Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaşlar benim sancılarım hiç geçmiyo aralıksız devam ediyor... dolayısıyla oruçta tutamıyorum sürekli ağrı kesici alıyorum daha önce den kisttim felan olmadığı için şaşırdım kaldım ...bu nedir böle napıcam !!! soğan suyuda içiyorum ama acaba tedavi sürecimi etkilerm??? ..şahin beye sölemeyi unuttumda acaba soğan suyunu öneriyomu??

yarencim sende pko mi var? kistlerin ondandır herhalde doğum kontrol hapı verdiyse şahin bey.

doktorlar genelde bitkisel tedavilere pek itimat etmezler. bazıları istersen dene bir zararı yok der bazıları da tamamen karşı çıkar. şahin beye bitkisel tedavi sormadım hiç tepkisi nasıldır bilmiyorum. devam et etme der mi bilmem...

ama soğan suyu kürünü yapmanın şu anda sana veya tedavine bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. ibrahim saraçoğlunun sitesinde hamile kalsanız bile zararı olmaz yazıyordu

Canım seninde günün ve haftan huzurla geçsin...

Haber var mı reglden:kedi:

var canım var regl sağolsun bütün ramazan oruçlarımı yemekle meşgul. klava: cumartesi öğlenden beri pembe kahve lekelenme var. ama sinir oldum 6-7 saatte bir damla gelip kesiliyor. orucu da bırakmak zorunda kaldım bu şekilde tutulamıyor bildiğim kadarıyla hala daha da başlamadı ama bu gidişle daha pek gelmeye niyeti de yok sökülemedi bir türlü. lmaz:

selam kızlar hayırlı günler eve döndük çok şükür ben anca kalkabiliyorum uyumak istiyorum hasta gibi oldum çok gezdik ondan sanırım bugün böyle leyla gibi geçicek işimde çok çıkıcam az sonra akşam gelirim ama..kistim 21 mm sanırım çok büyük değil yumurtada görünmedi dr zorlamak istemiyor en iyi durumda başlıycaz dedi bende peki dedim siz çağırdığınız sürece gelirim dedim. ya hiç yumurtam görünmezse bundan korkuyorum o zaman hiç şansım yok başlamak için ALLAHIM hayırlısını nasip etsin inş.soğan suyunu kullandığımı şahin beye söylemiştim ben daha önce,evet soğan suyu modasını bende duydum dedi ama kullanan birkaç hastamda kist oluştu aksine kaybolmadı dedi bir sakıncası olucağını düşünmüyorum ama bana sorarsan kullanma demişti ama keçiboynuzu kürünü öneriyor artış oluyor dedi ben soğan kürünü kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla inş

canım momicim şu hayin adet böyle işte benimde uzun sürdü bu ay hep kısa sürdüğünden şikayet ederdim oysa ramazan ya ondan galiba kaydirigubbakcemile3

canım madem halin yok dinlen biraz evinde. işlerin beklesin biraz ne olacak. kaydirigubbakcemile3
kist 21mm yazmışsın bu ilaçları almadan önce ne kadardı? değişiklik olmuş mu acaba onu merak ettim. soğan suyu kürü ile kisti artmış demek bazılarının bence onların artacağı varmış soğan suyu da engelleyememiş demek ki. :uhm:
kist için olduğu gibi miyom içinde kullanılabilir diyordu bende bir ara 4-5 gün içtim bıraktım. şimdi 4-5 gündür yine içiyorum bakalım bir işe yarar mı bilmem. ama şu gıcık adet bir sökülse de muayeneye gitsem diye bekliyorum.

bende soğan kürünün hiç zararı olmayacağını düşünüyorum inş faydası olucak ALLAHIN izniyle,iç canım sende kontrole git hayırlısıyla inş faydasını görüceksin..
bendede iyom var bir tane 2 cm civarı demişti daha önceki dr um soğan suyunu kullandıktan sonra şahinbey 2 cm değil çok daha minik demişti soğan küçültmüş olabilirmi acaba bir defa daha yapsaydım iyice atılırmıydı acaba miyomum

bence soğan küründen küçülmüştür. ama düzenli olarak yapmak gerekiyor. bende çalıştığım için her akşam eve gidemiyorum eve gidemeyince de birini yapsam bile ikincisini yapmak sıkıntı oluyor. o yüzden bıraktım bende.

ama bu sefer yapacağım inşallah oruçluyken de orucu soğan suyu ile açmak fikri çok mide bulandırıcı ama napalım katlanacağız.. kaydirigubbakcemile

kızlar......merhabalar......nasılsınız........hepiniz iyisiniz galiba okuduğum kadarıyla.........dilkalman,momi,susamuru......ikinci denemelere hazırlık başlamış herhalde......ALLAH bu kez inşallah yüzünüzü güldürür.......kucağınıza evlatlar veririr......... pinkcim.........senin içinde hayırlısı olsun.......hayırlı zaman senin için ne zamansa o zaman başla tedaviye...........cennetimm ...........seninde tedavi azalıyor ha......hadi hayırlısı........inşallah senden güzel haberler alırız.........yarenb.......seninde tedavin hayırlı olsun canım.........dualarım sizinle.........kendinize iyi bakın........

halide merhaba hoşgeldin aramıza... inşallah rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda kolaylıkla gönderir hepimize yavrularımızı.

canım benim temmuzda ilk denemem oldu puregon kullandım. bence başarılı bir ilaç 13 tane yumurtam toplandı. ikinci denemde değiştirmez şahin bey herhalde ilacı diye düşünüyorum.

yalnız aklında bulunsun puregon soğuk zincirde tutulması gereken bir ilaç. eczaneden alırken de buz aküleri ile verirler. eve gittiğin gibi buzdolabının rafına koymayı unutma. (buzluğa koyma sakın)

canım ben endometriosis hastasıyım fakat daha önce kistim felan yoktu ...taki aşılamalara başlayınca sancılar la beraber bu hastalıkta nüksetti ve şu an sağ overde 2 tane kistim var sancılarım çok rabbim güç versin dayanabileyim ...içmeye devam edicem ..ama bu büyüklükteki kistlerin erimiyceğini sölüyolar..

selam canım benimde fazla gelişmiyor yumurtam az oluyor ben puregon da kullandım aynı oldu sonuç hayırlı olsun hakkımızda inşş:Saruboceq:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalımben pek iyiiyim allah'a çok şükür şimdi ilk önce yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bakalım tedavinizzz allah inşaalllah sonu erdirir.Şimdi bana gelelim kızlar herşey rayına girmeye başladı bugün muanadeydim bayağı yumurtlamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiiiiii.................... evet kanda verdim değerlerim gayet güzel sanırsam kısa bir zamanda yumurttalarda toplancak bakalım hafta içinde gene gitcem ozaman işin boyutu meydana çıkcakkk!!!!!!!!!!!!!!!! ŞıMDı GELELıM SıZE OTLARDAN BAHSETMıŞSıNıZ!! SANIRSAM HEPıMıZ BURSADA ıKAMET EDıYORUZ ETMEYENLER GELEBıLıR 1.GÜNÜZÜ ALIR BENıM BıLDıĞıM BıR AKTAR VAR AMA ÖYLE BÖYLE DııL SENELERıN AKTARI HATTA BENıM BıR TANIDIĞIMIN ÇOCUĞU BıLE OLDU ONUNLA EK TEDAVı OTLARIYLA EĞER ıSTERSENıZ ONA Bı GıDıN BıLMEM NEDERSıNıZ AMA TAHLıL VE RAPORLARINI ELıNıZDE OLMALI YOKSA BAŞKA TÜRLÜ ANLATIMLA PEK BAKMIYO BENDE GıTTııM KIZKEN REGLı ıÇıN FAYDASINI GÖRDÜM ŞıMDıDE GıTTıM MALESEF BENıM OTLUK ıŞM OLMADIĞINI SÖYLEDı ıSTEYENE ADRESı VERRıM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yerimseniben

yarenb Allah güç kuvvet versin arkadaşım,sancıya dayanmak çok zor.Belki bir iki gün sonra azalır ağrın,ınşallah azalır canım.

Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…