- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.281
samurum hoşgeldin,seninle konuşmak çok güzel.Evet benim için beklemenin son günü.Artık sabır kalmadı.
Bu arada bluesum tekrarlamadı mı testini...
Belki üzüldüğü gibi olmamıştır...
Haberi olan var mı...
canım, Rabbim kulları hakkında hep en hayırlısını verir, sakın şüpheye dşme, bizim de sınavımız böyleimiş, hamdolsun, çok büyük bir sınavdayız, bu dünyada sakın sınavından kalma ve Allah a güven.. başka da kimsemiz yok zaten ondan gayrı... dua müminin silahıdır... duanı sakın bırakma.. dualrım sizlerle...
kızlar......günaydın.......kendimi toparlayana kadar bir kaç gün girmeyi düşünmüyordum ama yine dayanamadım sizinle konuşmadan..........tabiiki dilkalmanın sonucu için yarın girmeyi düşünüyordumda..........bu kez bana bu yıkım çok ağır geldi..........dün şahin beyle konuşunca dahada yıkıldım.........şahin beyin dediği........ tedavi sürecimiz çok iyi geçiyor ve bu 3.cüde oluşan embriyolar tutma olasılığı çok yüksek embriyolardı dedi.........3 denemeninde 3 ü tutan hastam yok gibi.........sizin 3 de tuttu ama rahimde yada biryerlerde sorun var dedi..........bunların araştırılması için bir çok şeyler önerdi.....eğer rahimde sorun varsa kendiliğimdende hamile kalsam ALLAH göstermesin yine düşük.......şahin bey kendimden hamile kalma olasılığmda olduğunu her seferinde söylüyor ama benim yaşım ilerlediği için tüp bebek deniyelim dedik...........aman neyse bu kadar dertleşmek yeter kızlar.........
canım çok güzel şeyler söylemişsinde ben kendimi pek iyi hissetmiyorum...........benim psikolojik rahatsızlığım var.......panik atak hastasıyım.........her üzüntünün ardından rahatsızlığım tekrarlıyor........yine tedavi görmem gerekiyor........ ama ramazan dolayısıyla tedavimede başlayabilirmiyim bilmiyorum.........ama bir hafta daha böyle devam ederse başlamak zorundayım......aslında bugün dr.umu aradım yarın a randevu almak için ama doluymuş.......bakalım bilmiyorum ne zaman giderim.......
evet canım öyle birşey düşünüyoruz........ramazan menüsü olan oteller var........belki birkaç günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz ..........oğlum benden daha fazla istiyor......oda olanlardan bunalıyor........hissettirmemeye çalışıyoruz ama hissediyor.........oda sıkıldı........her seferde kardeşinin olmayacağını öğrendiğinde eve hayvan istiyor........birtane köpeğimiz var.........balıklarımız var..........şimdide kedi istiyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?