Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kizlarrr salı günü transferim var dua bekliyorum hepinizden cok korkuyorum cok heycanliyim o bekleme suresini dusundukce
oo hayırlı olsun canım bu son olsun sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.
Biz grup kurduk watsap grubu istersen sen de katıl destek oluyoruz birbirimize

Muayene ediyor ve hastanın durumuna göre karar veriyor aşılama senin için vakit kaybı olur baya olmuş evleneli dedi ama bize bıraktı biz tüp bebek seçtik
Bakalim benim icin ne dicek arkadasim ins hakkimizda hayirlisi olur bizde guzel haberleri aliriz

Kizlar bisy sorcktim esiniz icin sperm testini nerde yaptrdnz.onerebilceginiz devlet hastnesi veya ozel bi kurum var mi.yardimci olursaniz sevinirim

Saol cnm ozman fiyatlar hemen hemen ayni baska bi yerde sormustm ordada 150 demislerdi.sonucu hemen aliyomuyuz peki

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)şahin bey ve ekibi çok iyi çok ilgili ve güler yüzlüler ve ben panik atak hastası olarak çok memnun kaldım:) ve tavsiye ederim gerçekten1 ekim yani bugün 5. Gün embiryosu transferim oldu pazartesi toplanmıştı ilk tüp bebek tedavimiz umarım hayırlısıyla tutunur bebeğim transfer de toplamada çok büyük kabusumdu ama ikiside mükemmel geçti transferden çok korkmuştum anestesizyle falan olanları okuyunca dahada gerilmiştim çok acıycak diye ama şahin bey gerçekten konuşarakta rahatlatıyo ve hiç korkulcak gibi değilmiş çok güzel geçti umarım hayırlısıyla tutunur sağlıkla gelişir bebeğimVe dondurma işlemide yaptık 4 tane:)ayın 12 si test dediler ama daha önce sonuç olmazmı kızlar yaptırsam dayanamam ogüne kadar öneri ve tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız lütfenn

Canim msjnla umut oldun banada.bende yeni gidicem sahin beye rahatlattin benide.ins bebisin seninledir ☺

Canim msjnla umut oldun banada.bende yeni gidicem sahin beye rahatlattin benide.ins bebisin seninledir ☺
İnşallah:) allah isteyen herkese nasip etsin umarım hayırlısıyla seninde olur :)şahin bey ve ekibi çok iyi bende zaten tavsiyeler üzerine gittim nezamn gidiyosun

Amin canim.Kismetse 6 ekim canim.senin sorun neydi yas kac
Benim yaş 30 cnm herhangi bir sorun yokmuş ilk çatlama sorunu var dmişti bundan önceki doktorum sonra klomen ve çatlama iğnesi o da olmadı 2 buçuk yıldır denedik en son şahin beye yönlendirdi doktorum aşılama diye ama şahinbey direk tüp bebek dedi 7 yıllık evliyiz diye bizde zaten daha fazla zaman kaybı olsun istemedik sende sorun ne

Canm pko var bende 3 yillik evliyim.26 yasindayim.bakalim bana nasil bir tedavi uyglck.merak ediyorum birazda heyecanliyim

Canm pko var bende 3 yillik evliyim.26 yasindayim.bakalim bana nasil bir tedavi uyglck.merak ediyorum birazda heyecanliyim
İçini ferah tut cnm pko ne çok bilmiyorum ama hiç tedavi olmadınmı yada aşılama falan umarım herşeyin hayırlısı olur senin için allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum

Canim tedavilerim hep yarim kaldi klomen kullandm ama pek bisy olmadi.gerci onu veren doktrdan pek memnun deildim ilgisizdi.adet duzensizligim var.ins allah isteyen herkese verir bebisini.mutlaka sorcaklarim olur ☺

Kızlar merhaba neler yapiyosunuz ben geçen ay gorusmustum şahin beyle 45 günde adet oluyordum normalde ekimin 1 inde adet olucaktım ve bu adetle tedaviye basliycaktim ama adetim 30 günde erken geldi tatildeyken bidaha ki adet ile tedaviye başlarım derken de evimizi sattık müstakil ev yapmak icin şimdi arsa arıyoruz en azından arsamizi alıp projesini yaptıktan sonraya kadar tüp ü erteledik yani aralik-Ocak à kaldı benim tedavi hayallerim ama siz bana umut oluyosunuz . heidi1017 cnm neler yaptın sınava girdin mi tedaviye ne zaman başlıyorsun ?

Ne kadar güzel bir haber bu böyle rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm hayırlı evlat olsun annesine :)

Kizlarrr salı günü transferim var dua bekliyorum hepinizden cok korkuyorum cok heycanliyim o bekleme suresini dusundukce
Canım senin daha önceden dondurulmuslardi dimi bu ay transfer olucaktı ohss olmasın diye. Kaç tane koydurucaksin? İnşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana cnm bol bol dinlen dualarım hepinizle inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Şimdi çok da heyecanlisindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…