Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Pinkim canım benimmmm bugün bursayaa dr gidicektinnç.Hayırlııı haberlerlee geliceksin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

mumidihaba canım Allah sana ilk önce sabır versin,yaşadıkların hiç kolay şeyler değil,Ama senin de bildiğin gibi herşeyde bir hayır vardır.Demek ki arkadaşım senin için hayırlısı buymuş.Allah inşallah böyle acıları bir daha yaşatmasın.

momim sen doktordan haber bekliyorsun herhalde.Umarım arkadaşım senin için en hayırlısı neyse o olur.belki endometriosis temizlendikten sonra kendiliğinden de kalabilirisn.Tüpleri de etkilemiş mi endometriosis?

samurcumsan ne demek diye düşünme..Samurcum sen demek istemiştim.

delikafadulden
çok beğendim ama samurcumsan....hatta söyledikçe daha da hoşuma gitmeye başladı...

Canım öncelikle senin ve hepimizin Ramazanı ve cuması mübarek olsun...

Ben bu pazartesi kont.oldum.Herşeyin rayına girdiğini söyledi Şahin Bey.Ama bende ramazan dolayısıyla çok heves edip başlamak istemedim,Şahin Beyde bir iki ay bekleyebiliriz istersen dedi.Ama hemen başlama rayına da girmişim....

Sen muayene olabildin mi...Senin kısmetse ne zaman tedavin...

momim sen doktordan haber bekliyorsun herhalde.Umarım arkadaşım senin için en hayırlısı neyse o olur.belki endometriosis temizlendikten sonra kendiliğinden de kalabilirisn.Tüpleri de etkilemiş mi endometriosis?

canım hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar olsun arkadaşım. sen nasılsın? yazdıklarına göre iyiymişsin gibi geliyor... opuyorumnanaktan

ben doktordan haber beklemiyorum aslında adet görmeyi bekliyorum iki günlük gecikmedeyim bugün ama tüm belirtileri var 3-4 güne kadar başlar herhalde tedavi sonrası günler şaşıyormuş böyle biliyordum zaten. AMA SAKIN heveslenmeyin hamile olamam test yaptırmadım ama olsa biraz belirtisi olurdu bugüne kadar ben eminim olmadığımdan o yüzden yaptırmıyorum.

tüpleri sormuşsun maalesef evet diyorum. sağ taraf tamamen kapalı. soldan geçiş var ama uçlarında yapışıklıklardan dolayı tam işlevsel değil yani sıvı geçişi değil sıvı sızışı var. -tatlicadiarzu- ameliyatla belki tüpleri açarlar ama ben ameliyat sonrasında tedavi olmayı düşünüyorum karın içindeki odaklar yine artmadan. kendiliğinden olmasını beklersem çok beklerim gibi...kaydirigubbakcemile

samurcumsan (madem beğendin...1-2 kere söyleyince ben de beğendim) daha kontrole gitmedim,yarın gidecektim Şahin Bey yokmuş,pazartesiye randevu aldım...onunla konuştuktan sonra tedaviye ne olacağına karar vereceğim.

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali 2.ye de hemen başlayayım diyorum.Ramazan ama en azından okullar açılmadan gidip gelme işini bitireyim diyorum.

momim ben iyiyim,gerçekten iyiyim canım.Hep Allahtan hayırlısı dediğim için olmayınca buymuş hayırlısı diye kendimi avuttum.O yüzden iyiyim.

arkadaşlar bizde şahin beyde doğum kontrol hapıyla tedaviye başladık ...5.5 ve 6,5 büyüklüğünde iki tane kistim var ..sanırım bi takip süreci olucak her şey yolunda giderse tabi rabbim nasipde ederse eylülde başlıycaz.umarım hayırlı olur

tatlım ben 8 ay önce oldum bebek neden normal yolla olmuyor diye doktorumdan allah razı olsun ameliyat olmadan öğrenemezdim benim kanallrın normal bir kadının kanallarından biraz fazla uzun ve kıvrıkmış yani eşimin yolladıkları yolda kalıyormuş:kedi: bunu ameliyatta öğrendik ve tüp bebk doğru olduğuna doktorum sayesinde anladık ve şahin bye yönlendirildim işte bu kadar:dance:

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRRopuyorumnanaktanNASILSINIZ BAKALIM BEN NE ıYı NE KÖTÜ ıDARE EDER ŞıMDı DOKTORDAN GELDıM ŞAHıN BEY YOK AYLıN HANIMLA BERABERDıK ULTRASONA GıRDıM YUMURTALARIMA BAKILDI SOL OVER BÜYÜK KÜÇÜK VAR!!!! FAKAT SAĞ OVERDE PEK YOK DENıLENECEK KADAR AZ ıĞNEYE DEVAM HAFTAYA GENE KONTROL VAR BAKALIM HAYIRLISI ALLAHTAN RABBıM BU GÜZEL AYIN HÜRMETıNE HAYIRLISINI VERSıN :Saruboceq:GÜNÜNÜZ GÜZEL GÖNLÜNÜZ HEP GÜLSÜN HOŞÇAKALINN zemuszemus zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…