Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlar benim adeti sormuşsunuz yok daha gelmedi ya sıkıntımdan çatlıycam misafirlerimiz var üstünde durmuyorum bakalım ne olucak hayırlısı inş test yaptırıp dr la görüşmem lazım

selam kızlar tünaydın demeliyim herhalde artık. sabah girdim birşeyler yazayım diye açık kaldı sayfa online görünüyorum ama işlere dalmışım... yeni farkettim 11i geçtiğini

eee bugün haberler dilkalmanda inşallah güzel sonuçlarla gelecek. hayırlısı inşallah bekleyelim bakalım.

bluecum yazdıklarını okudum ama üzme kendini canım benim panik atakda zor hastalıktır sakin olup inşallah geçireceksin bugünleri de. tatil planı yaptınız mı gidiyor musunuz bir yerlere?

pinkim hadi bakalım hayırlısı böylemiş hoşgelmiş kırmızılar. sende başla artık tedaviye... halay çekmek için hazırda bekleyen kıta var burada.

canım hadi bakalım hayırlısı heyecanlı kısım bundan sonra başlıyor.

güzelce büyüt bakalım yumoşları bu arada moral bozacak kötü şeyler düşünmek okumak yasak sana tamam mı. kaydirigubbakcemile5

Bana negatif kontenjanını doldurduk,sana pozitif kaldı demiştiniz.....ama 1 kişilik kontenjan kalmış,onu da ben doldurdum kaderdaşlarım....

Halay için biraz daha beklemek zorundayız....ınşallah cennetiim ile başlayıp,arkasından pink ile devam edeceğiz.Ondan sonra da momi,samur,ben devam ederiz.Araya bluesuuyu da normalle sıkıştırırız belki..belli mi olur?

canım hosgeldin merak ettik butun gun seni.
hayırlısı olsun. napalım kısmetimiz böyleymiş.

inşallah bundan sonraki tedavilere..... cennetimle ve pinkle başlarız halaya.

Son düzenleme:
momim öğlen Şahin beyle görüştüm,ondan sonra kafayı dağıtmak için gezdim.Sizlere güzel bir haber vermek isterdim ama olmadı.

üzülme be canım üzülme be arkadaşım... yani elde değil birkaç gün üzülüyor insan istersen dök içini tabi ağla falan ama. hemen toparlan olur mu...
daha çok işimiz var. önce güçlü olup yılmadan tedavilere ve dualara devam edeceğiz sonra da gelen yaramazlara bakacağız geceli gündüzlü...

o yüzden şimdilik biraz dinlen ama çabuk toparlan lutfen

ne dolmaz negatif kontenjanı çıktı yahuu bu hay allah o kontenjanı bildiği gibi yapsın emi...
ne güzel ben doldurdum diyordum megersa daha hala yer kalmış..

bittti artık almıyoruz negatif kontenjanına yeter dolu kardeşim gelmeyinn diyorum bundan sonraki arkadaşlarıma

yer yok kardeşim yer yok siz artık hamile kalmak zorundasınız.....

canım sağol,moralin için...Ben üzülmeyi samur ve blueda harcadım,Kendime o kadar kalmamış,tabii üzüldüm ama hep Allahtan hayırlısı dedim.Demekki hayırlısı buymuş diyorum.

canım benim güçlü durduğun için çok mutlu oldum. inşallah hepimiz kavuşacağız yavrularımıza demek ki bizler için vakti saati gelmemiş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…