Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canim benim hoşgeldin
Şahin beye söyledin mi tedaviyi ileriye attığını ?
İslerini yoluna koy aklında bişey kalmasın inşallah bebeğin gelir hemencik okadar hazırlık var dumiiii
sınav Kasım sonu canım Kasım sonu adetiyle başlıyorum inşallah hayirlisiyla

Kızlar transfer sonrası tavsiyesi olanlar varmı yeme içme uyuma şekli konusunuda çok heycanlıyım acaba benimlemi minnoşum:)tecrübelerinizi paylaşırmısınız mesala 9. Gün evde test yapsam silikte olsa çıkarmı bu bekleme aşaması çok zor hiç zaman geçmiycekmiş gibi:)ilk transferinde hamile olanlar varmı 5. Gün embiryosuyla?

Kızlar transfer sonrası hibor 5000 kullanan varmı 2. İğnemde morarma ve agrı var göbeğimde normalmi varmı bilen

hayırlı olsun tedavi hoşgeldin aramıza
şans kader işi bu tüp bebek cnm ne zaman oldu transferin kaç tane koyuldu?
Eger işini yapacak birileri varsa yat dinlen bi iş yapma bence. Yaş kaç senin ilk deneme mi?

Bitki Çaylarından kahveden uzak durun asitli içeceklerden. Maydanoz ve yesilliklerden. Nar suyu iç nar ye ceviz badem ananas ye Her gün sadece 1 dilim

hayırlı olsun tedavi hoşgeldin aramıza
şans kader işi bu tüp bebek cnm ne zaman oldu transferin kaç tane koyuldu?
Eger işini yapacak birileri varsa yat dinlen bi iş yapma bence. Yaş kaç senin ilk deneme mi?
Evet ilk deneme ) inşallahta allah ilkinde nasip eder saglıkla yaşım 30 annem var yanımda zaten evin içinde öyle yorulmadan takılıyorum:) 1 tane transfer oldu 5. Gün embiryosu konuldu 4 tanede donduruldu kaliteli oldugu için dondurmayıda tavsiye etti doktorum ama şuanki kalçadan ve göbekten olan iğneler mahfetti beniama bebişimiz içinn herşeye değer bebiş tutunurken nasıl bişey hissediyoruz varmı öyle bi belirti:) 1 ekim dün oldu transferim

Bitki Çaylarından kahveden uzak durun asitli içeceklerden. Maydanoz ve yesilliklerden. Nar suyu iç nar ye ceviz badem ananas ye Her gün sadece 1 dilim
Maydonoz ve yeşillik yememeliyiz onlar zararlımı ?ananas sıyu diyolar tutunmasınımı kolaylaştırıyo bugün 2. Günüm artık yarın alırım

Ben 2010.yılında hamile kalmıştım cnm benim embriyolar 5. Güne ulasamiyor donduruluyamiyor ağustosta negatif deneme oldu Kasım sonu tekrar sil baştan başlayacağım. Dinlen sen keyfini çıkar Şahin bey kalitesi iyi ve ilk denemen diye tek koymuştur inşallah tutar. Yeşillik yeme dediğim gibi stres yapmamaya çalış.

Ya süpersin cnm ne güzel bende aralık taki adetim le düşünüyorum allah nasip ederse inşallah hemencikten hamis olup göbüşleri beraber büyütürüz :) şahin beye söylemedim cnm o zaman ki adetim le direk tedaviye başlarız diye söylesem mi acaba?

Evet canim aynen donduruldu benimkiler dedigin gibi :) iki tane koyulcak insallah... amin amiiiin Rabbim herkese nasip etsin anne olmayi evlat sahibi olmayi Rabbim herkesin evinde dünya cennetini yaşatsin...Heycan mi ölüp ölüp diriliyorum cooooook heycanliyimmmmm vallahi ne olur dua et bol bol canim...

ben Kasım sonu aralık vasi başlarım inşallah canım sen aralık nezaman baslarsin beraber gider geliriz belki:))
birlikte buyutsek iyi olur tabi canım Rabbim.güldürsün yüzümüzü insallah

Kızlarr transferin 3. Günü herhangi bi belirtisi olan oldumu:) ben hiçbişey hissetmiyorum bi belirti falan yok peki tutunması ilk 2 gün içinde gerçekleşiyo demi?

Simdi acibademden aradilar kizlar doktor bey yurtdisina cikiyomus ayin 10 una randevu verdiler.puffff canm skldi ya heveslenmistim cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…