- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.461
YARIN KAÇTANE OLDUĞUNU ÖĞRENECEGİM İNŞAALLLLAHH HEYECANDAN SORMAYI BIRAK NEFES ALMAYI DAHİ UNUTUYORUM ONLARI ULTRASONDA GÖRÜNCEkaydirigubbakcemile3YAAAA NE GÜZEL Bİ DUYGU ALLAHIM:Saruboceq:mümkün değil seni unutmamız Şeniz
canım kaç yumurtan gözüküyor birşey dedi mi Şahin bey...
yarenb sen özeline bak tatlım
momicim özeline bak tatlımm tamam
şahin bey yanıma gelip tek yumurta buldum deyince resmen yıkıldımmafoldumben.bal tarçın çörek otu karışımını denicem bi arkadaşım önerdi.bu ay sanırım başlıcam 2. tedaviye inş hakkımda hayırlısı olur
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür .
cennetimin inş birsürü yumoşu görünmüştür sağlıcakla
halidem canım bende yapıcam bal- çörekotu -tarçın ı bide polenle -bal var sanırım onuda deniycem bakalım artıcakmı hayırlısıyla artsın inş
inş hepimiz için hayırlısı olur kızlar yumoşlar çoğalır transfer olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:ecrin_bebek:
kızlar....merhabalar.......momi,samurum,pinkim,dilalman,cennetim,yarenb,halidem..........herşey gönlüzce olsun,güzel olsun.........momi,......canım......soğan küründen bahsetmişsiniz .......size bişey söylicem ama yinede aklınızı karıştırmak istemem........ben bu bitkilerle ilgili tv.de program izliyordum......soğan kürü nü doğal antibiyotik demişti,ibrahim saraçoğlu ......akıntıya,iyi geldiğini,fakat tüp bebek yaptıracakların kesinlikle bu kürü uygulamamasını,çünkü yerleştirilen embriyonun o akıntıyla akıp gittiğini söylemişti ve bana mantıklı gelmişti......ayrıcada maydonoz ve naneyide söylemişti...... tüp bebek yaptıracak olanlar için.............yinede ben size bunları kulağımla duyduğumu söylemek .......karar tabiiki sizin...........hepinizi öpüyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?