Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar ne olur bana biriniz cevap yazın çok kararsızım acıbadem den memnunmusunuz ben prof.osman develi ile acıbadem arasında kararsız kaldım osman develiyi tanıyanınaz var mı

selam aylak hoşgeldin sayfamıza. öncelikle benim hastalığımın teşhisini osman hocam yaptı. kendisi çok iyi bir doktordur. işinin kesinlikle ehlidir. özellikle infertilite konusunda son derece başarılı. çok yakın iki arkadaşım ona gittiği için bende bir süre kendiliğinden hamile kalamayınca gitmiştim. teşhisi yaptıktan sonra en iyisi direk tüp bebek dedi. kendisi de tüp bebek yapıyor bursa tüp bebek merkezinde.

dediğim gibi osman hocam çok bilgili ve çok iyi bir kadın hastalıkları doktorudur.
ama biz eşimle tüp bebek tedavisi için şahin beyi seçtik. kendimizce daha uygun bulduk.
her iki doktorda işinin ehli ve başarılı doktorlar. hatta fakultedeki hocalardan referans istediğimizde bursadaki en iyi iki doktora nokta atışı yapmışsınız demişti.

hangisi ile tüp bebek tedavisi yapmak istediğine eşinle beraber sen karar vermelisin. her ikisi ile de görüş hangisine aklın gönlün yatarsa ona karar ver. sonuçta bu tedavi zorlu bir yol ve hangi doktorla ve ekibi ile rahat edeceğini düşünüyorsan onu seç derim.

kızlar acıbademde her muayeneden ve tahlilden ücret alınıyormu özellikle tedaviye başlarken yapılan tahlillerden

inşallah başlarsın canım bende başlarsam hayırlısıyla hepimiz arka arkaya hamiş olursak negüzel olurdu ALLAHIM nasip et inşş:Saruboceq::Saruboceq:

pinkim ağzından bal damlıyor kız Şeniz inşallah canım benim.

aslında maddi anlamda rahat değiliz ama yaşlar gidiyor bir daha deneyelim bir an önce diye borç harç yapacağız birşeyler. çalışır kazanır öderiz napalım ama bebeksiz geçen günler daha fazla olmasın yine deneyelim diyoruz.

bu reglede bir muayeneye gideceğim hem konuşuruz nasıl yaparız ne zaman başlarız diye. bakalım reglem tam bayrama gelecek sanırım bir daha günü böyle uzamazsa şahin bey hallederiz bir şekilde derse o zaman başlarım.

samurumda düşünüyor inşallah. kaydirigubbakcemile3 seninde o zamana denk gelir reglen kist gitmiş olursa hep beraber gideriz tedaviye kaydirigubbakcemile5

kızlar acıbademde her muayeneden ve tahlilden ücret alınıyormu özellikle tedaviye başlarken yapılan tahlillerden

ilk görüşme ücretsiz. gidip tanışmak ve tedavi hakkında bilgi almak için uzun uzun konuşabiliyorsun şahin beyle. bence niyetiniz varsa bir an önce gidip konuşun kendiniz.

ilk görüşmeden sonra acıbademe karar verirsen ne tahliller için ne muayeneler ne de işlemler için para ödemiyorsun. herşey bitiyor transfer yapılınca ödemeyi yapıyorsun. sonrasındaki 1 hamilelik testi de tedavi içinde.

ilaçlarını tabi her yerde olduğu gibi ayrıca alıyorsun.

çok teşekkür ederim momi osman bey fakültedemi muayene ediyor yoksa kendine ait bir yeri var mı birde ücretini biliyormusun

canım osman bey gürkan uncu ile beraber fsm üzerinde ART diye yeni bir yer açtı. özel... muayenesi 200 du ben gitttiğimde ama sonra 1 ay kontrol ediyor tekrar ücret ödemiyorsun. ama ben jimerde geçici bulunurken mayısta gittim sonra rakamı değiştimi bilmiyorum.
fakultede yaptırabildiklerini eskiden yaptırıyormuş bana öyle demişlerdi ama artık fakulte ile poliklinik olarak tamamen kestiyse yapamıyordur orada bişey

sağol canım bende ramazanın bitiminde gitmeyi düşünüyorum daha kimseyle görüşmedik kısa protokol kaç gün sürüyor birde ben iğneden çooooook korkuyorum çok can yakıyor mu ve yaklaşık kaç gün iğne olunuyor ve günde kaç tane vurunuluyor

ben uzun protokoldeydim kısayı bilmiyorum. ama iğneler can yakmıyor merak etme kendi kendine hallediyorsun kolayca. uzunda benim adetin bitmesine kadar 1 tane sonra çatlama iğnesine kadar günde iki taneydi. ama dediğim gibi kısa nasıl tam bilmiyorum.

evet canım aynen bizde öyle düşünüyoruz ben soğan kürüne bu gece başlıycam inş bu kist şutlayınca yumurtada olursa başlarız inş ama benim bayramdan önce adetim bakalım nasip ALLAHIM ne göstericekŞeniz

merhaba kızlar
kaç ay normal denemeden sonra tüpe karar veriyorusnuz?ya da aşılamaya diyelim. bu bizim 3 ayımız. umudum yok bu ayda. çünkü eşimin sperm sayısı 3 milyon. ben de en son gittiğimd ebir sorun yoktu. ama bu 3 aydır kasık ağrıları yaşıyorum. sanırım piskololij. ama kist falan mı oluştu diye de ramazandan sonra tekrar bir doktora gideceğim.
eşim klomen, çinko ve evitamini kullanıyor. doktoru aralıkta tekrar sayım yapalım dedi.ona göre dölleme falan birşeyler yaparız dedi. benim yaşım 25, eşimin 27. şubat tatiline kadar normal olmazsa aşılama düşünüyorum. sizce erken mi?
ama her ay kendimi çok kötü hissediyorum. sürekli kendimi hamile hissedip temkinli davranıyorum. sürekli test yapıp kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin.

Merhaba...
Zaten int.den de araştırma yaptığında sana aynı sonuçlar çıkacaktır..
Bir sene yani en azından 12 siklus denemeden bir çifte infertil teşhisi koymuyorlar genelde...
Ama sen sorununu biliyorsun...İstersen direk tedavilere başlamadan önce bitkisel yolları denesen...
Eşin için keçiboynuzu kürü tavsiye edilebilir mesela...
Sperm sayısını arttırmak için...
Ayrıca gerçekten 3 ay daha çok erken inan strese girmek için...
Olumlu düşün olumlu olsun inşallah...

Pinkcim,momicim
siz sorunlarınız böyle böyle çözeceksiniz gibi geliyor...
ınşallah

Momim en azından sınkıntısı bitmiş reglin...
Belki de beklediğinden kısa sürer istediğin gibi oruçlarını tutarsın inşallah....

sağol canım inşallah. bazen olumlu düşünüyorum ama bazen de çok olumsuzluğa kapılıyorum. keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime.

canım buğün biraz rahatım dünde oruç tuttum çok şükür ama ağrı kesicilere devam ediyorum..soğan suyunu aralıksız içiyorum inşallah olumlu sonuç alırım sizlerede umut olurum....bide huzursuzluk ve hırçınlık var ama herhalde buda doğum kontrol hapındandır die düşünüyorum...

Bu arada arkadaşlar ben ikinci tedaviye başladım.Dün ilk iğnemi vuruldum.Bu mübarek günlerde Allah inşallah dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ...darsı bizlere inşallah sorun çıkmazda bizde başlarız.

cennetim seninde tedavin hayırlı olsun...bu mübarek günlerin hürmetine inşşallah güzel haberlerini alıcaz...birde şu otçunun adresini bana özelden yazarmısın kaydirigubbakcemile3

yarenb Allah güç kuvvet versin arkadaşım,sancıya dayanmak çok zor.Belki bir iki gün sonra azalır ağrın,İnşallah azalır canım.
canım benim sağol buğün daha iyim inceden ağrı lar var ama onların yanında hafif kaldığından şükrediyorum ..rabbim herkesin yardımcısı olsun kimseyi darda bırakmasın .

ehhhh......kızlar......beni bi kalemde sildiniz defterden.........bi merhaba bile deyen yok...... sanki yazdıklarımı hiç okumamışsınız gibi davrandınız..........herhalde sadece tedavidekiler birbirleriyle yazışacak demekki...........ben artık tüp bebek sayfasını kapattım dedim diye beni unutu verdiniz.........

selam loneliness hoşgeldin. bence eğer hiç probleminiz yoksa daha telaşlanmak için erken ama yine de bilinen bir problem varsa bir an önce çaresine bakmak en iyisi.

tüp bebek tedavisi genelde diğer imkanlar denendiyse ve başarılı olmadıysa yapılıyor. yönlendirmeyi en iyi doktorun yapacaktır. bence onunla konuşup neyi ne kadar denemeniz gerektiğini görüşün. ama yaşınız eşininde seninde daha çok genç. en azından senin önünde 10 yıl var. 35 yaş dönüm noktası diyorlar ama sonrasında 40+ hamile kalan bile çok arkadaşımız var.

blue canım aşkolsun çok üzüldüm niye böyle yazıyorsun güzelim yaaa yapma nolur.

unutur muyuz hiç birbirimizi sen biraz dinleniyorsun diye düşünüyorum ben hep. yazdığını da görmemişim çok kısa girip çıkıyorum ya ondandır belki.

nasılsın canım benim? tatilinizi yaptınız mı?

seni silermiyiz biz gülüümm gel bi öpemŞenizoohhh
benim hoşuma gidiyor daha çok kişi gelince topiğimize arada görmediklerimizde oluyor sen üzülme tatlişim öyle birşey olmaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…