- 11 Nisan 2015
- 101
- 41
- 98
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.861
Cnm bende 3 yillik evliyim pko var bende adet duzensizligi.doktor bey tarlusal verdi onu kullaniyrm adetn 2 gunu gidp muayne olcam tekrar.bana cok agir pko deilsin bu zamana kadr hamilede kalabilirdin dedi ama kismet olmadi.tedavinin asilama yada baska bisey oldgunu iknci muaynede soylicekmisebulimce senin ilk denemen mi peki görüşmeden sonra ne zaman başlatacak seninkini bir de bu kısa ve uzun protokol dedikleri tam olarak nedir bilgin var mı inşaallah elimiz gönlümüz boş kalmaz arkadaşım şimdiden teşekkürler
AMH Pahalı bir test, Acıbadem de yaptırma bende...Ben Jimer de yaptırmıştım, 6/7 ay olduğu için yaptıralı fiyatı hatırlamıyorum ama sgk karşılamadığını ve diğer testlere göre pahalı olduğunu hatırlıyorum..Devlette nerede yaptırılır bilmiyorum, özel birkaç hastaneye fiyat sorup sana uygun gelene yaptırabilirsin..Arkadaşlar AMH adlı testi nerede yatırabilirim. Sizden şahin bey istemedi mi ya
Önceden en uygun Medicalpark yapıyordu fakat orası taşındıktan sonra fiyatları anormal arttı. gebelik testine bile çok para istediler, nerdeyse Acıbadem fiyatlarıyla yarışacaklar. Diğer hastanelere sorun en uygunu muhtemelen Doruk olabilir..Arkadaşlar AMH adlı testi nerede yatırabilirim. Sizden şahin bey istemedi mi ya
Anadolu Hastanesi yapıyorsa orası da uygun olabilir.. Acıbadem gebelik testi 146 TL..Medikal ne kadar istedi? Acıbadem kadar olamaz heralde?Önceden en uygun Medicalpark yapıyordu fakat orası taşındıktan sonra fiyatları anormal arttı. gebelik testine bile çok para istediler, nerdeyse Acıbadem fiyatlarıyla yarışacaklar. Diğer hastanelere sorun en uygunu muhtemelen Doruk olabilir..
Önceden 34 TL yapıyorlardı, yeni yerlerine ilk taşındıkları zaman gittim 80 TL dediler, sekreterler bile şaşdı, sisteme baktılar doğrumu felan diye..Doğum ücretleri 4 bin civarı olmuş..Tabi Acıbadem kadar değil ama genede önceki durumuna göre çok pahalı geldi bana..Anadolu Hastanesi yapıyorsa orası da uygun olabilir.. Acıbadem gebelik testi 146 TL..Medikal ne kadar istedi? Acıbadem kadar olamaz heralde?
Yaş kaçtı cnm ne kadarlık evlilik?Arkadaşlar,ilk kontrol sonucum kötü. bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
Arkadaşlar,ilk kontrol sonucum kötü. bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
yaş kaçtı canım ne kadarlık evlisin??Arkadaşlar,ilk kontrol sonucum kötü. bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
Bende seninle ayni hemen hemen benimde iki yumurtam var.sagda hic yok cikolata kistinden dolayi.solda da sadece iki.Arkadaşlar,ilk kontrol sonucum kötü. bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
BEnimde yumurtalarim tembelmis bende merak ediyorum.kurler icin bisey diyormu acabaYumurta rezervi azlığı için ben bi umut incir kürüne başladım.Şahin bey kürleri öneriyomu acaba?
Merhaba ben 3,tedavime baslıcam bana 5,150 tl fiyat verdiler.Kendiniz arasanız telefonda bilgi veriyorlar eger ilk tedavinizse şaahin beyde sanırım oda 6000-6500 arası değişiyor.Merhabalar. Bende Şahin beyde baslamak istiyorum fiyat bilgisi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?