- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.501
Momicim,pinkcim,dilkalman,halidem,bluesuu,cennetim,mumu atladığım varsa özür dilerim hepinize ayrı ayrı günaydınlar olsun.
Hayırlı cumalar olsun inşallah...
Bu arada dilkalman tedavin nasıl gidiyor...
Bizi habersiz bırakma...
günaydın kızlar bugün nasılsınız?susamuru,momi
pinkrose,bluesu,cennet
samurcumsan,momim sizler nasılsınız canlarım?[/QUOT
canım benim sen iyi olursan bizde iyiyiz...
sen daha önemlisin şimdi.
bizim sana iyi bakmamız lazım..
Daha doğrusu tedavideki tüm arkadaşlarımıza....alkisalkisalkis
iyiyiz canım benim opuyorumnanaktangünaydın kızlar bugün nasılsınız?susamuru,momi
pinkrose,bluesu,cennet
hayırlısıyla iğneler işe yaramıştır canım yumoşların çok kalitelidir inş:Saruboceq:2 gündür yazamadım ama benim tedavi iğnelerle devam ediyor,bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?İnşallah iyi gidiyordur.
çok çok iyi yapmışsın maneviyat çok önemli gerçekten ALLAHIM yüzünü güldürsün inş:Saruboceq:canım tatil işini erteledim.......ramazan ayını dolu dolu geçirmek istedim........ramazan programlarına katıldım......ALLAH kabul ederse hayır işleri gibi.......abimlerde mukabele okunuyor.....oraya gidiyorum......akşam teravih namazlarını kılmak için camiilere gidiyoruz.......az önce babam,oğlum ve yeğenlerle birlikte camiiden geldik........günlerimi böyle dolu dolu geçiriyorum.......bana böylesi daha iyi geldi...........o yüzden tatil işini erteledim,yani gitmek istemedim......
soğan kürü iyi gidiyor iki gece oldu daha bu gece 3. gün olucak hayırlısı ALLAHTAN inşş işe yarar ben daha önce kullanmıştım akıntı falan olmamıştı bakalım neler olucak:Saruboceq:pinkim nasılsın?Soğan kürü nasıl gidiyor?3 günden sonra akıntı oluşacağını duymuştum var mı bir gelişme?Allah şifasını versin canım.
samurcumsan,momim sizler nasılsınız canlarım?[/QUOT
canım benim sen iyi olursan bizde iyiyiz...
sen daha önemlisin şimdi.
bizim sana iyi bakmamız lazım..
Daha doğrusu tedavideki tüm arkadaşlarımıza....alkisalkisalkis
samurcum çok iyiyim canım seni ve hepinizi çok öpüyoruma.s.
samurcumsan,momim sizler nasılsınız canlarım?
selam kızlar akşam başladım soğan kürüne 11 gibi bir çay bardağı içiyorum gece 2: 30 da uyanıp yatmadan önce cezvede kaynatıp ılınmaya bıraktığım minikle orta arası soğanın suyunu içtim iyimidir
canım geçen gün gördüm yazamadım sana. tam olarak yapılışı aşağıdaki gibi. iki kez yapılıyor ya aralarında 5 saat olması yeterliymiş. mutlaka taze yapılması ve mümkünse aç karna içmek lazım. içtikten 10 dakika sonra yemek yenmeliymiş. bir de ilkini 15 gün uygulayıp sonra 10 günlük halinde yapılacakmış.
aslında ben tam ölçü yapıyorum hatta biraz fazlasını kaynatıyorum. ama bir kez yapabiliyorum ramazan olduğu için sahurda da yapsam iyi olacak ama gecenin bir yarısı kokusu hiç çekilmiyor yaaa :sinifsinif:
Soğan Kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Arkadaşlar ben geldim,Bugün Şahin Bey le görüştüm biliyorsunuz.Herşey iyi gidiyor dedi.Önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah.Darısı sizin başınıza...Ondan sonra da Allah hepimizin kucaklarını dolduracak inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?