- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.421
Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
var canım var regl sağolsun bütün ramazan oruçlarımı yemekle meşgul.klava: cumartesi öğlenden beri pembe kahve lekelenme var. ama sinir oldum 6-7 saatte bir damla gelip kesiliyor. orucu da bırakmak zorunda kaldım bu şekilde tutulamıyor bildiğim kadarıyla hala daha da başlamadı ama bu gidişle daha pek gelmeye niyeti de yok sökülemedi bir türlü. lmaz:
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben izmitte oturuyorum ve şahin beyin hastasıyım.ilk denemem yarım kaldı.yumurtam oluşmadı 1 tane bulundu ama oda gelişmedi.gonal f ve orgalutran kullandım.gonalın bana yaramnadığını düşünüyorum.puregon die bi ilaç varmış onu deneyeniniz ve sonuç alanınız varmı?
selam kızlar hayırlı günler eve döndük çok şükür ben anca kalkabiliyorum uyumak istiyorum hasta gibi oldum çok gezdik ondan sanırım bugün böyle leyla gibi geçicek işimde çok çıkıcam az sonra akşam gelirim ama..kistim 21 mm sanırım çok büyük değil yumurtada görünmedi dr zorlamak istemiyor en iyi durumda başlıycaz dedi bende peki dedim siz çağırdığınız sürece gelirim dedim. ya hiç yumurtam görünmezse bundan korkuyorum o zaman hiç şansım yok başlamak için ALLAHIM hayırlısını nasip etsin inş.soğan suyunu kullandığımı şahin beye söylemiştim ben daha önce,evet soğan suyu modasını bende duydum dedi ama kullanan birkaç hastamda kist oluştu aksine kaybolmadı dedi bir sakıncası olucağını düşünmüyorum ama bana sorarsan kullanma demişti ama keçiboynuzu kürünü öneriyor artış oluyor dedi ben soğan kürünü kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla inş
sen bu arada 2.tedavi için ne düşünüyorsun?
Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
AŞKOLSUN SİZE BENİMLE HİÇ KONUŞMUYORSUNUZ KÜSTÜM SİZE BİR KEREDE BANA LAF ATIN BAKALIM NE OLCAK mafoldumben NEYSE YENİ ARKADAŞLAR GELDİ BENİ UNUTTUNUZ DİMİİİİ ÖYLE OLSUN!!!!!!
teşekkür ederim susamuru.gittiğimde sorucam emin olabilirsin.eğer zaten fark yoksa puregon kullanmak istiyorum bundan fayda görüceğimi düşünüyorum.çünkü muaynelerde herşey normaldi tek yumurtalığımda 8 tane oluşmuştu ama hepsinin içi boşmuş
kızlar ne olur bana biriniz cevap yazın çok kararsızım acıbadem den memnunmusunuz ben prof.osman develi ile acıbadem arasında kararsız kaldım osman develiyi tanıyanınaz var mı
canım ben endometriosis hastasıyım fakat daha önce kistim felan yoktu ...taki aşılamalara başlayınca sancılar la beraber bu hastalıkta nüksetti ve şu an sağ overde 2 tane kistim var sancılarım çok rabbim güç versin dayanabileyim ...içmeye devam edicem ..ama bu büyüklükteki kistlerin erimiyceğini sölüyolar..
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalımben pek iyiiyim allah'a çok şükür şimdi ilk önce yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bakalım tedavinizzz allah inşaalllah sonu erdirir.Şimdi bana gelelim kızlar herşey rayına girmeye başladı bugün muanadeydim bayağı yumurtlamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiiiiii.................... evet kanda verdim değerlerim gayet güzel sanırsam kısa bir zamanda yumurttalarda toplancak bakalım hafta içinde gene gitcem ozaman işin boyutu meydana çıkcakkk!!!!!!!!!!!!!!!! ŞİMDİ GELELİM SİZE OTLARDAN BAHSETMİŞSİNİZ!! SANIRSAM HEPİMİZ BURSADA İKAMET EDİYORUZ ETMEYENLER GELEBİLİR 1.GÜNÜZÜ ALIR BENİM BİLDİĞİM BİR AKTAR VAR AMA ÖYLE BÖYLE DİİL SENELERİN AKTARI HATTA BENİM BİR TANIDIĞIMIN ÇOCUĞU BİLE OLDU ONUNLA EK TEDAVİ OTLARIYLA EĞER İSTERSENİZ ONA Bİ GİDİN BİLMEM NEDERSİNİZ AMA TAHLİL VE RAPORLARINI ELİNİZDE OLMALI YOKSA BAŞKA TÜRLÜ ANLATIMLA PEK BAKMIYO BENDE GİTTİİM KIZKEN REGLİ İÇİN FAYDASINI GÖRDÜM ŞİMDİDE GİTTİM MALESEF BENİM OTLUK İŞM OLMADIĞINI SÖYLEDİ İSTEYENE ADRESİ VERRİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yerimseniben
Momim benim günaydın...
Hiç böyle olduğu oluyormuydu peki....
Bugünde gelmediyse 4.gününe girmiş olacak...İlginç gerçekten..Çok da sıkıntı yapar şimdi bide...
teşekkür ederim susamuru.gittiğimde sorucam emin olabilirsin.eğer zaten fark yoksa puregon kullanmak istiyorum bundan fayda görüceğimi düşünüyorum.çünkü muaynelerde herşey normaldi tek yumurtalığımda 8 tane oluşmuştu ama hepsinin içi boşmuş
canım maaşallah ne güzel hemen başlamışsın ikinciye inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzünü sağlıklı hayırlı evlat verir canım sana.
bir aksilik çıkmazsa bende bir ay sonra düşünüyorum tekrar başlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?