- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.721
Maşallah canım duaları mız seninle11 taneden 9 işlem yapılmış 8 embriyo olmus
Teşekkürler canım ozeline mesaj atmustimMaşallah canım duaları mız seninle
pko tedavisi ne inofolic çok iyi geliyor canım aklında bulunsun istersen araştırKizlar 6 ekim icin bende sahin beyden randevu aldim pco var.duzensiz adet.ilk defa tedaviye tam anlamiyla basliycam.acaba hemen tup bebek mi der yoksa tedaviyemi baslar.nasil bir yol izliyo doktor bey biraz bilgi verirmisiniz
Saol canim bi arastirayim ben onupko tedavisi ne inofolic çok iyi geliyor canım aklında bulunsun istersen araştır
Canım aynı sorun bendede var bende ilaçsız adet olamıyorum gençliğimden beri benimde evlenince aynı sorunlar ve kilo bendede devam etti bende pko hastasıyım yani şahin beye gidiyorum bende sormak istediğin olursa cevaplarımCok saolun kizlar yasim 26 . 3 yillik evliyim bekarligimdada adetim hep duzensizdi doktora gittgimde dogum kontrol hapi verip yolluyolardi hic bi duzelme olmadi.evlenince kiloyla beraber adetim iyice kesildi.ins rabbim kucagimizi bos birakmaz.birbirimize destek olalim
Allah razi olsun canim.sen kac yillik evlisin .yada tedavinde hangi asamadasin.haftaya gidicem sahin beye cok heycanliyim.ins rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.Canım aynı sorun bendede var bende ilaçsız adet olamıyorum gençliğimden beri benimde evlenince aynı sorunlar ve kilo bendede devam etti bende pko hastasıyım yani şahin beye gidiyorum bende sormak istediğin olursa cevaplarım
Şahin beyde mi transfer hadi hayırlısı ins tutarKizlarrr salı günü transferim var dua bekliyorum hepinizden cok korkuyorum cok heycanliyim o bekleme suresini dusundukce
Evet canim aynen bi kac ay ertelendi benim transferim simdi günü geldi catti bakalim insallah hayırlı haberler alırız hepimiz...Şahin beyde mi transfer hadi hayırlısı ins tutar
Ben 8 yıllık evliyim canım ilk denemem olumsuz oldu ikinciye başlamayı düşünüyorum bir dahaki ayAllah razi olsun canim.sen kac yillik evlisin .yada tedavinde hangi asamadasin.haftaya gidicem sahin beye cok heycanliyim.ins rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.
Asilama olmadan direk tup bebekmi yapiolar cnm.yani sahin bey direk tup bebek yapma taraflisimi .yoksa asilamada yapiomuBen 8 yıllık evliyim canım ilk denemem olumsuz oldu ikinciye başlamayı düşünüyorum bir dahaki ay
Ayyyy coooooooook sevindim coookk Ne güzel bi haber canım darısı bizlerin başına inşallah... tekrar hayırlı olsun canım...SELAM ARKADAŞLAR
BİRAZ ÖNCE TEST SONUCUMU ALDIM VE DEĞERİM 133
ÇOK MUTLUUYUM
ALLAHIM BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN
ALLAHIM KİMSELERE ARATMASIN VE ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA SAĞLIKLA BEBEKLER VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?