Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Günaydın hanımlar
Cennetim daha bunlar ilk adımlar sayılır...Yapma şimdiden heyecan olur mu...

Dilkalman canım...
Seninde bugün son günün beklemedeki..
Rabbim gönlündekini inşallah vermiştir...
Azcık bu topicte şenlensin canım yaaaa...zemuszemus
Bi halay çekemedik.Bari seninle şenlenelim....

Pinkcim senin adetle ilgili bir gelişme var mı bu arada?

momim sağol canım desteğin için.Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm.Kendime olsa sanıyorum bu kadar üzülmezdim.ılk önce sana üzülmüştüm daha seni tanımadan,konuşmadan....
daha sonra samurun ve bluesuunun haberleri geldi,ben iyice afalladım.Ama demekki hakkınızda hayırlısı buymuş.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

samurum hoşgeldin,seninle konuşmak çok güzel.Evet benim için beklemenin son günü.Artık sabır kalmadı.

Rabbim belkide kimselere vermediği sabrı verdi bizlere...
Sen sakın bizi kafana takıp bak bunların olumsuz oldu ya benimde öyle olursa diye üzülme lütfen..
Ayrıca Momiciğimin söylediği bişey vardı.Galiba haklı.İstatistiklerin negatif tarafına biz dahil olduk.Sana yer açtık pozitif taraf için...hihoyyyt
İnşallah bize mutlu haberler vereceksin yarın.
Allah gönlündekini verecek inşallah sana,hatta bize bile...

kızlar......günaydın.......kendimi toparlayana kadar bir kaç gün girmeyi düşünmüyordum ama yine dayanamadım sizinle konuşmadan..........tabiiki dilkalmanın sonucu için yarın girmeyi düşünüyordumda..........bu kez bana bu yıkım çok ağır geldi..........dün şahin beyle konuşunca dahada yıkıldım.........şahin beyin dediği........ tedavi sürecimiz çok iyi geçiyor ve bu 3.cüde oluşan embriyolar tutma olasılığı çok yüksek embriyolardı dedi.........3 denemeninde 3 ü tutan hastam yok gibi.........sizin 3 de tuttu ama rahimde yada biryerlerde sorun var dedi..........bunların araştırılması için bir çok şeyler önerdi.....eğer rahimde sorun varsa kendiliğimdende hamile kalsam ALLAH göstermesin yine düşük.......şahin bey kendimden hamile kalma olasılığmda olduğunu her seferinde söylüyor ama benim yaşım ilerlediği için tüp bebek deniyelim dedik...........aman neyse bu kadar dertleşmek yeter kızlar.........

dilkalman.......canım sen sakın bizmle dertlenme olurmu..........yarın inşallah güzel olacak.......evet istatistik olarak düşünürsek senin pozitif olması lazım.........

canım desteğin için çok teşekkür ederim.......beni buralarda buldun demek.........evet canım kısmet değilmiş.....dediğin gibi sınavdayız........inşallah sabrımızla bu sınavı bu dünyada geçeriz.........kendine iyi bak......

Canım benim günaydın...
Bence Şahin Beyin söylediklerini sen fazlasıyla yanlış anlamışsın...
Ne kadar şanslısın ki 3 transferin 3.de tutmuş.
Bak ne demiş sana neredeyse senin gibi hastam yok gibi..
Şimdi araştırma yapalım senin için..Aynı mumu gibi bir durumun olabilir...
Yani hamile kalabiliyorsun ama düşme riskin var..
Üstelik sen en azından bir kere bile olsa sağlıklı bir evlat getirmişsin dünyaya...
Demekki bu durum tekrar edebilir.Rabbimin hikmetlerini biz bilemeyiz...
Şimdi toparlanma zamanı...
Haklısınız eşinle madem böyle bir karar aldınız uygulamak en tabi hakkınız...
Ama bence Rabbim sana senin en beklemediğin anında verecek evladını...
Sonrada bizlere müjdeli haber vereceksin...:CüvCüv:

canım çok güzel şeyler söylemişsinde ben kendimi pek iyi hissetmiyorum...........benim psikolojik rahatsızlığım var.......panik atak hastasıyım.........her üzüntünün ardından rahatsızlığım tekrarlıyor........yine tedavi görmem gerekiyor........ ama ramazan dolayısıyla tedavimede başlayabilirmiyim bilmiyorum.........ama bir hafta daha böyle devam ederse başlamak zorundayım......aslında bugün dr.umu aradım yarın a randevu almak için ama doluymuş.......bakalım bilmiyorum ne zaman giderim.......

Öncelikle hastalığın için geçmiş olsun...
Açıkçası panik atakla ilgili pek fazla bilgim yok.
Ama sana tavsiye edebileceğim tek şey
Mekan değişikliğinin sana iyi geleceği..
Varsa imkanın sevdiğin bir akraba,dost başka şehirde onların yanında rahatlaman
yada ufak bir haftasonu kaçamağı...
İyi gelecektir sana inanıyorum...:teselli:

evet canım öyle birşey düşünüyoruz........ramazan menüsü olan oteller var........belki birkaç günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz ..........oğlum benden daha fazla istiyor......oda olanlardan bunalıyor........hissettirmemeye çalışıyoruz ama hissediyor.........oda sıkıldı........her seferde kardeşinin olmayacağını öğrendiğinde eve hayvan istiyor........birtane köpeğimiz var.........balıklarımız var..........şimdide kedi istiyor........

Aklın yolu birmiş demek...
Ne güzel sizde o yönde karar vermişsiniz bile..
Sen ne kadar güçlü durursan oğlun dahada güçlü olur...
Şu anda sevgisini hayvanlara vermesi bence gayet normal..Ama sürekli değiştiğine göre bu sevgisi..Köpek,balık şimdide kedi gibi...Zamanla alışacaktır gibime geliyor...
Üstelik seninde o zaman kafan rahatlayacak ve sağlıklı bir gebeliğin oluşacaktır inşallaha.s

bluesuu tatlımbenim ya gerçek psikolojik destek ve ailenin sevgisiyle atlatırsın inşaaallah canım benim alllah şükret bir tane tatlı oğluşun var bizim gne yok be tatlım bozma bukadar kendini lütfen allah ona ömür versin canım bakarsın ansızın oluverir kendiliğinden bi tane daha ümüdini kesme hemen bak ramazanda geliyo bol duallarla atlatıcak bu günleri canımmmm:teselli:

cennetimm.......evet canım.........ALLAHA çok şükürler olsunki bir oğlum var........ALLAH en kısa zamanda sizlerede evlat versin...........senin bugün kontrolün vardı gasliba..........nasıl geçti........

Vallahi bende unutmuşum saol bluesuu hatırlattın..
Evet cennetim gelişmeleri bekliyoruz..
ınşallah iyi geçmiştir kontrolün...

Bak biz sormasak anlatmayacak demek.lülülülülülü

evet gayet iyi geçti kızlarrrrrr 1.sınavı verdim bugün şimdi 2.sınavda gonallara başladım artık sanki yarıştaymışım gibi hissettim kendimikaydirigubbakcemile3neyse hafta sonu bir kontrol daha var rabbim inşaallah sonumuzu hayırlı eylesin iyiiii geceelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…