Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sositosositoGÜNAYDINNNNNN ARKADAŞLAR BUGÜN PAZAR VE ıYıı TATıLLERRRR NASILSINIZ? BAKALIM BEN ÇOK ıYı VE POZıTıFıM BUGÜN RAMAZAN TATıL HEPSı BıR ARADAopuyorumnanaktanEVET KALKIN HADııı AÇIN BıLGıSAYARLARI BıR GÜNAYDIN YOLLAYIN BAKALIM SONRADA TATLI BıR AN HUZURLU BıR GÜN GEÇıRıN zemuszemusHADııı BYEEsositosositosositosositosositososito

SORMASI AYIPMI BıLMEM AMA ARKADAŞLAR BU TICKER NASIL YAPIYOSUN NEDEN BEN YAPAMIYOM:sm_confused:YAAA ÇOK GÜZELLER AMA OLMUYOMU NE??

sen dün kistim erimemiş yazdıktan sonra biraz araştırma yaptım,K.K. Alternatif tıp başlığında civan perçeminden fayda gördüğünü söyleyenler var.

bir de netten böyle birşey buldum,istersen bir dene canım.
"KıSTLER ıÇıN BıTKıSEL REÇETE HÜSEYıN ERMıŞTEN GELDı
Nur Ertükün sunmuş olduğu ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Her Sabah adlı programa katılarak, sağlık için şifalı önerilerde bulunan Dr Hüseyin Ermişin bu seferki önerisi kistler için.
GEREKLı MALZEMELER :
* 1 çorba kaşığı civan perçemi,
* 1 çorba kaşığı ökseotu,
* 1 çorba kaşığı bol otu,
* 1 çorba kaşığı kırlangıç otu,
* 1 çorba kaşığı hazanbel,
* 1 çorba kaşığı ısırgan otu,
* 1 çorba kaşığı meyan kökü
* 1/2 çorba kaşığı acı pelin otu,
* 1 bardak su
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Yukarıdaki bitkilerin tamamını, karıştırın. Suyu kaynatıp, bitki karışımından 1-2 kaşık, suyun içine atın. 10-15 dak demlendirip için."

canım eve gidince ilk işim araştırmak olucak bu gece dönücez çok teşekkür ediyorum çok öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar hayırlı pazarlar

pinkim kistler icin bir de ibrahiim saracoglunun sogan suyu kuru var. ama soganı kaynatıp o suyu iciyorsun suyunu sıkmıyorsun. istersen verirrim tarifi bende bir ara miyom için yapmıştım. ama devam edemedim tedaviye basladigim icin.

momi canım bende soğan suyunu bir kaç ay önce denemiştim soğan suyu sonra incir kürü geliyor yapmıştım bu ay tekrar deniyim bari inş işe yarar hayırlısıyla:Saruboceq:

canım eve gidince ilk işim araştırmak olucak bu gece dönücez çok teşekkür ediyorum çok öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile5

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş şimdilik napalım...
Birde sana kürler önermiş dilkaman ve momicim
Okuduğum kadarıyla sebat edip bir 3 ay ara vermeden yapmak gerekiyor sanıyorum..
Etkisini göstermesi adına...
Pinkcim bişey soracağım bu kistler çok mu büyükte yani tedavi için fazla mı büyüklerde başlamıyorsunuz?

Dilkaman canım
Bugün görüşmen var inşallah herşey yoluna girmiştir bünyende..
Eğer istiyorsan inşallah başlayabilirsin...
Bizi habersiz bırakma...

Hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden...
İnşallah istediğin zamanda başlayabilirsin tedavine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…