Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gordum canım bizim diger topikte maasallah ilk denemesinde tutmuş hemde.

darısı başımıza inşallah.

ALLLAH 'IM nolur bizleri duy bu mübarek günlerin hürmetine yarabbi bizlerede bu sevgiyiii tatdır ...
ıNŞALLAH CANIM ıNŞALLAH

momi hakkında hayırlı olan hangisiyse o olsun canım ..
bluuesu canım sen dr.mu değiştiricen??

canım.....dr.u değiştirirmiyim,değiştirmezmiyim bilemiyorum........eğerki 4.cü denememi yapmaya karar verirsem ilk şahinbeyin operasyonlarla ilgili düşüncelerini,sonrada aklımda olan üç dr.un düşüncelerini almayı düşünüyorum........hangi dr.un söyledikleri aklıma daha fazla yatarsa o dr.da seçim yapacağım........

pinkim......ben iyim......sen nasılsın canım.....
bende iyiyim canım hazırlanıyorum çıkıcam az sonra görümceme gidicem orda yemekteyiz bu akşama.s.
canım hakkında en hayırlısı olucak inş ALLAHIM nasip etsin şöyle mis gibi bebeklerimizi kucağımıza almayı inş:Saruboceq:
ALLLAH 'IM nolur bizleri duy bu mübarek günlerin hürmetine yarabbi bizlerede bu sevgiyiii tatdır ...
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
:Saruboceq::Saruboceq:AMİİİİNNNNNNNN:Saruboceq:hayırlısıyla inşş canım nasılsın yisindir inşa.s.

en doğru kararı sen vericeksin inşş :Saruboceq:ALLAHIN izniyle tatlımm:Saruboceq:a.s.

herkese merhaba arkadaşlar ramazanınız hayırlı dualarınız kabul olsun inş.bende sizlerin arasına yeni katılıyorum aynı dertten muzdaribiz hepimiz ALLAHIM inş.önce isteyen herkeze sonra bana da o yüce annelik duygusunu tattırsın inş.

hoşgeldin canım sağol duan için hayırlısı olsun hakkımızda inş anne oluruz bizde:Saruboceq:
kendinden bahsetsene tatlıma.s.

Hanımlar hepinizi çok özledim ama işlerden bazen başımı kaldıramıyorum....
Dilerim herkesin keyfi,sağlığı,huzuru yerindedir....

Cennetim haber yok senden...Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...

Dilkalman senin kaç tane yumurta oluşmuş dedimi birşey Şahin Bey...Belli değil henüz dimi toplanma zamanı..Bizi habersiz bırakma...

Momicim,pinkcim,bluesuu,yarenb,halidemm yazamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.....

Andacım hoşgeldin canım aramıza...
İnşallah Rabbim en yakın zamanda dileğini versin sana....Ve burada isteyen herkese...

hımm...nebileyim birden başka dr. tl aradığını görünce panikledim acaba memnun diilmisin die biliyosunuz ben şahin beyde ani karar verdim çok fazla düşünüp kendimi yıpratmadım.. inşallah sonuda böyle çabucak ve hayırlı olur...dualarım hepimiz için arkadaşlar.

AMİNNN... andacım sende hoşgeldin aramıza.

arkadaşlar bu yumurta toplama işlemi nasıl bir işlem biraz anlatırmısınız

Son düzenleme:
pinkim canım çok iyi rabbime şükürler olsun sancılarım geçti.artık tedavi heyacanı başladı bu ara rüyalarıma şu yumurta toplama işi çok giriyo)
susamuru sana kolay gelsin canım ..öpüldün

valla ben laparoskopi ameliyatı olduğum için bu yumurta toplama işlemi beni hiç korkutmuyor.laparoskopiden sonraki gaz sancısını ömrüm bitinceye kadar unutmıycam.onun yanında yumurta toplama işi zor olmasa gerek....

opuyorumnanaktanslm kızlar şimdi az zamanım var ilk önce herşey yolunda dün transfer gerçekleşti!!!!!!!!!! gayet iyiyim eşim 1 dakika lığına açtı pcyi ben gayet iyiyim 8 yumurtta toplandı bunların 7disi döllendi bana 3 tane trasfer yapıldı dün. herşey çok güzel rabbim daimini diler 12 sinde test yapılacak dua edin tamam bana bolbol buna çok ihtiyacım var kalkmak zorundayım hoşçakalın sizi seviyorum kızlar bolşanslar. arada gene açıcam beni unutmayınkaydirigubbakcemile5

cennetim çok sevindim yaaa hadi hayırlısı artık bekleme dönemi senin için.dualarımız seninle canım benim.darısı başımıza cici bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…