Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inşallah canm benım .hem sende bıze umut oluyosun.inşallah bızde o guzel gunlerı yasarız

var cnm görmez olurmuyum hiç diyorum ya gözün aydın hamilesin inş bebişin tutunur sana sımsıkı :)

inşallah canım benim yarın kan testi yaptr bence :)
Onu pazartesi yaptırım diyorum artık tam 9. Gün inan onada çok korkuyom hevesim kursagımda kalcak diye(korku ve heycan aynı anda yaşıyorum gerçi gece yapıcagım test aslında önemli biraz daha belirgin çizgi görürsem hemen kan testi yaptırabilirim dua edinn

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

ben daha yenı baslıcam canm tedavıye.gece yap testıde ıns hayrlı haberlerı ver bıze :)

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

Oo maşallah cnm hamilesin yaa çook sevindim inan bizlere de dua et cnm
Kaçıncı denemeydi yaş kaçtı

Oo maşallah cnm hamilesin yaa çook sevindim inan bizlere de dua et cnm
Kaçıncı denemeydi yaş kaçtı
Teşekürler amin cnmm:))Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ben şuan mutluyum şükürler olsun ama kandada görmeden rahat edemiycem sonrads değer artışı takibi tabi hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gitsin ilk denemem yaşım 30 5. Gün embiryosu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…