Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

GÖZÜN AYDIN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN WHATSAPP TA GRUP KURDUK KATILMAK İSTEYENLER BANA ÖZELE CEP NUMARASINI VERSİNLER.

Kizlar bende gittim bugun sahin beye muayne oldum kesinlikle harika bir doktor cok ilgili ve guleryuzlu.polikistik oldgmu fakat durumumun cok iyi oldugunu soyledi.hayirlisiyla adet oldktan sonra duruma gore tedaviye basliycak.sukurler olsun sonunda iyi bir doktora rastladim

Merhabalar. Ben geçen hafta Şahin bey ile tanıştım ve ilk görüşme olumluydu eşinde sperm hareketleri yavaş bize normal yoldan da olur ancak yaşınız 36 beklemeyin dedi zaten niyetimiz tüp bebekti. Yumurta kalitesi icin Inofolic verdi şu an adetime 6 gün var. Adet olduğum günün ertesi aramami istedi. İnşallah Allah nasip ederse ilk denememiz olacak. Hayırlısı ile tutar. Ben balikesirden gidip gelicem. Allah hepimizin yardımcısi olsun

Kızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))

Hayirli uğurlu olsun inşallah tedaviniz.

Derya adet olduğun gün ara adetliyim de 2. Güne randevu veriyorlar. Yogun adetse ilk gün kanama çözülür 2. Güne çagırır hayırlı olsun tedavin

Derya adet olduğun gün ara adetliyim de 2. Güne randevu veriyorlar. Yogun adetse ilk gün kanama çözülür 2. Güne çagırır hayırlı olsun tedavin
Benim kanamalarimla ilgili genelde ilk gün az ikinci gün daha az üçüncü günden sonra daha yoğun oluyor bunu doktora açıkladım yoğun kanama ilk gün sayılacak dedi kafam karisti açıkçası. Bekliyorum adet olmayı. Dediğin gibi ilk gün arayacağım. Amin Allah razı olsun teşekkür ederim :)

arkadaşlar mrb bende aranıza katıldım yeniyim 27 ekimde ilk defa şahin hocayla görüşmeye gideceğim daha önce 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım ve sonuç hüsran oldu maalesef hatta 2. denememde dış gebelik geçirdim iç kanamadan ölüyordum az kalsın sol tüpümü aldılar artık öyle yoruldum ki en sonunda şahin hocayla ilgili yazılanları okudum içime umut oldu açıkçası. şahin hocayla ilgiliolumsuz hiç bişey görmedim sadece çok yoğun oluyomuş sanırım siz memnun kaldınız mı bu tedavide başarı oranları yüksek diyor herkes insaallah bana da umut olur ücretler nasıl bilgisi olan varsa yazabilir mi birde ilk görüşme ücretsiz diye duydum doğru mu bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

Canım hoşgeldin
inşallah hayırlı olur tedavi
Yaşın kaç ne kadarlık evlisin? ?
ilk görüşme ücretsiz zaten muayene etmiyor ederse ücret ödüyorsun
Yüpbebel 6000 falan 250 lira zam gelmiş olabilir. İlaçlar 1000 1500 arası oluyor 8000 lirayı gözden çıkarıyoruz sağlıkla gelinler de
sen diğer denemeleri nerde yaptırdın?

Cnm benimde randevum 10 ekimdeydi sahin bey super bir doktor.muayne etmezse ucret almiyor.ama beni muayne etti.senin sebep neydi acaba.yogun oluyo.ben randevu saatimden bir saat sonra girebildim.ama degdi

çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol verdiğin biligiler için ben 4 yıllık evliyim 32 yaşındayım diğer denemelerimi de bursa da başka bir yerde yaptırmıştım. bu sefer bir değişiklik olsun istedim. artık maddi ve manevi çok yıprandım burda yazılanları okuyunca içime umut doğdu rabbim umudumuzu yarı yolda bırakmasın çok üzücü gerçekten

Bu son olur inşallah sağlıkla gelir bebişlerin çok zor yaşadıklarımız kimse anlamaz bizi bizden başka. Ne zaman başlıyorsunuz haber ver burdan bize hep yaz cnm

Cnm benimde randevum 10 ekimdeydi sahin bey super bir doktor.muayne etmezse ucret almiyor.ama beni muayne etti.senin sebep neydi acaba.yogun oluyo.ben randevu saatimden bir saat sonra girebildim.ama degdi
ebulimce senin ilk denemen mi peki görüşmeden sonra ne zaman başlatacak seninkini bir de bu kısa ve uzun protokol dedikleri tam olarak nedir bilgin var mı inşaallah elimiz gönlümüz boş kalmaz arkadaşım şimdiden teşekkürler

Bu son olur inşallah sağlıkla gelir bebişlerin çok zor yaşadıklarımız kimse anlamaz bizi bizden başka. Ne zaman başlıyorsunuz haber ver burdan bize hep yaz cnm
tabi hemen veririm haberi hatta bilgilerimizi paylaşırız gerçekten bizi en iyi yine biz anlarız aynı derdi paylaşıp aynı yola başkoymuşlarız biz, teşekkür edrim çok sağol

benim rezerv azlığı eşimde de sperm sayısında azlık var 40 yıl düşünsem böyle bir sorun olacağı aklıma gelmezdi eşim 6 kardeş ve tek yumurta ikizi benimse 7 kardeşim var bu kadar doğurgan bir aileden gelip birbirimizi bulmazmız kaderdeb başka bişey olmaz heralde yine de buna şükür hala umudum var doktorumda aynısını söylemişti yumurta var sperm de öyle sadece bir araya gelmeleri gerekiyor dedi bu da ancak tüp bebekle olur dedi inşallah da olur rabbim kimsenin umutlarını yarıda bırakmasın burdaki tüm arkadaşların güzel haberlerini duymak dileklerimle amin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…