Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

Günaydın canım
Ne güzel bir haber bu sabah sabah
Gerçekten çok sevindim demek herşey yoluna girmiş bile....
Ve ne güzel bir zamanda başladın tedavine...
Hepimizin duaları seninle....
İnşallah Allahım sana yavrunu verecek...:Saruboceq:

Momim benim günaydın...
Hiç böyle olduğu oluyormuydu peki....
Bugünde gelmediyse 4.gününe girmiş olacak...İlginç gerçekten..Çok da sıkıntı yapar şimdi bide...

Halidemm hoşgeldin aramıza...
İstanbulu tercih etmeyip Bursaya Şahin Beye gelmen sevindirdi beni.
Hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah...

Ben aşılamalarımda da micro tedavisinde de gonal-f kullandım...Bende faydası var..
Sen aslında Şahin Beye sorsan ikisinin arasındaki farkı sana bizden daha çok yardımcı olacaktır...

samurcumsan sağol canım.Allah inşallah dualarımızı kabul eder,inşallah hepimize yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder.

Pinkcim günaydın...
Bencede soğan suyunun faydasını gören çok..
Biraz daha devam etsen belki faydası daha da çoğalacak...

sen bu arada 2.tedavi için ne düşünüyorsun?

Benimde çok şükür senin gibi herşey yoluna girmiş aslında...
Ama Şahin Bey bir ay kadar beklesek daha iyi olur demişti..
Zaten ramazan diye benimde gönlüm yoktu..
Kontrole göre kısa yada uzun protokol bakarız o zaman dedi...
Bakalım nasip kısmet ne zamansa o zaman başlayacağız...

AŞKOLSUN SıZE BENıMLE HıÇ KONUŞMUYORSUNUZ KÜSTÜM SıZE BıR KEREDE BANA LAF ATIN BAKALIM NE OLCAK mafoldumben NEYSE YENı ARKADAŞLAR GELDı BENı UNUTTUNUZ DıMıııı ÖYLE OLSUN!!!!!!

kızlar ne olur bana biriniz cevap yazın çok kararsızım acıbadem den memnunmusunuz ben prof.osman develi ile acıbadem arasında kararsız kaldım osman develiyi tanıyanınaz var mı

inşallah bu defa aynı şeyler olmaz hayırlısıyla hepsi güzel gelişir:Saruboceq:

kızlar ne olur bana biriniz cevap yazın çok kararsızım acıbadem den memnunmusunuz ben prof.osman develi ile acıbadem arasında kararsız kaldım osman develiyi tanıyanınaz var mı

osman beyi tanımıyorum ama çok iyi diye duymuştum şahin beyde ekip olarak çok iyi ikisiylede bir görüşmeni öyle karar vermeni diliyorum hakkında hayırlısı olsun canım:1hug:

yarencim bende de endo var. şimdiye kadar bende de kist olmadı ama benimde karın içinde çok odak var sanırım ağrılarım çok oluyor çünkü. zaten yaş 33 oldu neredeyse yumurtalık rezervleri azalıyor bir de bu hastalık kaliteyi ve rezervleri düşürüyor. inşallah bundan sonra da kist olmaz diyorum.

doğum kontrol hapı ile eridiğini hiç duymadım sadece daha fazla artmasın diye vermiştir. aklında bulunsun çikolata kistini küçültmek için tam olmasa da kızlarla bahsettiğimiz soğan kürü işe yarayabiliyormuş. sonuçta her gün yemekte yediğimiz bir sebze denersen zararı olmaz en azından yararı olur mu denemeden göremezsin herhalde.

cennetim hadi bakalım kaç yumurta olduğunu yazmamışsın. inşallah sayısı bol olduğu kadar sağlıklı ve kaliteli sayısı da çok olur.

şu aktar kimmiş neredeymiş merak ettim özelden yazsana bana bilgilerini. acaba endometriosis için var mı bir çaresi?

Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

canım maaşallah ne güzel hemen başlamışsın ikinciye inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzünü sağlıklı hayırlı evlat verir canım sana.

bir aksilik çıkmazsa bende bir ay sonra düşünüyorum tekrar başlamayı

Momim benim günaydın...
Hiç böyle olduğu oluyormuydu peki....
Bugünde gelmediyse 4.gününe girmiş olacak...İlginç gerçekten..Çok da sıkıntı yapar şimdi bide...

canım samurum geldi kırmızılar az önce. yarım saat falan oldu ama ağrısı sancısı ile beraber geldi.
tedaviden sonra günlerin şaştığı düzenin bozulduğu oluyormuş normal herhalde.
benim 25+-1 gündür. 24-26 arası değişir. bu sefer 31 gün oldu tam başlaması.

olsun vardır herşeyde bir hayır. tek üzüldüğüm 3 gün lekelenme olduğu için 3 gün ramazan orucum fazladan gitti ona sıkıldım çok. neyse kazalarını tutarım inşallah.

canım içi boş olması yada kaliteli olup olmaması ilaçla pek alakalı olmayabiliyor sanırım. sen tedavinin yanı sıra yumurta sayısını arttıran yiyeceklerle kür yapsana biraz. mesela arı sütü bal polen var yada incir kürü var. bir de bal çörek otu tarçın var.

hangisi nasıl diye merak edersen özelden yaz anlatırım sana. bende puregon kullandım 13 yumurta toplandı ama 6 tanesi olgundu sadece 4 ü döllendi. bende endometriosis var yumurta kalitesini bozabiliyor ondan herhalde dedim. ikinci tedavi için bende kullanacağım bitkisel kürlerden yine.

inşallah başlarsın canım bende başlarsam hayırlısıyla hepimiz arka arkaya hamiş olursak negüzel olurdu ALLAHIM nasip et inşş:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…