- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.581
momi hakkında hayırlı olan hangisiyse o olsun canım ..
bluuesu canım sen dr.mu değiştiricen??
momi hakkında hayırlı olan hangisiyse o olsun canım ..
bluuesu canım sen dr.mu değiştiricen??
slm kızlar bgn nasılsınıuz bakalım ? cennetim hbrlerini beklioruz sabırsızlıkla:)) bluesuu sen nasılsın?
bende iyiyim canım hazırlanıyorum çıkıcam az sonra görümceme gidicem orda yemekteyiz bu akşama.s.pinkim......ben iyim......sen nasılsın canım.....
canım hakkında en hayırlısı olucak inş ALLAHIM nasip etsin şöyle mis gibi bebeklerimizi kucağımıza almayı inş:Saruboceq:iyi iyi ramazan hepimize iyi geliyor maaşallah. maneviyat güçlendiriyor hepimizi....
şahin bey görünen ve sebep olabilecek birşey varsa almak iyi olabilir ama kesin bundan dolayıdır bunu alırsak 2.si tutar diyemiyorum diyor. bakalım biraz düşünüp karar vereceğiz inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq:AMİİİİNNNNNNNN:Saruboceq:hayırlısıyla inşş canım nasılsın yisindir inşa.s.ALLLAH 'IM nolur bizleri duy bu mübarek günlerin hürmetine yarabbi bizlerede bu sevgiyiii tatdır ...
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
canım.....dr.u değiştirirmiyim,değiştirmezmiyim bilemiyorum........eğerki 4.cü denememi yapmaya karar verirsem ilk şahinbeyin operasyonlarla ilgili düşüncelerini,sonrada aklımda olan üç dr.un düşüncelerini almayı düşünüyorum........hangi dr.un söyledikleri aklıma daha fazla yatarsa o dr.da seçim yapacağım........
herkese merhaba arkadaşlar ramazanınız hayırlı dualarınız kabul olsun inş.bende sizlerin arasına yeni katılıyorum aynı dertten muzdaribiz hepimiz ALLAHIM inş.önce isteyen herkeze sonra bana da o yüce annelik duygusunu tattırsın inş.
herkese merhaba arkadaşlar ramazanınız hayırlı dualarınız kabul olsun inş.bende sizlerin arasına yeni katılıyorum aynı dertten muzdaribiz hepimiz ALLAHIM inş.önce isteyen herkeze sonra bana da o yüce annelik duygusunu tattırsın inş.
hımm...nebileyim birden başka dr. tl aradığını görünce panikledim acaba memnun diilmisin die biliyosunuz ben şahin beyde ani karar verdim çok fazla düşünüp kendimi yıpratmadım.. inşallah sonuda böyle çabucak ve hayırlı olur...dualarım hepimiz için arkadaşlar.canım.....dr.u değiştirirmiyim,değiştirmezmiyim bilemiyorum........eğerki 4.cü denememi yapmaya karar verirsem ilk şahinbeyin operasyonlarla ilgili düşüncelerini,sonrada aklımda olan üç dr.un düşüncelerini almayı düşünüyorum........hangi dr.un söyledikleri aklıma daha fazla yatarsa o dr.da seçim yapacağım........
AMİNNN... andacım sende hoşgeldin aramıza.herkese merhaba arkadaşlar ramazanınız hayırlı dualarınız kabul olsun inş.bende sizlerin arasına yeni katılıyorum aynı dertten muzdaribiz hepimiz ALLAHIM inş.önce isteyen herkeze sonra bana da o yüce annelik duygusunu tattırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?