- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.541
cennetim hayrılı olsun canım güzel hbrlerini beklioruz:))darısı başıma:)) bluesuu ilk tedavim evet malesef yarım kaldı tek yumurta oluştu oda gelişmedi.dün şahin beyle konuştum.yapmayı düşündüğü birsürü değişiklik varmış tedaviyle ilgili geldiğinde konuşuruz dedi.inş busefer herşey yolunda gider
cennetim hayırlısı olsun cnm.moral yükseklerde gibi maşallah.öylede devam et cnm.
zafer bayramımız kutlu olsun kızlar iyi pazarlar iyi gezmeler
cennetim hadi hayırlı olsun tatlım...çoğu gitti azı kaldı .. inşallah kaliteli embriyoların olur .
blues arkadışım ben de nasipse eylül 17 sinde gidicem .kistler varya şu an net bişi söleyemiyorum .duruma göre bi aksilik çıkmazsa başlanıcak .
pinkim sanada hayırlı pazarlar opuyorumnanaktan
arkadaşım.......sen ne karar verdin......tedavini nerde yaptıracaksın.......
kızlar merhaba.......dilkalman hadi hayırlısı canım.......inşallah bu sefer başaracaksın...........cennetimm......inşallah herşey yolundadır.......kaç yumoş toplandı.......susamurum.........sen neler yapıyorsun.......dinlenmedemisin.......momi........senin histeroskopi ne oldu....yaptıracakmısın.......yarenb.......sen tedaviye bu ay başlayacakmısın.........pinkim....sanada iyi gezmeler...........hoşçakalın.......
momim,samurcumsan,pinkim nasılsınız?inşallah iyisinizdir.Pinkim sağolsun Zafer bayramımızı kutlamış.Bende hepimizin Zafer Bayramını kutluyorum.Bu günlere ulaşmamızı sağlayan bütün şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhları şad,mekanları cennet olsun inşallah.
cennetim hadi hayırlı olsun tatlım...çoğu gitti azı kaldı .. inşallah kaliteli embriyoların olur .
blues arkadışım ben de nasipse eylül 17 sinde gidicem .kistler varya şu an net bişi söleyemiyorum .duruma göre bi aksilik çıkmazsa başlanıcak .
pinkim sanada hayırlı pazarlar opuyorumnanaktan
samurum pinkim sizler nasılsınız canlarım? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?