagimizi bos birakmaz.birbirimize destek olalim

Canım aynı sorun bendede var bende ilaçsız adet olamıyorum gençliğimden beri benimde evlenince aynı sorunlar ve kilo bendede devam etti bende pko hastasıyım yani şahin beye gidiyorum bende sormak istediğin olursa cevaplarım

Allah razi olsun canim.sen kac yillik evlisin .yada tedavinde hangi asamadasin.haftaya gidicem sahin beye cok heycanliyim.ins rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.

Kizlarrr salı günü transferim var dua bekliyorum hepinizden cok korkuyorum cok heycanliyim o bekleme suresini dusundukce

SELAM ARKADAŞLAR
BİRAZ ÖNCE TEST SONUCUMU ALDIM VE DEĞERİM 133
ÇOK MUTLUUYUM
ALLAHIM BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN
ALLAHIM KİMSELERE ARATMASIN VE ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA SAĞLIKLA BEBEKLER VERSİN

Ayyyy coooooooook sevindim coookk Ne güzel bi haber canım darısı bizlerin başına inşallah... tekrar hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…