- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.481
evet kızlarr 10 tane kadar yumuoşlar var yarın gene gitcem artık sona gelmeye başladımmmmm zemuszemusçok heyecanlıyımmmm hayırlısı allahtan bereketi bendenkaydirigubbakcemile3öptümm sizleriii byeeeeeeeee
evet kızlarr 10 tane kadar yumuoşlar var yarın gene gitcem artık sona gelmeye başladımmmmm zemuszemusçok heyecanlıyımmmm hayırlısı allahtan bereketi bendenkaydirigubbakcemile3öptümm sizleriii byeeeeeeeee
Saol canım herşey seninde gönlüne göre olsun...
Ne yapsak nasip diyorsun yani...Ama sen söyleyince banada mantıklı geldi..
Bizim kızlar tedaviye başlamadan yapsınlar bari...Myomları küçültmek için..
Bu arada tatile gidebiliyoruz diyordun var mı gelişme...
AYYY CANIMM NE GÜZEL KURAN OKUMAK NAMAZ KILMAK İNŞAALLLAH RABBİM SONUNDA MURADINI VERİRR:1rolleyes:canım tatil işini erteledim.......ramazan ayını dolu dolu geçirmek istedim........ramazan programlarına katıldım......ALLAH kabul ederse hayır işleri gibi.......abimlerde mukabele okunuyor.....oraya gidiyorum......akşam teravih namazlarını kılmak için camiilere gidiyoruz.......az önce babam,oğlum ve yeğenlerle birlikte camiiden geldik........günlerimi böyle dolu dolu geçiriyorum.......bana böylesi daha iyi geldi...........o yüzden tatil işini erteledim,yani gitmek istemedim......
özeline bak tatlımslm kızlar.bana yardımcı olursanız sevinirim.bende ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.fakat dr umda tam emin değilim.mayısta laparoskopi ameliyatı oldum ve dr um medical parktan murat aslan.dr luğuna güveniyorum belki ama tüpbebek konusunda tecrübesi nasıl bilmiyorum.bakıyorumda herkeste şahin beyi tavsiye ediyor.ne düşüneceğimi şaşırdım.bana nolur yardımcı olun.ne yapmalıyım sizce?
sağol tatlım darısı senin başına inşaalllahhhhselam kızlar nasılsınız bgn?cennetim hayırlı olsun inş herşey yolunda gider bebişini kucaklarsın.darısı başıma:))
eveeetttttttt canımmm çok güzel bişi bu aşamalr artık sona eriyor hafta sonu:kedi:kızlar....iyigeceler..........cennetimm........oh...oh ...maşallah.......10 yumurta çok güzel.......inşallah güzel,güzel döllenirler ve sanada sımsıkı tutunurlar......senide birdaha bırakmazlar inşallah.......
canım tatil işini erteledim.......ramazan ayını dolu dolu geçirmek istedim........ramazan programlarına katıldım......ALLAH kabul ederse hayır işleri gibi.......abimlerde mukabele okunuyor.....oraya gidiyorum......akşam teravih namazlarını kılmak için camiilere gidiyoruz.......az önce babam,oğlum ve yeğenlerle birlikte camiiden geldik........günlerimi böyle dolu dolu geçiriyorum.......bana böylesi daha iyi geldi...........o yüzden tatil işini erteledim,yani gitmek istemedim......
canım tatil işini erteledim.......ramazan ayını dolu dolu geçirmek istedim........ramazan programlarına katıldım......ALLAH kabul ederse hayır işleri gibi.......abimlerde mukabele okunuyor.....oraya gidiyorum......akşam teravih namazlarını kılmak için camiilere gidiyoruz.......az önce babam,oğlum ve yeğenlerle birlikte camiiden geldik........günlerimi böyle dolu dolu geçiriyorum.......bana böylesi daha iyi geldi...........o yüzden tatil işini erteledim,yani gitmek istemedim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?