- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.561
justing76 arkadaşım sorununu bilmiyorum ama tahlillerini de bir götür derim,en azından hangi aşamalardan geçtiğini doktorun görürse en azından seni daha doğru yönlendirir diye düşünüyorum.Hangi doktora gidersen git inşallah senin için en iyisi olsun arkadaşım.
bluesuum ben de iyiyim canım,dün 7.menogon ve 2.orgalutran ımı oldum.Bugün tekrara bir kontrolüm var.ondan sonra daha belli olacak,bugün Şahin Bey yumurta toplama gününü söyler herhalde.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider,sadece benim için de değil,inşallah hepimiz için herşey yolunda gitsin.Senin bir operasyon geçirme durumun vardı,düşüklerin sebebini bulmak için...O konuda ne düşünüyorsun?Acaba diyorum başka bir doktordan da fikir alsan mı,daha iyi olur gibi geliyor bana,bunu da düşün canım.
momim acaba küçük bir operasyon 2.denemenin tutma şansını artırabilir mi?eğer öyle olursa önce bir operasyon geçirmen daha doğru mu olur diye düşünüyorum.Bu arada sende soğan kürünü yapıyorsun değil mi?Belki de operasyona gerek bile kalmaz.Derdi veren Rabbim inanıyorum dermanı da verir.
bayramdan hemen sonra adetimden önce bir öngörüşme yapmaya karar verdik eşimle.Şahin beyi gözümüz tutarsa sanırım ona yaptırıcaz.yanlız öngörüşmeye tahlillerimi falan götüreyimmi acaba bilemedim onu.
bluesuu canım daha belli degil ne yapacağımız karar veremedim bakalım bu hafta icinde belli olur herhalde.
sen nasılsın canım benim?
bluesuum ben de iyiyim canım,dün 7.menogon ve 2.orgalutran ımı oldum.Bugün tekrara bir kontrolüm var.ondan sonra daha belli olacak,bugün Şahin Bey yumurta toplama gününü söyler herhalde.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider,sadece benim için de değil,inşallah hepimiz için herşey yolunda gitsin.Senin bir operasyon geçirme durumun vardı,düşüklerin sebebini bulmak için...O konuda ne düşünüyorsun?Acaba diyorum başka bir doktordan da fikir alsan mı,daha iyi olur gibi geliyor bana,bunu da düşün canım.
cennetim momi blue samur justang nasılsınız kızlar
canım.......operasyonu senmi istiyorsun,şahin bey mi olması gerekiyor diyor.bende iyim ALLAHA şükür...........
canım ben gecen hafta gittim myom oldugu gibi duruyor. bakalım belki operasyon yaparız diye konustuk bu hafta karar verecegiz. eger op. olmazsa bayramdan sonra bu sefer kısa protokol uygulanacak. op. olursa uzerine 2-3 ay beklemek gerekirmis o zaman aralık gibi yaptırırız 2.yi
bilmiyorum valla rabbim neresi hayırlıysa oraya yonlendirsin. karar vermesi de zor operasyon mu yoksa 2. mi denemeyiz bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?