Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Şahin beyde ilk olacak gidersek. 2tane baska doktorda yaptırdık tutmadı. 3,olcak ama kararsızım Şahin beymi yoksa Jimer emi gitsek diye
Buna sahin beyle yüz yüze görüşüne karar ver canım. Diğer doktorla da kimseyle yüzyüze görüşmeden direk tedaviye başlama. Doktor çok önemli bizim icin

Tabiki doktor önemli. Ama ben bursalı deilim oyuzden hıc fikrim yok araştırdım Şahin bey içime sindi bir arkd. Ta Jimer önerdi bilemedimya.senin niye tutmadı ilk ikisi

Tabiki doktor önemli. Ama ben bursalı deilim oyuzden hıc fikrim yok araştırdım Şahin bey içime sindi bir arkd. Ta Jimer önerdi bilemedimya.senin niye tutmadı ilk ikisi
ilk tedavim negatifti.ikinci tedavimde hamile kaldım ama onunda 19.haftada kalbi durdu.1 ay oldu bugun tam.genetik test verdim sebebi iki aya belli olacak inşallah hayırlı sonuclar alırım.3. denememi de şahın beyde yapıcam inşallah.

Benım 1.kimyasal oldu ikincide kalp atışı duyamadık kürtaj oldum malesef. İyi bi doktor bulmam lazım artık dedim. Genetik testi nerde ve nekadar yaptırdın canım

Benım 1.kimyasal oldu ikincide kalp atışı duyamadık kürtaj oldum malesef. İyi bi doktor bulmam lazım artık dedim. Genetik testi nerde ve nekadar yaptırdın canım
Şevket yılmadan ve unuversitede yapılıyor ama unide çıkması 8 9 ayı buluyomus biz sevkette verdik iki ayda cikiyomus orda dışarda ne kadar bilmiyorum zaten ben 3 ay bekleyeceğim için tam denk gelecek sonucun cikmasi

KSC Şahin bey de iyi.ancak ben bir test için Murat erdemir ile görüştüm jinemed te. Görüştüklerim içinde en çok bilgi veren ve ilgilenendi. Hakkında fazla forumda yok ilginç.Osman develioğlunu ise hiç beğenmedim bu arada.

Kizlar ben yumurta buyutmek icin igne vurunuyodm 1 haftadir gobekten.akintim var iki gundur normalmi.bu gece catlatma ignesi vuruncam dua edin banada

Merhabalar. Bende Şahin beyde baslamak istiyorum fiyat bilgisi verirmisiniz
merhaba ,
şahin beyle bi 15gün önce ilk görüşmemi gerçekleştirdim.inanılmaz bi enerjisi var 45dk görüşmüşüz ,anlattı ,sordum dinledi ,açıkladı.
tüp bebek konusunda tüm bilgilerin haricinde adeta danışmanlık da yaptı.
fiyat olarak da 6000lira paket fiyatı verdi.
kısa protokol olacak dedi.
ilaçlar içinde 1000civarı tutuyor dedi.
ocak gibi başlayacağız nasipse.
jimer ve pembe maviyle de görüşeceğim bu ay ama şahin bey'De karar kılacağım gibi görünüyor

Arkadsim hayırlı olsun şahin bey gerçektn süper bi doktor pembe mavi ile hiç görüşme derim ben altı ay önce şahin beyle pembe mavi ile eurofertil le görüştüm aşilama dediler aklım şahin beyde kalmıştı ama kadın diye pembe mavide aşilama oldum ben ilgi alaka sıfır birde sanki nirmal kadın dogumcu gibiler tedaviden pek anladiklari yok

teşekkür ederim arkadaşım,hepimize hayır getirsin bu yolda atılan adımlar inşallah.
tüp bebek konusunda o kdr bilgisizim ki .hsg sonucuyla direk tokat yedim .acıbadem için hep fiyat önyargısı var ya çok düşünmemiştim ( hsg için 3500istemişti) hsg 'yi jimerde çektirdim.o yüzden tüp bebek için ne kdr isterler kimbilir diye düşünüyordum.ön görüşme ücretsizmiş bi görüşeyim en azından bi fikir sahibi olurum dedim,doktordan çok memnun kaldım konuşurken gözlerim dolduğunda o kadar cesaretlendirici konuştu ki görüşmeden çıktığımda hafiflemiştim.fiyat da uygun geldi.
pembe maviye aslında nedendir bilmem çok sıcak bakmıyorum .bilemiyorum görüşmeler ücretsizse jimer ve pembe mavi de fikir olsun diyordum ama şahin bey'e içim ısındı yüksek ihtimal orası olacak diye düşünüyorum.
sende sıkıntı ne ,tüp denemesi yaptın mı hiç aşılama mı sadece

Benim.sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik ins tutar şahin beye baskadik aralıkta transfer ins jimeride iyi duydum ama bursanın en iyisi şahin bey duyduk ins bizede iyi gelir

çok üzüldüm
inşallah bunu unutturacak sevinçler yaşatsın rabbim .
evet şahin bey'in methi azımsanmayacak kadar çok.rabbim doğru insanlara yöneltsin inşallah.
uzun protokol mü uygulanıyor ?
ilaçlar ne kdr tuttu
inşallah sonu güzel olsun arkadaşım

İnş arkadsim çok sagol çok uzun sürmedi bin yüz tuttu ilaçlar rahim filmi falan istemedi gerek yok dedi tüp bebekte senden kim.istedi rahim filmini gerçekten normal fiyati tüp bebek konusunda pembe mavinin bile muane ucreti 180 lira hemşire bile yok odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…