Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momim tilavet secdesi niyetiyle,elleri kaldırmadan "Allahu ekber"diyerek secdeye varıyorsun,üç kere "Sübhane Rabbiye'l ala" diyorsun,Ondan sonra "Allahu ekber"diyerek ayağa kalkıyorsun.Secdeye varırken ve secdeden ayağa kalkarken"Gufraneke Rabbena ve ileyke'l masir"denilmesi müstehapmış.(Bunu bende bilmiyordum)yanlış birşey söylememek için Ömer Nasuhi Bilmen'in ıslam ılmihali kitabına baktım.

samurcum hiç sizi bırakır mıyım?hiç küser miyim?siz benim kader arkadaşlarımsınız.Birbirimizden destek alacağız canım.isteklerimiz de aynı,üzüntülerimizde aynı,çektiğimiz acılar bile aynı.Bundan sonra da mutluluklarımızda aynı olacak inşallah.

bluesuum iyiyim canım,sağol.Sen de iyisin inşallah.Lütfen kafana fazla birşey takmamaya çalış.Bence bir iki ay kadar histeroskopiyi bile düşünme.ılk önce bir rahatla,kafanı dinle,nefes al.Sonra salim kafayla ne istediğini düşün.Ondan sonra harekete geçersin.Eşinin ve anneninde dediği gibi önce senin sağlığın..

günaydınlar olsun herkese

herşerde bir hayır var ama yılmadan yola devam

birgün gelecek ve bizlerde bebeklerimizle nice ramazanlar gelişini bekleyeceğiz

RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN

Kendimizi küstürmeyiz zaten de sen yeterki şimdilik hayata küsme olur mu...
Çok şükür şimdilik hayırlısı buymuş diyip devam edelim yolumuza..
İnan bana burdan herhangi birinizin mutluluğu benim mutluluğum olur...Unutur giderim herşeyi...
Şimdiden hayırlı ramazanlar...a.s.

Hoşgeldin mumu...
Seninde Ramazanın mübarek olsun inşallah...
Duana da AMİN inşallah bekleriz bebeklerimizle...

Sen nasılsın?
Doktor aramaların ne durumda?
Bu arada senin için bakınırken sağa sola aklıma takıldı rahim ağzı yetmezliğin biliniyorsa neden sana sanırım serklaj yani dikiş atmayı düşünmediler...

pinkim sen çanakkalede yaptırıyorsun dimi testlerini yarın bursaya geleceksin. biliyorum burada aileden birileri var ama birşeye ihtiyacın olursa haber ver tamam mı
sağol tatlım herşeyi halledebilirim sanırım hep başımın çaresine baktım şimdiye kadar ağbim var bursada zaten hepinize teşekkürler kızlar belki tanışırız birgün bunu çok isterimŞeniz
canım hakkında hayırlısı olsun inşŞeniz
biraz dinlen tatlım en doğru kararı verirsiniz elbet en önemlisi senin sağlığın bencedeŞeniz

mumucum sanada hayırlı ramazanlar tatlımŞeniz

canım benim allah senden de samurdan da bin kere razı olsun. bilmiyordum inan ama öğrendim bu akşam eksik bıraktıklarımı da tamamlayacağım allahın izniyle. samurum da bulmuş göndermiş mesaj olarak nasıl olduğunu.

şimdi geçmişe dönük olarak yapılması gerekenleri bulayım akşama olmazsa evde ilmihalden bende bakarım.

ayyy valla daha geç öğrenseydim çok üzülürdüm. allah razı olsun canım arkadaşım

canım mumucum seninde ramazanın mubarek olsun kardeşim.

valla geldi ya ramazan kavuştuk birtanesine daha ne mutlu bizlere çok güzel geçecek inşallah bu ramazan... bol dualı bol ibadetli....
daha önce hiç bu kadar yoğun ibadetle geçirmezdim günlerimi orucumu tutar belli günlerde okurdum sadece. herşeyde bir hayır varmış belki de rabbim ibadetten ayrılmayayım öğreneyim diye veriyor bu imtihanı...

İYİYİM CNM bizim burada bir prof varmış yeni gelmiş ona gidip konuşmayı düşünüyorum

dikiş atıldı cnm fakat bebek rahimi yırtarak düştü

kısmet olmadımı olmuyor işte

İYİYİM CNM bizim burada bir prof varmış yeni gelmiş ona gidip konuşmayı düşünüyorum

canım benim yaaaa...
zararı oldumu yırtmasının sana ayrıntılı görüşemedik seninlede msn dede karşılaşamadık epeydir tekrar geçmiş olsun canım benim:1hug:

herşerde bir hayır varmış demekki bu yaşadıklarımız bize manevi huzurumuzu ve ilahi adaleti yaşamamıza yöneltiyor

inş daha çok daha çok ibadetlerimiz olur

Bende yetersiz işlem yapıldı diye düşünmüştüm..
İnşallah bir sonraki gebeliğinde yaşamazsın kötü tecrübeni....

ah be canım inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin. kısmetin bundan sonrakindedir inşallah

herşerde bir hayır varmış demekki bu yaşadıklarımız bize manevi huzurumuzu ve ilahi adaleti yaşamamıza yöneltiyor

inş daha çok daha çok ibadetlerimiz olur

evet canım çok doğru söylemişsin.........manevi huzur............bu zamanlarda ALLAHA daha yakın olduğumu hissediyorum........demekki bunları yaşamamız lazımki daha çok ALLAHA yönelelim.......

evet canım çok doğru söylemişsin.........manevi huzur............bu zamanlarda ALLAHA daha yakın olduğumu hissediyorum........demekki bunları yaşamamız lazımki daha çok ALLAHA yönelelim.......

Bu dünyaya gelmedik boşuna....
Bizimde bir sınavımız var elbet.Belki budur belki değildir.Bizim aklımız henüz yetmiyor buna...
Ne olursa olsun şükredelim,hamdedelim....
Ondan başka kimden ne isteyebiliriz ki....

Tekrar herkesin Ramazanı mübarek olsun...
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah:Saruboceq:

merhaba tatlım bizim internette sorun yaşandı kısa bir süre yoktum malesefffffmafoldumben neyse laparoskopi olcam demişsin bence ol tatlım hiç bekleme neden dersen ben tüp bebek olayına karar vermeden önce laparoskopi ameliyatı oldum ve normal yolla neden çocuk sahipi olmadığım bu ameliyatta ortaya çıktı bence hiç teretdüt etmeden ol ki sonuç ların ne olduğu daha net anla tatlımkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlarrrrr kızlar sizzzzzz ayılmakkk hiç iyiii gelmedi baksanıza üzüntüler dolmuş geneeee bu arada HAYIRLI RAMAZANLARRR NE GÜZEL YA ŞEHRı RAMAZAN RABBıM BU GÜNLERı BıZE NASıP ETTTı ÇOK ŞÜKÜR:Saruboceq: bu ayda herkesin duası kabul olur inşaallllahhh öpyümmmmm siziiiisositososito

canım sen neden laparaskopi oldun? sorun neydi sende? bende endometriosis var. zaten teşhisi kesinde laparaskopi ile içerisini temizleyip tüp bebek denemesinin tutma şansını arttırabilir miyiz diye istiyorum. şahin bey sırf bunun için ameliyat yapmam diyor ama bakalım adet sonrası muayenede belli olur kararımız. allahım hayırlısını versin.

Son düzenleme:
arkadaşlarım günaydın,gününüz aydın olsun.Allah hayırlı Ramazanlar ve hayırlı cumalar nasip etsin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…