Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Aa ben dün gece 5. Günüm diye erken gebelik testlerinden yaptımm ve yarım saat sonra ama çok silik bi çizgi çıktı moral bozmıycaktım sma önce baya bi üzüldüm çok silik olsada 2. Çizgiyi görünce umuduma tekrar kavustum keşke yapmasamıydım çokmu erken yaptım hepiniz böyle şeyler yaşamışsınızdır elbetbugün aslında 5. Günümmüş yani dün 4. Günümmüş öylemi yani çok erken demi kızlar kafayı yiycem artık düşünmekten allah bebeğime hayırlısıyla tutunmasını nasip etsin

Oo maşallah cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaçıncı denemeydi yaa kaçtı

Arkadaslar merhaba bende cumartesı gunu inşallah sahın hocada ilaç tedavısıne baslıyorum inşallahh guzel sonuclar alırız

Bu cumartesi mi arkadsim mumin bey bakar şahin bey yurt dışında banada mumin bey baktı ilaç dizu ayarladi
Bu cumartesi mi arkadsim mumin bey bakar şahin bey yurt dışında banada mumin bey baktı ilaç dizu ayarladi
Bılmıyordum bu aksam hastalandım yarın arayıp cumartesı için randevu alıcaktım ama bir sıkıntı olmaz herelde

Yok canim bugün şahin beyde hastanedeydi ama mumin bey ilaç dizu ayarladi o muane etti beraber çalışıyor lar zaten

Nedemek canim herzaman ins yardimci olurum tabiki hayırlı olsun ilk denememi
Evet ilk denemem 37 yasındayım normal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp durdu daha sonra hormon testlerim sınırda cıktı ve erken menopoz testıde sınırda cıktı sahın hoca normal yollada kalırsın ama yasın sıkıntı dedı bu yuzden tup bebeğe karar verdık insallahhh cabalarımızın sonucunu alırız herseyın hayırlısı

Oo maşallah cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaçıncı denemeydi yaa kaçtı
İnşallahhh ilk deneme 5. Gün transferi ama testim çok silik çıktı belli belirsiz yani çok zor görünüyo ama erken yaptım diye düşünüyorum ve umutla bekliyorum

İnşallahhh ilk deneme 5. Gün transferi ama testim çok silik çıktı belli belirsiz yani çok zor görünüyo ama erken yaptım diye düşünüyorum ve umutla bekliyorum
5. gün embriyosu ise ve transfer olalı da 5 gün olmuş yani 10. gün olmuş oluyo benim abimin eşi yumurtasının çatlamasından 9 yada 10 gün sonra idrar testinde öğrenmişti hamile olduğunu bence hamilesin cnm olmasa asla çıkmazdı şimdiden gözün aydın :)

Aminn İnşallahh cnm :) umutlandırdın beni testleri burayada yüklemeye çalışcam neolur kızlar buna benzer sonuçları olupta hamile olanlar varsa lütfen yorumlarınızı yaxın mavi olan 4. Gün gece yaptıgım pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım bakalım siz 2. Çizgileri görebilcekmisiniz okadar silik çünkü ikiside farklı marka ve başka test yapmadım bugün 6. Günüm bitti hayırlısıyla 5. Gün embiryosu transferi

Eklentiler

• image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 69
Allah bilir ama ben ikisinde de 2.çizgiyi gördüm cnm inşallah 9 ay sonra kucağına da alırsın

Allah bilir ama ben ikisinde de 2.çizgiyi gördüm cnm inşallah 9 ay sonra kucağına da alırsın
İnşallahhh cnm inşallahh yoksa o kısım bembeyaz olması lazım demi allahh hayırlısını nasip etsinn banada herkesede azcık umutlanıyım barii:))

bencede var gıbı 2.cızgı canm sanki.İnşallah yanılmayız canım.Allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah

bencede var gıbı 2.cızgı canm sanki.İnşallah yanılmayız canım.Allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah
İnşallahh dualarınız için saolun gerçekten ama bazıları o negatif diyo öyle çıkabiliyo diyenler varvalla bilmiyorum kafam çok karıştı gece bidaha yapıcam hem ucuz testen hem erken olandan bakalım ikisindede silik çıkıcakmı hayırlısı olsun tabi ama bazen kasıklarımda adet sancısı gibi hahif sızılar oluyo bebeğim benimledir inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…