- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.521
sağol arkadaşım çok iyim ALLAH'A şükürler olsun sancılarım geçti 17 eylülde bakıcak şahin bey inşallah her şey yolunda giderde bir an önce başlarımm ..sende bayğı yol almışsın ..inşallah kaliteli olur yumuşların ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınyarenb sen nasılsın arkadaşım?ne yaptın tedaviye başlayabildin mi?inşallah hayırlısı olur arkadaşım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
blues arkadaşım hatırlatman iyi olmuş eline yüreğine sağlık.. bencede mantıklı soğan suyunu şu an içiyorum 6 günüm kaldı bitmesine 15 tamaladımmı daha bişi içmiycem ..kızlar....merhabalar.......momi,samurum,pinkim,dilalman,cennetim,yarenb,halidem..........herşey gönlüzce olsun,güzel olsun.........momi,......canım......soğan küründen bahsetmişsiniz .......size bişey söylicem ama yinede aklınızı karıştırmak istemem........ben bu bitkilerle ilgili tv.de program izliyordum......soğan kürü nü doğal antibiyotik demişti,ibrahim saraçoğlu ......akıntıya,iyi geldiğini,fakat tüp bebek yaptıracakların kesinlikle bu kürü uygulamamasını,çünkü yerleştirilen embriyonun o akıntıyla akıp gittiğini söylemişti ve bana mantıklı gelmişti......ayrıcada maydonoz ve naneyide söylemişti...... tüp bebek yaptıracak olanlar için.............yinede ben size bunları kulağımla duyduğumu söylemek .......karar tabiiki sizin...........hepinizi öpüyorum........
iyi akşamlar kızlarrr ben bugün kafamı dinledim azcık ondan açmadım pcyi kusurabakmayın tamam eeee yarın mühim gün yani neyse herkese sevgiler hoşçakalın
selam hepinize.momi takviyelere başlamadım daha tedaviyle beraber başlamayı düşünüyorum.eşimede anlattım bu kürü işe yarıyosa uygula dedi.artık başlayınca bakıcaz duruma
Arkadaşlar ben geldim,Bugün Şahin Bey le görüştüm biliyorsunuz.Herşey iyi gidiyor dedi.Önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah.Darısı sizin başınıza...Ondan sonra da Allah hepimizin kucaklarını dolduracak inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
GÜNAYDINNN!CANLARIM PİNKROSE TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM opuyorumnanaktanHERŞEY ALLAHTAN EVET ŞAHİN BEY'E BOL GAYRET:kedi: BANADA SABIR ÇÜNKÜ ÇOK SABIRSIZLANIYORUM sositosositoİNŞALLAH HAYIRLISI İLE ANNE OLURUM RABBİM DUALARIMIZI DUY ARTIK NEOLUR:Saruboceq:canım ne güzel hayırlısıyla şahinbeyin işide rast gitsin bebişlerin göbişine sağlıkla gelsin inş
selam kızlar ben geldim bugün hep dinlendim ama şimdi gayet iyiyim bu arada yumoşları dışarı çıkardık çok şükür tammm 8 tane ama çok zor oldu kızlar sağ yumurtalığım size afiyet biraz huysuzda mahvetti beni ama herşeye ragman gayet iyiyim bakalım artık top ŞAHİN BEY'İN ekipinde haftaya 3yada 4.gün transfer olunacak alllahımm inşaalllah hayırlısı ile yüzümün akı ile çıkarım inşaallah rabbim herkesin yardımcısı olsun zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?