- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.801
Bu cumartesi mi arkadsim mumin bey bakar şahin bey yurt dışında banada mumin bey baktı ilaç dizu ayarladiArkadaslar merhaba bende cumartesı gunu inşallah sahın hocada ilaç tedavısıne baslıyorum inşallahh guzel sonuclar alırız
Bu cumartesi mi arkadsim mumin bey bakar şahin bey yurt dışında banada mumin bey baktı ilaç dizu ayarladi
Bılmıyordum bu aksam hastalandım yarın arayıp cumartesı için randevu alıcaktım ama bir sıkıntı olmaz hereldeBu cumartesi mi arkadsim mumin bey bakar şahin bey yurt dışında banada mumin bey baktı ilaç dizu ayarladi
Evet gorustum muayene oldum hastalanınca gel baslıycaz dedı en ıyısı yarın telefonla gorusmek soyledıgın iyi oldu canım tesekkurlerSen ara söylerler zaten ön görüşme oldumu
Evet ilk denemem 37 yasındayım normal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp durdu daha sonra hormon testlerim sınırda cıktı ve erken menopoz testıde sınırda cıktı sahın hoca normal yollada kalırsın ama yasın sıkıntı dedı bu yuzden tup bebeğe karar verdık insallahhh cabalarımızın sonucunu alırız herseyın hayırlısıNedemek canim herzaman ins yardimci olurum tabiki hayırlı olsun ilk denememi
Sagoll canımm inşallahhhAbla diyorum Sana 91 doğumluyum ins tutar kucağına alirsin bu sefer
İnşallahhh ilk deneme 5. Gün transferi ama testim çok silik çıktı belli belirsiz yani çok zor görünüyo ama erken yaptım diye düşünüyorum ve umutla bekliyorumOo maşallah cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaçıncı denemeydi yaa kaçtı
5. gün embriyosu ise ve transfer olalı da 5 gün olmuş yani 10. gün olmuş oluyo benim abimin eşi yumurtasının çatlamasından 9 yada 10 gün sonra idrar testinde öğrenmişti hamile olduğunu bence hamilesin cnm olmasa asla çıkmazdı şimdiden gözün aydın :)İnşallahhh ilk deneme 5. Gün transferi ama testim çok silik çıktı belli belirsiz yani çok zor görünüyo ama erken yaptım diye düşünüyorum ve umutla bekliyorum
Aminn İnşallahh cnm :) umutlandırdın beni testleri burayada yüklemeye çalışcam neolur kızlar buna benzer sonuçları olupta hamile olanlar varsa lütfen yorumlarınızı yaxın mavi olan 4. Gün gece yaptıgım pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım bakalım siz 2. Çizgileri görebilcekmisiniz okadar silik çünkü ikiside farklı marka ve başka test yapmadım bugün 6. Günüm bitti hayırlısıyla 5. Gün embiryosu transferi5. gün embriyosu ise ve transfer olalı da 5 gün olmuş yani 10. gün olmuş oluyo benim abimin eşi yumurtasının çatlamasından 9 yada 10 gün sonra idrar testinde öğrenmişti hamile olduğunu bence hamilesin cnm olmasa asla çıkmazdı şimdiden gözün aydın :)
İnşallahhh cnm inşallahh yoksa o kısım bembeyaz olması lazım demi allahh hayırlısını nasip etsinn banada herkesede azcık umutlanıyım barii:))Allah bilir ama ben ikisinde de 2.çizgiyi gördüm cnm inşallah 9 ay sonra kucağına da alırsın
İnşallahh dualarınız için saolun gerçekten ama bazıları o negatif diyo öyle çıkabiliyo diyenler varbencede var gıbı 2.cızgı canm sanki.İnşallah yanılmayız canım.Allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?