- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.341
samurcum hiç sizi bırakır mıyım?hiç küser miyim?siz benim kader arkadaşlarımsınız.Birbirimizden destek alacağız canım.isteklerimiz de aynı,üzüntülerimizde aynı,çektiğimiz acılar bile aynı.Bundan sonra da mutluluklarımızda aynı olacak inşallah.
günaydınlar olsun herkese
herşerde bir hayır var ama yılmadan yola devam
birgün gelecek ve bizlerde bebeklerimizle nice ramazanlar gelişini bekleyeceğiz
RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN
sağol tatlım herşeyi halledebilirim sanırım hep başımın çaresine baktım şimdiye kadar ağbim var bursada zaten hepinize teşekkürler kızlar belki tanışırız birgün bunu çok isterimŞenizpinkim sen çanakkalede yaptırıyorsun dimi testlerini yarın bursaya geleceksin. biliyorum burada aileden birileri var ama birşeye ihtiyacın olursa haber ver tamam mı
canım hakkında hayırlısı olsun inşŞenizcanım bende küçük/orta boy bir miyom var. bir de biliyorsundur endometriosisim var. kimyasal gebeliğin yani bebeğin tam tutunamamasının sebebi bunlardan olabilir belki diye konuşmuştuk. tekrar bir muayene olacağım. eğer derlerse ki her ikisi içinde ameliyat yapılması ikincisinin tutma şansını arttırabilir o zaman laparaskopi ve histeroskopi bir arada olacak herhalde. ama ben miyomun çıkartılması konusunda biraz endişeliyim. çünkü benimki rahim duvarının içinde gibi. almaya çalışırken endometrium zedelenirse sonra hamile kalma şansım iyice azalabilir.
endo için laparaskopi olmayı isterim ama miyomun çıkartılması konusunda şüphelerim var biraz. ????
biraz dinlen tatlım en doğru kararı verirsiniz elbet en önemlisi senin sağlığın bencedeŞenizcanım hayırlısı........şahin bey banada bundan sonra yola devam etmek istersek histeroskopi önerdi.......ama şu anda yola devam etmemekte eşim çok kararlı ve ayrıcada annem kesinlikle bir operasyon daha geçirmemi istemiyor........ eşimle ikisi aynı düşüncedeler........ bizim için senin sağlığın önemli diyorlar..........
momim tilavet secdesi niyetiyle,elleri kaldırmadan "Allahu ekber"diyerek secdeye varıyorsun,üç kere "Sübhane Rabbiye'l ala" diyorsun,Ondan sonra "Allahu ekber"diyerek ayağa kalkıyorsun.Secdeye varırken ve secdeden ayağa kalkarken"Gufraneke Rabbena ve ileyke'l masir"denilmesi müstehapmış.(Bunu bende bilmiyordum)yanlış birşey söylememek için Ömer Nasuhi Bilmen'in İslam İlmihali kitabına baktım.
Hoşgeldin mumu...
Seninde Ramazanın mübarek olsun inşallah...
Duana da AMİN inşallah bekleriz bebeklerimizle...
Sen nasılsın?
Doktor aramaların ne durumda?
Bu arada senin için bakınırken sağa sola aklıma takıldı rahim ağzı yetmezliğin biliniyorsa neden sana sanırım serklaj yani dikiş atmayı düşünmediler...
İYİYİM CNM bizim burada bir prof varmış yeni gelmiş ona gidip konuşmayı düşünüyorum
dikiş atıldı cnm fakat bebek rahimi yırtarak düştü
kısmet olmadımı olmuyor işte
canım mumucum seninde ramazanın mubarek olsun kardeşim.
valla geldi ya ramazan kavuştuk birtanesine daha ne mutlu bizlere çok güzel geçecek inşallah bu ramazan... bol dualı bol ibadetli....
daha önce hiç bu kadar yoğun ibadetle geçirmezdim günlerimi orucumu tutar belli günlerde okurdum sadece. herşeyde bir hayır varmış belki de rabbim ibadetten ayrılmayayım öğreneyim diye veriyor bu imtihanı...
İYİYİM CNM bizim burada bir prof varmış yeni gelmiş ona gidip konuşmayı düşünüyorum
herşerde bir hayır varmış demekki bu yaşadıklarımız bize manevi huzurumuzu ve ilahi adaleti yaşamamıza yöneltiyor
inş daha çok daha çok ibadetlerimiz olur
evet canım çok doğru söylemişsin.........manevi huzur............bu zamanlarda ALLAHA daha yakın olduğumu hissediyorum........demekki bunları yaşamamız lazımki daha çok ALLAHA yönelelim.......
merhaba tatlım bizim internette sorun yaşandı kısa bir süre yoktum malesefffffmafoldumben neyse laparoskopi olcam demişsin bence ol tatlım hiç bekleme neden dersen ben tüp bebek olayına karar vermeden önce laparoskopi ameliyatı oldum ve normal yolla neden çocuk sahipi olmadığım bu ameliyatta ortaya çıktı bence hiç teretdüt etmeden ol ki sonuç ların ne olduğu daha net anla tatlımkaydirigubbakcemile5canım bende küçük/orta boy bir miyom var. bir de biliyorsundur endometriosisim var. kimyasal gebeliğin yani bebeğin tam tutunamamasının sebebi bunlardan olabilir belki diye konuşmuştuk. tekrar bir muayene olacağım. eğer derlerse ki her ikisi içinde ameliyat yapılması ikincisinin tutma şansını arttırabilir o zaman laparaskopi ve histeroskopi bir arada olacak herhalde. ama ben miyomun çıkartılması konusunda biraz endişeliyim. çünkü benimki rahim duvarının içinde gibi. almaya çalışırken endometrium zedelenirse sonra hamile kalma şansım iyice azalabilir.
endo için laparaskopi olmayı isterim ama miyomun çıkartılması konusunda şüphelerim var biraz. ????
merhaba tatlım bizim internette sorun yaşandı kısa bir süre yoktum malesefffffmafoldumben neyse laparoskopi olcam demişsin bence ol tatlım hiç bekleme neden dersen ben tüp bebek olayına karar vermeden önce laparoskopi ameliyatı oldum ve normal yolla neden çocuk sahipi olmadığım bu ameliyatta ortaya çıktı bence hiç teretdüt etmeden ol ki sonuç ların ne olduğu daha net anla tatlımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?