Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cennetimm sen nasılsın canım?Yumoşlardan haber var mı?Telefonla küçücük embriyolarının ne durumda olduğunu söylediler mi?Hayırlısı inşallah canım.Dualarım seninle....:Saruboceq::Saruboceq:

justing76 arkadaşım sorununu bilmiyorum ama tahlillerini de bir götür derim,en azından hangi aşamalardan geçtiğini doktorun görürse en azından seni daha doğru yönlendirir diye düşünüyorum.Hangi doktora gidersen git inşallah senin için en iyisi olsun arkadaşım.

saol cnm teşekkür ederim.yumurtalarım istenilen büyüklükte değilmiş.gerçi bunu dr um murat aslan söyledi.daha önce gürkan uncuya gitmiştim o öyle bişey demedi.eşiminde spermogramı inşli çıkışlı hızlı hareketli olanlar yok denecek kadar az.birde şahinbey öngörüşmede ücret almıyormuş galiba ama tahlillere falan bakarsa alırmı diye düşündüm.

canım iyi geçer randevun inş haydi hayırlısı en iyi günde toplansın yumoşlar inş:1hug:

canımcım arttırabilir diye düşündüğümüz için zaten konuşuyoruz operasyonu. bakalım bugün yarın belli olacak durum sonuçta.
soğan kürü yapıyorum ama benim açımdan pek birşey değiştirecekmiş gibi gelmiyor pek. bakalım kısmet. elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakacağız en güzeli bu.

iyiyim momicim akşam değil ondan önceki gece içemedim soğan suyunu gündüz çıktım annemdeydim çok misafiri vardı gece geç geldik içemdim kaldı akşamda 1 bardak kaynatıp hepsini içtimramazan diye böle aksadı ama olsun tam uygulamaya çalışıcam canım sıkıldı ama olsun dimi bişey olmaz

olsun canım birşey olmaz ondan. bende tam yapamadım bakma. iki kez diyor ben 1 kez ama bir buçuk ölçü yaptım hep. artık bir işe yarayacaksa yarar zaten hepsi allahtan.

bende bıraktı dün 15 gün kadar oldu. bir dahakine artık 10 gün kala yine başlarım inşallah.

oohh afiyet olsun bal şeker yumoş olsun inşş yarsın momime bana ve hepimize inşş bakalım işe yaradımı dr a gidicekmisin bu zaman aralığında yoksa benim gibi bayramdan sonramı gidiceksin

canım ben gecen hafta gittim myom oldugu gibi duruyor. bakalım belki operasyon yaparız diye konustuk bu hafta karar verecegiz. eger op. olmazsa bayramdan sonra bu sefer kısa protokol uygulanacak. op. olursa uzerine 2-3 ay beklemek gerekirmis o zaman aralık gibi yaptırırız 2.yi

bilmiyorum valla rabbim neresi hayırlıysa oraya yonlendirsin. karar vermesi de zor operasyon mu yoksa 2. mi denemeyiz bilemiyorum.

canım......öngörüşmeye tahlillerinin hepsini götür........hepsine tek tek bakıyor.........eğer seni muayene etmezse,öngrüşmeden ücret alınmıyor......

canım....hadi hayırlısı olsun........herşey gönlünce olsun.......

canım.......operasyonu senmi istiyorsun,şahin bey mi olması gerekiyor diyor.bende iyim ALLAHA şükür...........

iyi iyi ramazan hepimize iyi geliyor maaşallah. maneviyat güçlendiriyor hepimizi....

şahin bey görünen ve sebep olabilecek birşey varsa almak iyi olabilir ama kesin bundan dolayıdır bunu alırsak 2.si tutar diyemiyorum diyor. bakalım biraz düşünüp karar vereceğiz inşallah.

momi hakkında hayırlı olan hangisiyse o olsun canım ..
bluuesu canım sen dr.mu değiştiricen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…