- 25 Ekim 2016
- 38
- 22
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.881
Buna sahin beyle yüz yüze görüşüne karar ver canım. Diğer doktorla da kimseyle yüzyüze görüşmeden direk tedaviye başlama. Doktor çok önemli bizim icinŞahin beyde ilk olacak gidersek. 2tane baska doktorda yaptırdık tutmadı. 3,olcak ama kararsızım Şahin beymi yoksa Jimer emi gitsek diye
ilk tedavim negatifti.ikinci tedavimde hamile kaldım ama onunda 19.haftada kalbi durdu.1 ay oldu bugun tam.genetik test verdim sebebi iki aya belli olacak inşallah hayırlı sonuclar alırım.3. denememi de şahın beyde yapıcam inşallah.Tabiki doktor önemli. Ama ben bursalı deilim oyuzden hıc fikrim yok araştırdım Şahin bey içime sindi bir arkd. Ta Jimer önerdi bilemedimya.senin niye tutmadı ilk ikisi
Hayır canımpoldi ... hamilemisin?
Hayit tohumu kullanin kaliyesi icin iyiymiş bana sahin bey tavsiye etti.yumurta rezervi cogaltici bisey yok maalesef .insan belli sayida yumurtalikla dogarmis.yas gectikce azalirmis.BEnimde yumurtalarim tembelmis bende merak ediyorum.kurler icin bisey diyormu acaba
Şevket yılmadan ve unuversitede yapılıyor ama unide çıkması 8 9 ayı buluyomus biz sevkette verdik iki ayda cikiyomus orda dışarda ne kadar bilmiyorum zaten ben 3 ay bekleyeceğim için tam denk gelecek sonucun cikmasiBenım 1.kimyasal oldu ikincide kalp atışı duyamadık kürtaj oldum malesef. İyi bi doktor bulmam lazım artık dedim. Genetik testi nerde ve nekadar yaptırdın canım
Bursada yasiyorsaniz Güven tipà yaptirabilirsiniz. Ankaraya gidiyor sonuçlar..150 milyonAMH testini acıbadem de mi yaptırdınız arkadaşlar?
KSC Şahin bey de iyi.ancak ben bir test için Murat erdemir ile görüştüm jinemed te. Görüştüklerim içinde en çok bilgi veren ve ilgilenendi. Hakkında fazla forumda yok ilginç.Osman develioğlunu ise hiç beğenmedim bu arada.[Canım ben tüp bebek harici hamıle kalamıcamı murat beyde jınemede ogrendım ve rahım filmi sonucunda ogrendım.benı amlıyat masasında bırakıp tup bebek deneyeceksiniz deyip gitti.ben daha ne oldugunu anlamadım hemsırelere sordum ne anlama gelıyo dıye.ve ağlayarak cıktım amelıyathaneden.dogru odasına gıttık ve bana moral verecegıne dırek tup bebek fıyatından vs.den bahsettı.o kapıdan cıkarken denesem bıle asla orası degıl dedım kendı kendıme.akabınde de aradılar zaten denemek istermisiniz dıye.o sırada kredi borcumuz oldugundan 2 yıl bekledim ve bursada cok ıyı oldugunu duydugum sahın beyle gorusmeye gıttım.kendisiyle asla fıyat konusmadık bu zaman kadar yapabılecegının hep en ıyısını yaptı fıyat olarakta.en son biz açınca konuyu.ve bana daha ilk görüşmede bizler aracıyız elimizden gelenı tabiki yapıcaz ama eger zamanı geldi ise imkansız diye bişey yok dedi.herseyden once bu ınanca sahıp oması etkıledı benı ve transferim sırasında benımle birlikte agladı.ilk tedavim 2 ay ertelendı ve ben cok uzulmustum o zaman bıle kendı cebınden 3,4 kez arayıp bana moral verdi.şahın bey bana gore bursanın en ıyısı bu konuda.osman develıoğluna gelınce bı ablam onda denedı zaten gorusme sırasında yası dolsaıyla napacaksın cocugu gıt kocanla gez dolas demıs transfer gunu surf merak ettıgım ıcın gıttım ama ilaçları tarıf ederken kafasını bır kere kaldırıpta bakmadı hastasının yuzune.bizler kulak burun bogaz ıcın gitmiyoruz o doktorlara onlarda bu ısı bedavaya yapmıyor bı tedavı surecınde en onemlı sey moral ve bunun en basta doktorun yapıp karsısına hıssettırmesi gerek.bence bu konuda sıfır osmanbey.o yuzden asla benım tercıhım olamaz.hamılelıgım sırasında da tesadufen emel hanımla hayat hastanesınde tanıstım bana 2 ay bakmasına ragmen mukemmel bı doktor rabbım yenıden nasıp ederse anne olmayı dogum ıcınde tercıhım o olacak ınsallah tup bebekte de sahın bey.Allah yardımız olsun ınsallah.
merhaba ,Merhabalar. Bende Şahin beyde baslamak istiyorum fiyat bilgisi verirmisiniz
teşekkür ederim arkadaşım,hepimize hayır getirsin bu yolda atılan adımlar inşallah.Arkadsim hayırlı olsun şahin bey gerçektn süper bi doktor pembe mavi ile hiç görüşme derim ben altı ay önce şahin beyle pembe mavi ile eurofertil le görüştüm aşilama dediler aklım şahin beyde kalmıştı ama kadın diye pembe mavide aşilama oldum ben ilgi alaka sıfır birde sanki nirmal kadın dogumcu gibiler tedaviden pek anladiklari yok
çok üzüldümBenim.sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik ins tutar şahin beye baskadik aralıkta transfer ins jimeride iyi duydum ama bursanın en iyisi şahin bey duyduk ins bizede iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?