- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.321
inşallah tatlım hayırlısı olsun diyorumŞenizhadi canım hayırlısı bakalım......... sende tedavine başlarsın inşallah........
çok istiyorum tatlım bakalım neler yazılmış görücez yinede en hayırlısı olsun tabiikiŞenizHayırlısı pinkcim...
Tedavine başladı gözüyle bakabiliriz yavaş yavaş...
opuyorumnanaktan
bencede tatlım bu kadar negatiften sonra korkuyorum ama hayırlısını istiyoruz inş Rabbim nasip ederevliliğimin 15 . yılında sevinirim hayırlısıylaŞenizselam kızlar tünaydın demeliyim herhalde artık. sabah girdim birşeyler yazayım diye açık kaldı sayfa online görünüyorum ama işlere dalmışım... yeni farkettim 11i geçtiğini
eee bugün haberler dilkalmanda inşallah güzel sonuçlarla gelecek. hayırlısı inşallah bekleyelim bakalım.
bluecum yazdıklarını okudum ama üzme kendini canım benim panik atakda zor hastalıktır sakin olup inşallah geçireceksin bugünleri de. tatil planı yaptınız mı gidiyor musunuz bir yerlere?
pinkim hadi bakalım hayırlısı böylemiş hoşgelmiş kırmızılar. sende başla artık tedaviye... halay çekmek için hazırda bekleyen kıta var burada.
nedenmi birebir görüşmeni tavsiye ediyorum tatlıma.s.Kızlar neden Şahin Zeteroğlu?
hihoyyyt ayyyyy inşallaahhh canımmmmŞenizHalay için biraz daha beklemek zorundayız....İnşallah cennetiim ile başlayıp,arkasından pink ile devam edeceğiz.Ondan sonra da momi,samur,ben devam ederiz.Araya bluesuuyu da normalle sıkıştırırız belki..belli mi olur?
momim öğlen Şahin beyle görüştüm,ondan sonra kafayı dağıtmak için gezdim.Sizlere güzel bir haber vermek isterdim ama olmadı.
evet artık yeter...Negatifte yer kalmadı..Ben birde kiloluyum,tamamen doldurdum.Bundan sonra herkes hamile KALACAK...
Bana negatif kontenjanını doldurduk,sana pozitif kaldı demiştiniz.....ama 1 kişilik kontenjan kalmış,onu da ben doldurdum kaderdaşlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?