- 11 Nisan 2015
- 101
- 41
- 98
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.821
İnşalahh allahisteyen herkese nasip etsin senin kaçıncı gün ilk denememiinşallah canm benım .hem sende bıze umut oluyosun.inşallah bızde o guzel gunlerı yasarız
var cnm görmez olurmuyum hiç diyorum ya gözün aydın hamilesin inş bebişin tutunur sana sımsıkı :)Aminn İnşallahh cnm :) umutlandırdın beni testleri burayada yüklemeye çalışcam neolur kızlar buna benzer sonuçları olupta hamile olanlar varsa lütfen yorumlarınızı yaxın mavi olan 4. Gün gece yaptıgım pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım bakalım siz 2. Çizgileri görebilcekmisiniz okadar silik çünkü ikiside farklı marka ve başka test yapmadım bugün 6. Günüm bitti hayırlısıyla 5. Gün embiryosu transferi
Ayy valla çok heveslendim inşallah dediğiniz gibidir :)burası mutlu haberlerle dolar inşallahhvar cnm görmez olurmuyum hiç diyorum ya gözün aydın hamilesin inş bebişin tutunur sana sımsıkı :)
inşallah canım benim yarın kan testi yaptr bence :)Ayy valla çok heveslendim inşallah dediğiniz gibidir :)burası mutlu haberlerle dolar inşallahh
Onu pazartesi yaptırım diyorum artık tam 9. Gün inan onada çok korkuyom hevesim kursagımda kalcak diyeinşallah canım benim yarın kan testi yaptr bence :)
ben daha yenı baslıcam canm tedavıye.gece yap testıde ıns hayrlı haberlerı ver bıze :)
Oo maşallah cnm hamilesin yaa çook sevindim inan bizlere de dua et cnmÜye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden
Ekli Dosyalar:
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB
Teşekürler amin cnmm:))Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ben şuan mutluyum şükürler olsun ama kandada görmeden rahat edemiycem sonrads değer artışı takibi tabi hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gitsin ilk denemem yaşım 30 5. Gün embiryosu cnmOo maşallah cnm hamilesin yaa çook sevindim inan bizlere de dua et cnm
Kaçıncı denemeydi yaş kaçtı
Saol amin allahım isteyen herkese nasip etsin en hayırlısından hemen sizlerlede paylaştım benim gibi olanlar vardır diye :)))benim 7. Günüm ve çıktı kanda kaç çıkması laxım onu bilmiyorumÇok sevindim arkadsim rabbim kucaginada almayi nasip eylesin bizlerde unutma duanda
Canimm tebrik ederim...benimde bugün 5. Gunum insallah bende güzel haber alirim sabirsizlikla bekliyorum..Kızlar değerim 77.80 hamileyimm çok şükürr)darısı bekleyenlerin başınaa
İnşallahh cnm allah isteyen herkese nasip etsin :))Canimm tebrik ederim...benimde bugün 5. Gunum insallah bende güzel haber alirim sabirsizlikla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?