- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.401
güzel dileklerin için teşşekkürler samucum ...Hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden...
İnşallah istediğin zamanda başlayabilirsin tedavine..
Canım seninde günün ve haftan huzurla geçsin...
Haber var mı reglden:kedi:
var canım var regl sağolsun bütün ramazan oruçlarımı yemekle meşgul.klava: cumartesi öğlenden beri pembe kahve lekelenme var. ama sinir oldum 6-7 saatte bir damla gelip kesiliyor. orucu da bırakmak zorunda kaldım bu şekilde tutulamıyor bildiğim kadarıyla hala daha da başlamadı ama bu gidişle daha pek gelmeye niyeti de yok sökülemedi bir türlü. lmaz:
selam kızlar hayırlı günler eve döndük çok şükür ben anca kalkabiliyorum uyumak istiyorum hasta gibi oldum çok gezdik ondan sanırım bugün böyle leyla gibi geçicek işimde çok çıkıcam az sonra akşam gelirim ama..kistim 21 mm sanırım çok büyük değil yumurtada görünmedi dr zorlamak istemiyor en iyi durumda başlıycaz dedi bende peki dedim siz çağırdığınız sürece gelirim dedim. ya hiç yumurtam görünmezse bundan korkuyorum o zaman hiç şansım yok başlamak için ALLAHIM hayırlısını nasip etsin inş.soğan suyunu kullandığımı şahin beye söylemiştim ben daha önce,evet soğan suyu modasını bende duydum dedi ama kullanan birkaç hastamda kist oluştu aksine kaybolmadı dedi bir sakıncası olucağını düşünmüyorum ama bana sorarsan kullanma demişti ama keçiboynuzu kürünü öneriyor artış oluyor dedi ben soğan kürünü kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla inş
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben izmitte oturuyorum ve şahin beyin hastasıyım.ilk denemem yarım kaldı.yumurtam oluşmadı 1 tane bulundu ama oda gelişmedi.gonal f ve orgalutran kullandım.gonalın bana yaramnadığını düşünüyorum.puregon die bi ilaç varmış onu deneyeniniz ve sonuç alanınız varmı?
canım ben endometriosis hastasıyım fakat daha önce kistim felan yoktu ...taki aşılamalara başlayınca sancılar la beraber bu hastalıkta nüksetti ve şu an sağ overde 2 tane kistim var sancılarım çok rabbim güç versin dayanabileyim ...içmeye devam edicem ..ama bu büyüklükteki kistlerin erimiyceğini sölüyolar..yarencim sende pko mi var? kistlerin ondandır herhalde doğum kontrol hapı verdiyse şahin bey.
doktorlar genelde bitkisel tedavilere pek itimat etmezler. bazıları istersen dene bir zararı yok der bazıları da tamamen karşı çıkar. şahin beye bitkisel tedavi sormadım hiç tepkisi nasıldır bilmiyorum. devam et etme der mi bilmem...
ama soğan suyu kürünü yapmanın şu anda sana veya tedavine bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. ibrahim saraçoğlunun sitesinde hamile kalsanız bile zararı olmaz yazıyordu
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben izmitte oturuyorum ve şahin beyin hastasıyım.ilk denemem yarım kaldı.yumurtam oluşmadı 1 tane bulundu ama oda gelişmedi.gonal f ve orgalutran kullandım.gonalın bana yaramnadığını düşünüyorum.puregon die bi ilaç varmış onu deneyeniniz ve sonuç alanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?