Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet kızlarr 10 tane kadar yumuoşlar var yarın gene gitcem artık sona gelmeye başladımmmmm zemuszemusçok heyecanlıyımmmm hayırlısı allahtan bereketi bendenkaydirigubbakcemile3öptümm sizleriii byeeeeeeeee

maşallah canım maşallah ramazan bereketi hepsi döllenip sağlıkla gelişicek inşallah tatlımm:1hug:
evevt momicim bende yapıcam 1-2 olsun kaliteli olsun inşallah:Saruboceq:

KIZLAR VARYA SıZLER ARTIK BENıM AıLEMDEN OLDUNUZ VALLA ÖYLE MUTLU OLUYORUM Kı BANA BıR KELıME YAZMANIZ YADA HATRIMI SORMANIZ ÇOK SEVıNDıRıYORŞeniz ıYıKı VARSINIZ ıYıKıDE GELMıŞıM BU SıTEYE AYYYYYYY ÇOK MUTLUYUMMMMkaydirigubbakcemile2

evet kızlarr 10 tane kadar yumuoşlar var yarın gene gitcem artık sona gelmeye başladımmmmm zemuszemusçok heyecanlıyımmmm hayırlısı allahtan bereketi bendenkaydirigubbakcemile3öptümm sizleriii byeeeeeeeee

cennetim maaşallah 10 yumurta çok güzel inşallah hepsi kaliteli olur ve döllenir canım. senin ne zaman tahminen yumurta toplama günün?

selam kızlar akşam başladım soğan kürüne 11 gibi bir çay bardağı içiyorum gece 2: 30 da uyanıp yatmadan önce cezvede kaynatıp ılınmaya bıraktığım minikle orta arası soğanın suyunu içtim iyimidir

selam kızlar

İNŞ HEPİMİZ DOYA DOYA YAŞIYORUZDUR BU GÜZEL GÜNLERİ

CENNETİM HAYIRLISIYLA İNŞ HERŞEY GÜZELLİKLERLE DEVAM EDER

ÇOK YOĞUNUM O YÜZDEN FAZLA BURADA OLAMIYORUM AMA İNANIN SİZLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM NELER YAPIYORSUNUZ NE GİBİ GELİŞMELER VAR DİYE

kızlar....iyigeceler..........cennetimm........oh...oh ...maşallah.......10 yumurta çok güzel.......inşallah güzel,güzel döllenirler ve sanada sımsıkı tutunurlar......senide birdaha bırakmazlar inşallah.......

canım tatil işini erteledim.......ramazan ayını dolu dolu geçirmek istedim........ramazan programlarına katıldım......ALLAH kabul ederse hayır işleri gibi.......abimlerde mukabele okunuyor.....oraya gidiyorum......akşam teravih namazlarını kılmak için camiilere gidiyoruz.......az önce babam,oğlum ve yeğenlerle birlikte camiiden geldik........günlerimi böyle dolu dolu geçiriyorum.......bana böylesi daha iyi geldi...........o yüzden tatil işini erteledim,yani gitmek istemedim......

slm kızlar.bana yardımcı olursanız sevinirim.bende ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.fakat dr umda tam emin değilim.mayısta laparoskopi ameliyatı oldum ve dr um medical parktan murat aslan.dr luğuna güveniyorum belki ama tüpbebek konusunda tecrübesi nasıl bilmiyorum.bakıyorumda herkeste şahin beyi tavsiye ediyor.ne düşüneceğimi şaşırdım.bana nolur yardımcı olun.ne yapmalıyım sizce?

AYYY CANIMM NE GÜZEL KURAN OKUMAK NAMAZ KILMAK İNŞAALLLAH RABBİM SONUNDA MURADINI VERİRR:1rolleyes:

özeline bak tatlım

kızlar....iyigeceler..........cennetimm........oh...oh ...maşallah.......10 yumurta çok güzel.......inşallah güzel,güzel döllenirler ve sanada sımsıkı tutunurlar......senide birdaha bırakmazlar inşallah.......
eveeetttttttt canımmm çok güzel bişi bu aşamalr artık sona eriyor hafta sonu:kedi:

bluecum ne iyi yapmissin. maneviyat kadar insani dolduran huzur veren rahatlatan birsey daha yok. allah kabul etsin canımcım.

Hadi bakalım...Hep beraber heyecanla bekleyeceğiz seni...
Maşallah yumurtalarına..
İnşallah hepsi döllenir en güzelleri,en yakışıklıları,en akıllıları,en zekileri sana transfer edilir...

Bak biz düşünmeden Rabbim sana en hayırlısını vermiş bile...
Ne güzel en sevdiklerinle doya doya yaşıyorsun mübarek ayı..
Ettiğin dualarının,yaptığın ibadetlerinin yerini inan 7 yıldızlı bir otelde olsa dolduramazdı...
:1hug:

Momicim,pinkcim,dilkalman,halidem,bluesuu,cennetim,mumu atladığım varsa özür dilerim hepinize ayrı ayrı günaydınlar olsun.
Hayırlı cumalar olsun inşallah...

Bu arada dilkalman tedavin nasıl gidiyor...
Bizi habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…