Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam canlarım misafirlerimiz gittiler yarın tahlillerim var onları yaptırıcambiraz ev temizliği falan derken gün biter cuma günü öğlen 1 de Şahin beyede randevum var bakalım ALLAHIM neler göstericek hakkımda hakkımızda hayırlar olsun inşş:Saruboceq:

hadi canım hayırlısı bakalım......... sende tedavine başlarsın inşallah........
inşallah tatlım hayırlısı olsun diyorumŞeniz
Hayırlısı pinkcim...
Tedavine başladı gözüyle bakabiliriz yavaş yavaş...
opuyorumnanaktan
çok istiyorum tatlım bakalım neler yazılmış görücez yinede en hayırlısı olsun tabiikiŞeniz
bencede tatlım bu kadar negatiften sonra korkuyorum ama hayırlısını istiyoruz inş Rabbim nasip ederevliliğimin 15 . yılında sevinirim hayırlısıylaŞeniz
Kızlar neden Şahin Zeteroğlu?
nedenmi birebir görüşmeni tavsiye ediyorum tatlıma.s.
hihoyyyt ayyyyy inşallaahhh canımmmmŞeniz
momim öğlen Şahin beyle görüştüm,ondan sonra kafayı dağıtmak için gezdim.Sizlere güzel bir haber vermek isterdim ama olmadı.

evet artık yeter...Negatifte yer kalmadı..Ben birde kiloluyum,tamamen doldurdum.Bundan sonra herkes hamile KALACAK...

canım üzüldüm çok bu mübarek aylarda günlerde göbişine konucak bebeğnle sevindirsin ALLAHIM seni ve bizi inşş:Saruboceq:

dilkalman.........bugün defalarca girdim sonucunu öğreneyimde moral bulayım diye..........ama moraller yine sıfır.........canım hayırlısı ALLAHTAN ..........bu sefer kısmet değilmiş..........inşallah bir dahaki sefere.........

Bana negatif kontenjanını doldurduk,sana pozitif kaldı demiştiniz.....ama 1 kişilik kontenjan kalmış,onu da ben doldurdum kaderdaşlarım....

Dün bütün gün haber bekledim senden...
Ne diyeyim ki ben şimdi...
Senin bana diyemediklerini bende sana diyemiyorum..

Yinede umudunu gördüm.Mutlu oldum...
Momicim zaten yeterli desteği hepimizden fazla vermiş..
Rabbim yollarımızı açsın bundan sonra hep beraber rahat rahat geçelim o yollardan inşallah:Saruboceq:

İnşallah önce cennetimle sonra pinkle açılsın yollar sırada biz varız dimi ama:CüvCüv:

pinkiiiim hadi hayırlı olsun randevun yarın öğleden sonra görüş bakalım şahin beyle. senin kısa protokol oluyor değil mi? cennetimle çok az olacak aranız inşallah. ikinizi bir takip ederiz

kızlar bende dün konuştum şahin beyle... diğer doktorlarla değerlendireceklerdi benim durumu. belki ameliyat olacağım... önce reglimin gelmesini bekliyorum tabi gitmek için tekrar bir kontrol edelim öyle karar verelim dedi. hayırlısı allahtan artık neyse hayırlısı onu çıkartsın karşıma.

pinkim sana da hayırlı olsun.Yarın doktorla konuşmanı sabırsızlıkla bekleyeceğim.Ramazanın ilk günü görüşeceksin.Bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum.

momim meryem suresini okuyorsun değil mi?Bildiğim kadarıyla o surede bir de secde ayeti vardır.Okuman bittikten sonra secdeni yapmayı da unutma canım.Allah kabul etsin inşallah.

okuyorum canım hatta okurken secde ayetini yazan ayeti de gördüm ama nasıl secde yapılacağını bilmiyorum. biliyorsan anlatır mısın bundan sonrasında uygulayayım bari.

yani elbette 5 vakit olmasa da namaz kılmaya çalışırım ve nasıl kılınır bilirim ama dua arasında secde nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum. namazdaki gibiyse kolay.. :uhm:

sağolun kızlar desteğiniz benim için çok önemli şimdi gittim 2. gün e2 tsh fsh yaptırdım 3 te alıcam sonuçları yarın şahin bey görücek inşallah normal çıkarlar hayırlısı

pinkim sen çanakkalede yaptırıyorsun dimi testlerini yarın bursaya geleceksin. biliyorum burada aileden birileri var ama birşeye ihtiyacın olursa haber ver tamam mı

kızlar.....herkese günaydın..........aklım hep sizde olduğu için sabah kalktığım gibi pc nin başına oturuyorum...........dilkalman......bugün.nasılsın canım ..........samurum sende iyisin maşallah ............pinkcim.........inşallah sanada ramazanın ilk günü hayır getirir canımda,aileniz şenlenir..........momocim..........sen ne ameliyatı olacaksın canım........

canım bende küçük/orta boy bir miyom var. bir de biliyorsundur endometriosisim var. kimyasal gebeliğin yani bebeğin tam tutunamamasının sebebi bunlardan olabilir belki diye konuşmuştuk. tekrar bir muayene olacağım. eğer derlerse ki her ikisi içinde ameliyat yapılması ikincisinin tutma şansını arttırabilir o zaman laparaskopi ve histeroskopi bir arada olacak herhalde. ama ben miyomun çıkartılması konusunda biraz endişeliyim. çünkü benimki rahim duvarının içinde gibi. almaya çalışırken endometrium zedelenirse sonra hamile kalma şansım iyice azalabilir.

endo için laparaskopi olmayı isterim ama miyomun çıkartılması konusunda şüphelerim var biraz. ????

canım hayırlısı........şahin bey banada bundan sonra yola devam etmek istersek histeroskopi önerdi.......ama şu anda yola devam etmemekte eşim çok kararlı ve ayrıcada annem kesinlikle bir operasyon daha geçirmemi istemiyor........ eşimle ikisi aynı düşüncedeler........ bizim için senin sağlığın önemli diyorlar..........

Pinkcim canım benim inşallah kan tahlilin güzel gelir..
Sende böyle güzel bir ayda başlarsın tedavine...
Gerçi momim söylemiş saolsun ama onunda dediği gibi eğer Bursayla ilgili bir sıkıntınız olursa lütfen çekinmeden banada haber ver olur mu.....

Dilkalmancım canım bugün biraz daha iyisindir umarım...Bizi bırakma olur mu...Asla küsmek yok...

Momicim
Eğer senin için hayırlıysa bir ameliyat olursun inşallah...
Ama bencede haklısın myomlar kalabilir.Nolur nolmaz...
Ne zaman haber verecekler peki sana?Ameliyat olup olamayacağınla ilgili....
Bizi habersiz bırakma olur mu...

Bluesuu canım senin içinde hayırlıysa zaten bir şekilde önün açılacaktır...Biliyorsun nasipten öte köy yok...
Ama eşinde haklı tabiki sağlığını tehlikeye atacaksa bir kere değil bin kere düşünmekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…