Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

iyi akşamlar kızlarrr ben bugün kafamı dinledim azcık ondan açmadım pcyi kusurabakmayın tamam eeee yarın mühim gün yani neyse herkese sevgiler hoşçakalın

yarenb sen nasılsın arkadaşım?ne yaptın tedaviye başlayabildin mi?inşallah hayırlısı olur arkadaşım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
sağol arkadaşım çok iyim ALLAH'A şükürler olsun sancılarım geçti 17 eylülde bakıcak şahin bey inşallah her şey yolunda giderde bir an önce başlarımm ..sende bayğı yol almışsın ..inşallah kaliteli olur yumuşların ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

blues arkadaşım hatırlatman iyi olmuş eline yüreğine sağlık.. bencede mantıklı soğan suyunu şu an içiyorum 6 günüm kaldı bitmesine 15 tamaladımmı daha bişi içmiycem ..

iyi akşamlar kızlarrr ben bugün kafamı dinledim azcık ondan açmadım pcyi kusurabakmayın tamam eeee yarın mühim gün yani neyse herkese sevgiler hoşçakalın

canım benim çok iyi yapmışsın ...bol bol dinlen ...yarın misafirim var geç açarım pc ama sen haberdar et bakarım bi ara ..

hadi bakalım cennetim guzelce toplansin yumoslar.... guzel kaliteli saglikli embriyolar olsun insallah

selam hepinize.momi takviyelere başlamadım daha tedaviyle beraber başlamayı düşünüyorum.eşimede anlattım bu kürü işe yarıyosa uygula dedi.artık başlayınca bakıcaz duruma

canım ne zaman baslayacaksin adetin kacinci gunundesin bilmiyorum ama daha vakit varsa basla istersen simdiden guclensin vucut. tedaviye baslayinca zaten 10 gunde ilaclar bitiyor yumurtalar 12-13 gunde toplanıyor o kadar kısa sure ne kadar etkili olur bilmem

inşallah canım inşallah. hadi bakalım az kaldı toplamaya demek ki.

slm kızlar nasılsınız güzel gelişmeler var sanırım:))momicim şuan beklemedeyim daha adet olmadım ama başlaman gerek diosan başlarım 10 gnde bitiyo tedavi haklısın ama ilki yarım kaldığı için şahin bey busefer nası bi tedavi uygulicak bilmiorum bi adet olsam gelip öğrenicem:))

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız evden çıkmadan size bakim dedim anneme gidiyorum akşam ordayız geç gelirim kendinize iyi bakınzemuszemus

kızlar merhaba.......dilkalman hadi hayırlısı canım.......inşallah bu sefer başaracaksın...........cennetimm......inşallah herşey yolundadır.......kaç yumoş toplandı.......susamurum.........sen neler yapıyorsun.......dinlenmedemisin.......momi........senin histeroskopi ne oldu....yaptıracakmısın.......yarenb.......sen tedaviye bu ay başlayacakmısın.........pinkim....sanada iyi gezmeler...........hoşçakalın.......

selam kızlar ben geldim bugün hep dinlendim ama şimdi gayet iyiyim bu arada yumoşları dışarı çıkardık çok şükür tammm 8 tane ama çok zor oldu kızlar sağ yumurtalığım size afiyet biraz huysuzda mahvetti beni ama herşeye ragman gayet iyiyim bakalım artık top ŞAHİN BEY'İN ekipinde haftaya 3yada 4.gün transfer olunacak alllahımm inşaalllah hayırlısı ile yüzümün akı ile çıkarım inşaallah rabbim herkesin yardımcısı olsun zemuszemus

canım ne güzel hayırlısıyla şahinbeyin işide rast gitsin bebişlerin göbişine sağlıkla gelsin inş
GÜNAYDINNN!CANLARIM PİNKROSE TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM opuyorumnanaktanHERŞEY ALLAHTAN EVET ŞAHİN BEY'E BOL GAYRET:kedi: BANADA SABIR ÇÜNKÜ ÇOK SABIRSIZLANIYORUM sositosositoİNŞALLAH HAYIRLISI İLE ANNE OLURUM RABBİM DUALARIMIZI DUY ARTIK NEOLUR:Saruboceq:

cennetim hayrılı olsun canım güzel hbrlerini beklioruz:))darısı başıma:)) bluesuu ilk tedavim evet malesef yarım kaldı tek yumurta oluştu oda gelişmedi.dün şahin beyle konuştum.yapmayı düşündüğü birsürü değişiklik varmış tedaviyle ilgili geldiğinde konuşuruz dedi.inş busefer herşey yolunda gider

cennetim hadi hayırlı olsun tatlım...çoğu gitti azı kaldı .. inşallah kaliteli embriyoların olur .
blues arkadışım ben de nasipse eylül 17 sinde gidicem .kistler varya şu an net bişi söleyemiyorum .duruma göre bi aksilik çıkmazsa başlanıcak .
pinkim sanada hayırlı pazarlar opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım.....hadi yumoşları toplattın,sıra en son aşamaya geldi.....inşallah herşey gönlünce olur.......senin ilk denemenmiydi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…