- 11 Nisan 2015
- 101
- 41
- 98
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.781
ON gorusmeydi canm .ne diycekti doktor nasl bi tedaviye baslckti merk ediyrm.ama vardr bundada bi hayirİlk tup bebek tedavisine mi basliyacaktin yoksa ön görüşme miydi arkadsim
Senn yas kac cnm problem ne.yada asilama flan oldnmuBende ilk tedaviye baslicam birtek ilaç ayarlaması yapacak mumin beye gidecem bi kerelik galiba
Yaşım 25 polikistik over var aşilama başka merkezde oldum tutmadi şahin beye tüp bebek yaptircaz ins sizde sorun neSenn yas kac cnm problem ne.yada asilama flan oldnmu
Benmde yas 26 polikstk cnm ayni sorun.rabbim yuzumuzu guldurur insYaşım 25 polikistik over var aşilama başka merkezde oldum tutmadi şahin beye tüp bebek yaptircaz ins sizde sorun ne
Benim tam anlamiyla tedavi olarakta ilk canm.benim asilama flanda olmadi.bakalim doktor bey ne dicekİnş canim ins ilk deneme mi senin
Benimde eylulde 3 bitti canm .adetlerim cok duzensiz hatta pek olamiyorum.diyebilirimHayirlisi olsun kaç senelik evlisin ben 4. Seneye girdim
Evlenmeden once zayftm oluydm.evlendkten sonra kilo almya basladim iyice kesildi.kilo da baya problem bu hastaliktaBenimde öyle bazen nadir oluyom oda az
Canim yapma sakin test falan daha cok erken cikmaz moralin bozulur uzuntuye kapilirsin bu da senin icin tehlikeli su anKızlar bu erken gebelik testi idradra olan ondan yapsam transferimin 5. Gün sabahı belli olmazmı? 5. Gün embiryosu benimkisi çok heycanlıyım zaman geçmiyo aklımdan çıkmıyo:)hiçbir belirtim yok negatifi görürsemde çok üzülürümvarmı yapıp 5. Gün pozitif çıkan
Ya çok zor bi süreç biranönce hissetmek bilmek istiyo insan içinde bi his olan oldumu acaba yada nasıl hissetmemiz gerek çok ilginç:) hayırlısı nyse o olsunn inşalah peki en erken hangi gün çıkarCanim yapma sakin test falan daha cok erken cikmaz moralin bozulur uzuntuye kapilirsin bu da senin icin tehlikeli su an
Aynen canim gercekten beklemek cok zor benim bu 3. Tedavim bende dun transfer oldum hayırlısi bakalim bekliyoruz insallah Rabbim nasip eder bu sefer tum isteyenlere tabii... test gunune gelince evde yapilan testlere cok fazla guvenmeyin diolar canim nagatif cikip kanda pozitif cikabilir sende o zman icinde bosuna kendine edersin... ama genellikle 10. 11.. gun deniolar yani :))Ya çok zor bi süreç biranönce hissetmek bilmek istiyo insan içinde bi his olan oldumu acaba yada nasıl hissetmemiz gerek çok ilginç:) hayırlısı nyse o olsunn inşalah peki en erken hangi gün çıkar
Hayırlısıyla bu sefer olur inşallahh allah yardımcımız olsun bebişlerimiz bize tutunsunAynen canim gercekten beklemek cok zor benim bu 3. Tedavim bende dun transfer oldum hayırlısi bakalim bekliyoruz insallah Rabbim nasip eder bu sefer tum isteyenlere tabii... test gunune gelince evde yapilan testlere cok fazla guvenmeyin diolar canim nagatif cikip kanda pozitif cikabilir sende o zman icinde bosuna kendine edersin... ama genellikle 10. 11.. gun deniolar yani :))
bende aralık başı en geç ortası gibi cnm allah nasip ederse :) inşallah hem bizi hem tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün rabbim. ay inşallah denk gelip tanışırız :)ben Kasım sonu aralık vasi başlarım inşallah canım sen aralık nezaman baslarsin beraber gider geliriz belki:))
birlikte buyutsek iyi olur tabi canım Rabbim.güldürsün yüzümüzü insallah
ay canım benim miniklerin sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh bütün dualarım seninle gelişmelerden bizide haberdar et :)Evet canim aynen donduruldu benimkiler dedigin gibi :) iki tane koyulcak insallah... amin amiiiin Rabbim herkese nasip etsin anne olmayi evlat sahibi olmayi Rabbim herkesin evinde dünya cennetini yaşatsin...Heycan mi ölüp ölüp diriliyorum cooooook heycanliyimmmmm vallahi ne olur dua et bol bol canim...
Allah razi olsun canim benim insallah :)ay canım benim miniklerin sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh bütün dualarım seninle gelişmelerden bizide haberdar et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?