Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aaaa........nihayet beni görmüşsünüz kızlar........ben kendimi toparladım sayılır...........sizlerde diğer denemelere hazırlık yapmaya başlamışsınız,ne güzel...........

bluesuuu
selam tatlım bakma sen onlara beni de unuttular yaaaaaamafoldumben neyse gene gönlümü aldılaropuyorumnanaktan bu arada sen nasıl oldun canım iyimisin ramazanın yzü suyu hürmetine rabbiim senin işlerini rast getirir inş.kaydirigubbakcemile5

mümkün değil seni unutmamız Şeniz
canım kaç yumurtan gözüküyor birşey dedi mi Şahin bey...
YARIN KAÇTANE OLDUĞUNU ÖĞRENECEGİM İNŞAALLLLAHH HEYECANDAN SORMAYI BIRAK NEFES ALMAYI DAHİ UNUTUYORUM ONLARI ULTRASONDA GÖRÜNCEkaydirigubbakcemile3YAAAA NE GÜZEL Bİ DUYGU ALLAHIM:Saruboceq:

Günaydın hanımlar hepinize...

Bluesuu yani aşkolsun seni unuturmuyuz hiç vallahi üzdün bizi...Hem ne demek defteri kapattım falan...
Rabbim sana evladını tedavisiz verecek inşallah...Sende bize burdan yazacaksın inşallah....
Yeterki sen bize yazmayı unutma olur muŞeniz

Cennetim sende bugünkü randevundan sonra kaç tane yumurtan olmuş bize söylemeyi unutma olur musositososito

günaydın kızlar nasıl keyifler bugun?

samurum, bluecum, pinkim, cennetim, dilkalman, mumucum, yaren......

hadi bakalım herkes iyidir inşallah bugün. öpüyorum hepinizi kocamaaan.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür .
cennetimin inş birsürü yumoşu görünmüştür sağlıcakla
halidem canım bende yapıcam bal- çörekotu -tarçın ı bide polenle -bal var sanırım onuda deniycem bakalım artıcakmı hayırlısıyla artsın inş

canım üzülme inşallah faydalı olur. artar yumoş sayın.

pinkim sende dene. bu sefer bende bal çörek otu tarçın yapacağım. soğan bitsin arada incir kürü de yapacağım. ne bulursak artık napalım. kaydirigubbakcemile2

bende 13 toplandı ama sadece 6 tanesi işe yarar durumdaydı. diğerleri çöpe gitti. Çok üzgünüm çoook o yüzden sayıdan çok benimde kaliteyi arttırmam lazım aslında.

inş hepimiz için hayırlısı olur kızlar yumoşlar çoğalır transfer olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:ecrin_bebek:

inş hepimiz için hayırlısı olur kızlar yumoşlar çoğalır transfer olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:ecrin_bebek:

Moral bozmak yok bi kere...
Zaten biz her ay birtane yumurtlamıyor muyuz...
İnşallah daha da çoğalacak merak etme...Ben de ilk gittiğimde 5 tane demişti sonra 10 tane toplandı....
Bal,çörekotu,tarçında bence de iyi bir yöntem...Doğal ilaç...a.s

kızlar....merhabalar.......momi,samurum,pinkim,dilalman,cennetim,yarenb,halidem..........herşey gönlüzce olsun,güzel olsun.........momi,......canım......soğan küründen bahsetmişsiniz .......size bişey söylicem ama yinede aklınızı karıştırmak istemem........ben bu bitkilerle ilgili tv.de program izliyordum......soğan kürü nü doğal antibiyotik demişti,ibrahim saraçoğlu ......akıntıya,iyi geldiğini,fakat tüp bebek yaptıracakların kesinlikle bu kürü uygulamamasını,çünkü yerleştirilen embriyonun o akıntıyla akıp gittiğini söylemişti ve bana mantıklı gelmişti......ayrıcada maydonoz ve naneyide söylemişti...... tüp bebek yaptıracak olanlar için.............yinede ben size bunları kulağımla duyduğumu söylemek .......karar tabiiki sizin...........hepinizi öpüyorum........

canım haklı olabilirsin dikkat etmekte fayda var. bende o farklı birşey karıştırmak istemediiğim için bir önceki tedaviye karar verince soğan kürünü tam yapamadan 4-5 gün devam edip kesmiştim.

şimdi de bu ay yapacağım tedavi olacağı ay yine bırakırım. o ay zaten yumoşlara yarayacak şeyleri yapacağım. ibr. saraçoğlu'da zaten aynı anda soğan kürü ve incir kürünü yapmayın diyor.

ama iyi oldu söylediğin dikkat ederiz hep beraber.

Saol canım herşey seninde gönlüne göre olsun...
Ne yapsak nasip diyorsun yani...Ama sen söyleyince banada mantıklı geldi..
Bizim kızlar tedaviye başlamadan yapsınlar bari...Myomları küçültmek için..

Bu arada tatile gidebiliyoruz diyordun var mı gelişme...

evet kızlarr 10 tane kadar yumuoşlar var yarın gene gitcem artık sona gelmeye başladımmmmm zemuszemusçok heyecanlıyımmmm hayırlısı allahtan bereketi bendenkaydirigubbakcemile3öptümm sizleriii byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…