- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.601
opuyorumnanaktanslm kızlar şimdi az zamanım var ilk önce herşey yolunda dün transfer gerçekleşti!!!!!!!!!! gayet iyiyim eşim 1 dakika lığına açtı pcyi ben gayet iyiyim 8 yumurtta toplandı bunların 7disi döllendi bana 3 tane trasfer yapıldı dün. herşey çok güzel rabbim daimini diler 12 sinde test yapılacak dua edin tamam bana bolbol buna çok ihtiyacım var kalkmak zorundayım hoşçakalın sizi seviyorum kızlar bolşanslar. arada gene açıcam beni unutmayınkaydirigubbakcemile5
herkese merhaba arkadaşlar ramazanınız hayırlı dualarınız kabul olsun inş.bende sizlerin arasına yeni katılıyorum aynı dertten muzdaribiz hepimiz ALLAHIM inş.önce isteyen herkeze sonra bana da o yüce annelik duygusunu tattırsın inş.
Hanımlar hepinizi çok özledim ama işlerden bazen başımı kaldıramıyorum....
Dilerim herkesin keyfi,sağlığı,huzuru yerindedir....
Cennetim haber yok senden...Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...
Dilkalman senin kaç tane yumurta oluşmuş dedimi birşey Şahin Bey...Belli değil henüz dimi toplanma zamanı..Bizi habersiz bırakma...
Momicim,pinkcim,bluesuu,yarenb,halidemm yazamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.....
hımm...nebileyim birden başka dr. tl aradığını görünce panikledim acaba memnun diilmisin die biliyosunuz ben şahin beyde ani karar verdim çok fazla düşünüp kendimi yıpratmadım.. inşallah sonuda böyle çabucak ve hayırlı olur...dualarım hepimiz için arkadaşlar.
AMİNNN... andacım sende hoşgeldin aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?