- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.761
Canim benim hoşgeldinKızlar merhaba neler yapiyosunuz ben geçen ay gorusmustum şahin beyle 45 günde adet oluyordum normalde ekimin 1 inde adet olucaktım ve bu adetle tedaviye basliycaktim ama adetim 30 günde erken geldi tatildeyken bidaha ki adet ile tedaviye başlarım derken de evimizi sattık müstakil ev yapmak icin şimdi arsa arıyoruz en azından arsamizi alıp projesini yaptıktan sonraya kadar tüp ü erteledik yani aralik-Ocak à kaldı benim tedavi hayallerim ama siz bana umut oluyosunuz .heidi1017 cnm neler yaptın sınava girdin mi tedaviye ne zaman başlıyorsun ?
hayırlı olsun tedavi hoşgeldin aramızaKızlar transfer sonrası tavsiyesi olanlar varmı yeme içme uyuma şekli konusunuda çok heycanlıyım acaba benimlemi minnoşum:)tecrübelerinizi paylaşırmısınız mesala 9. Gün evde test yapsam silikte olsa çıkarmı bu bekleme aşaması çok zor hiç zaman geçmiycekmiş gibi:)ilk transferinde hamile olanlar varmı 5. Gün embiryosuyla?
Evet ilk deneme ) inşallahta allah ilkinde nasip eder saglıkla yaşım 30 annem var yanımda zaten evin içinde öyle yorulmadan takılıyorum:) 1 tane transfer oldu 5. Gün embiryosu konuldu 4 tanede donduruldu kaliteli oldugu için dondurmayıda tavsiye etti doktorum ama şuanki kalçadan ve göbekten olan iğneler mahfetti benihayırlı olsun tedavi hoşgeldin aramıza
şans kader işi bu tüp bebek cnm ne zaman oldu transferin kaç tane koyuldu?
Eger işini yapacak birileri varsa yat dinlen bi iş yapma bence. Yaş kaç senin ilk deneme mi?
Maydonoz ve yeşillik yememeliyiz onlar zararlımı ?ananas sıyu diyolar tutunmasınımı kolaylaştırıyo bugün 2. Günüm artık yarın alırımBitki Çaylarından kahveden uzak durun asitli içeceklerden. Maydanoz ve yesilliklerden. Nar suyu iç nar ye ceviz badem ananas ye Her gün sadece 1 dilim
Ben 2010.yılında hamile kalmıştım cnm benim embriyolar 5. Güne ulasamiyor donduruluyamiyor ağustosta negatif deneme oldu Kasım sonu tekrar sil baştan başlayacağım. Dinlen sen keyfini çıkar Şahin bey kalitesi iyi ve ilk denemen diye tek koymuştur inşallah tutar. Yeşillik yeme dediğim gibi stres yapmamaya çalış.Evet ilk deneme ) inşallahta allah ilkinde nasip eder saglıkla yaşım 30 annem var yanımda zaten evin içinde öyle yorulmadan takılıyorum:) 1 tane transfer oldu 5. Gün embiryosu konuldu 4 tanede donduruldu kaliteli oldugu için dondurmayıda tavsiye etti doktorum ama şuanki kalçadan ve göbekten olan iğneler mahfetti beniama bebişimiz içinn herşeye değer bebiş tutunurken nasıl bişey hissediyoruz varmı öyle bi belirti:) 1 ekim dün oldu transferim
Anladim cnm cok saolErtesi gün çıkıyor canım ama biz ertesi gün sırf sonuç için gitmedik muayene olmaya gittiğimizde aldık
Ya süpersin cnm ne güzel bende aralık taki adetim le düşünüyorum allah nasip ederse inşallah hemencikten hamis olup göbüşleri beraber büyütürüz :) şahin beye söylemedim cnm o zaman ki adetim le direk tedaviye başlarız diye söylesem mi acaba?Canim benim hoşgeldin
Şahin beye söyledin mi tedaviyi ileriye attığını ?
İslerini yoluna koy aklında bişey kalmasın inşallah bebeğin gelir hemencik okadar hazırlık var dumiiii
sınav Kasım sonu canım Kasım sonu adetiyle başlıyorum inşallah hayirlisiyla
Evet canim aynen donduruldu benimkiler dedigin gibi :) iki tane koyulcak insallah... amin amiiiin Rabbim herkese nasip etsin anne olmayi evlat sahibi olmayi Rabbim herkesin evinde dünya cennetini yaşatsin...Heycan mi ölüp ölüp diriliyorum cooooook heycanliyimmmmm vallahi ne olur dua et bol bol canim...Canım senin daha önceden dondurulmuslardi dimi bu ay transfer olucaktı ohss olmasın diye. Kaç tane koydurucaksin? İnşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana cnm bol bol dinlen dualarım hepinizle inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Şimdi çok da heyecanlisindir :)
ben Kasım sonu aralık vasi başlarım inşallah canım sen aralık nezaman baslarsin beraber gider geliriz belki:))Ya süpersin cnm ne güzel bende aralık taki adetim le düşünüyorum allah nasip ederse inşallah hemencikten hamis olup göbüşleri beraber büyütürüz :) şahin beye söylemedim cnm o zaman ki adetim le direk tedaviye başlarız diye söylesem mi acaba?
Sen ne zman gidiceksin canim doktoraErtesi gün çıkıyor canım ama biz ertesi gün sırf sonuç için gitmedik muayene olmaya gittiğimizde aldık
Kasım adeti gibi düşünüyorum canım daha doğrusu tam karar veremedim dahaSen ne zman gidiceksin canim doktora
Hakkinda hayrlisi canm bursadami otrysnKasım adeti gibi düşünüyorum canım daha doğrusu tam karar veremedim daha
Adet oldun mu cnm tedaviye başladın mi senSimdi acibademden aradilar kizlar doktor bey yurtdisina cikiyomus ayin 10 una randevu verdiler.puffff canm skldi ya heveslenmistim cok.
Ayin 6 da gidicktm cnm ilk randevuydu ama malesef 10 una kaldiAdet oldun mu cnm tedaviye başladın mi sen
İlk tup bebek tedavisine mi basliyacaktin yoksa ön görüşme miydi arkadsimAyin 6 da gidicktm cnm ilk randevuydu ama malesef 10 una kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?