- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.441
kızlar ne olur bana biriniz cevap yazın çok kararsızım acıbadem den memnunmusunuz ben prof.osman develi ile acıbadem arasında kararsız kaldım osman develiyi tanıyanınaz var mı
inşallah başlarsın canım bende başlarsam hayırlısıyla hepimiz arka arkaya hamiş olursak negüzel olurdu ALLAHIM nasip et inşş:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar acıbademde her muayeneden ve tahlilden ücret alınıyormu özellikle tedaviye başlarken yapılan tahlillerden
pinkim ağzından bal damlıyor kız Şeniz inşallah canım benim.
aslında maddi anlamda rahat değiliz ama yaşlar gidiyor bir daha deneyelim bir an önce diye borç harç yapacağız birşeyler. çalışır kazanır öderiz napalım ama bebeksiz geçen günler daha fazla olmasın yine deneyelim diyoruz.
bu reglede bir muayeneye gideceğim hem konuşuruz nasıl yaparız ne zaman başlarız diye. bakalım reglem tam bayrama gelecek sanırım bir daha günü böyle uzamazsa şahin bey hallederiz bir şekilde derse o zaman başlarım.
samurumda düşünüyor inşallah. kaydirigubbakcemile3 seninde o zamana denk gelir reglen kist gitmiş olursa hep beraber gideriz tedaviye kaydirigubbakcemile5
AŞKOLSUN SİZE BENİMLE HİÇ KONUŞMUYORSUNUZ KÜSTÜM SİZE BİR KEREDE BANA LAF ATIN BAKALIM NE OLCAK mafoldumben NEYSE YENİ ARKADAŞLAR GELDİ BENİ UNUTTUNUZ DİMİİİİ ÖYLE OLSUN!!!!!!
merhaba kızlar
kaç ay normal denemeden sonra tüpe karar veriyorusnuz?ya da aşılamaya diyelim. bu bizim 3 ayımız. umudum yok bu ayda. çünkü eşimin sperm sayısı 3 milyon. ben de en son gittiğimd ebir sorun yoktu. ama bu 3 aydır kasık ağrıları yaşıyorum. sanırım piskololij. ama kist falan mı oluştu diye de ramazandan sonra tekrar bir doktora gideceğim.
eşim klomen, çinko ve evitamini kullanıyor. doktoru aralıkta tekrar sayım yapalım dedi.ona göre dölleme falan birşeyler yaparız dedi. benim yaşım 25, eşimin 27. şubat tatiline kadar normal olmazsa aşılama düşünüyorum. sizce erken mi?
ama her ay kendimi çok kötü hissediyorum. sürekli kendimi hamile hissedip temkinli davranıyorum. sürekli test yapıp kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin.
Merhaba...
Zaten int.den de araştırma yaptığında sana aynı sonuçlar çıkacaktır..
Bir sene yani en azından 12 siklus denemeden bir çifte infertil teşhisi koymuyorlar genelde...
Ama sen sorununu biliyorsun...İstersen direk tedavilere başlamadan önce bitkisel yolları denesen...
Eşin için keçiboynuzu kürü tavsiye edilebilir mesela...
Sperm sayısını arttırmak için...
Ayrıca gerçekten 3 ay daha çok erken inan strese girmek için...
Olumlu düşün olumlu olsun inşallah...
canım buğün biraz rahatım dünde oruç tuttum çok şükür ama ağrı kesicilere devam ediyorum..soğan suyunu aralıksız içiyorum inşallah olumlu sonuç alırım sizlerede umut olurum....bide huzursuzluk ve hırçınlık var ama herhalde buda doğum kontrol hapındandır die düşünüyorum...yarencim bende de endo var. şimdiye kadar bende de kist olmadı ama benimde karın içinde çok odak var sanırım ağrılarım çok oluyor çünkü. zaten yaş 33 oldu neredeyse yumurtalık rezervleri azalıyor bir de bu hastalık kaliteyi ve rezervleri düşürüyor. inşallah bundan sonra da kist olmaz diyorum.
doğum kontrol hapı ile eridiğini hiç duymadım sadece daha fazla artmasın diye vermiştir. aklında bulunsun çikolata kistini küçültmek için tam olmasa da kızlarla bahsettiğimiz soğan kürü işe yarayabiliyormuş. sonuçta her gün yemekte yediğimiz bir sebze denersen zararı olmaz en azından yararı olur mu denemeden göremezsin herhalde.
hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ...darsı bizlere inşallah sorun çıkmazda bizde başlarız.Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
cennetim seninde tedavin hayırlı olsun...bu mübarek günlerin hürmetine inşşallah güzel haberlerini alıcaz...birde şu otçunun adresini bana özelden yazarmısın kaydirigubbakcemile3iyi geceler kızlar nasılsınız bakalımben pek iyiiyim allah'a çok şükür şimdi ilk önce yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bakalım tedavinizzz allah inşaalllah sonu erdirir.Şimdi bana gelelim kızlar herşey rayına girmeye başladı bugün muanadeydim bayağı yumurtlamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiiiiii.................... evet kanda verdim değerlerim gayet güzel sanırsam kısa bir zamanda yumurttalarda toplancak bakalım hafta içinde gene gitcem ozaman işin boyutu meydana çıkcakkk!!!!!!!!!!!!!!!! ŞİMDİ GELELİM SİZE OTLARDAN BAHSETMİŞSİNİZ!! SANIRSAM HEPİMİZ BURSADA İKAMET EDİYORUZ ETMEYENLER GELEBİLİR 1.GÜNÜZÜ ALIR BENİM BİLDİĞİM BİR AKTAR VAR AMA ÖYLE BÖYLE DİİL SENELERİN AKTARI HATTA BENİM BİR TANIDIĞIMIN ÇOCUĞU BİLE OLDU ONUNLA EK TEDAVİ OTLARIYLA EĞER İSTERSENİZ ONA Bİ GİDİN BİLMEM NEDERSİNİZ AMA TAHLİL VE RAPORLARINI ELİNİZDE OLMALI YOKSA BAŞKA TÜRLÜ ANLATIMLA PEK BAKMIYO BENDE GİTTİİM KIZKEN REGLİ İÇİN FAYDASINI GÖRDÜM ŞİMDİDE GİTTİM MALESEF BENİM OTLUK İŞM OLMADIĞINI SÖYLEDİ İSTEYENE ADRESİ VERRİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yerimseniben
canım benim sağol buğün daha iyim inceden ağrı lar var ama onların yanında hafif kaldığından şükrediyorum ..rabbim herkesin yardımcısı olsun kimseyi darda bırakmasın .yarenb Allah güç kuvvet versin arkadaşım,sancıya dayanmak çok zor.Belki bir iki gün sonra azalır ağrın,İnşallah azalır canım.
merhaba kızlar
kaç ay normal denemeden sonra tüpe karar veriyorusnuz?ya da aşılamaya diyelim. bu bizim 3 ayımız. umudum yok bu ayda. çünkü eşimin sperm sayısı 3 milyon. ben de en son gittiğimd ebir sorun yoktu. ama bu 3 aydır kasık ağrıları yaşıyorum. sanırım piskololij. ama kist falan mı oluştu diye de ramazandan sonra tekrar bir doktora gideceğim.
eşim klomen, çinko ve evitamini kullanıyor. doktoru aralıkta tekrar sayım yapalım dedi.ona göre dölleme falan birşeyler yaparız dedi. benim yaşım 25, eşimin 27. şubat tatiline kadar normal olmazsa aşılama düşünüyorum. sizce erken mi?
ama her ay kendimi çok kötü hissediyorum. sürekli kendimi hamile hissedip temkinli davranıyorum. sürekli test yapıp kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin.
ehhhh......kızlar......beni bi kalemde sildiniz defterden.........bi merhaba bile deyen yok...... sanki yazdıklarımı hiç okumamışsınız gibi davrandınız..........herhalde sadece tedavidekiler birbirleriyle yazışacak demekki...........ben artık tüp bebek sayfasını kapattım dedim diye beni unutu verdiniz.........
ehhhh......kızlar......beni bi kalemde sildiniz defterden.........bi merhaba bile deyen yok...... sanki yazdıklarımı hiç okumamışsınız gibi davrandınız..........herhalde sadece tedavidekiler birbirleriyle yazışacak demekki...........ben artık tüp bebek sayfasını kapattım dedim diye beni unutu verdiniz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?