Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ooohhhh :dance:yat dinlen sen biz seni özleriz Şenizama bebişlerin hatrına bekleriz gelmeni :dance:haydi hayırlı olsun tatlım bebiş haberlerini alıcaz 12 sinde inşş:Saruboceq:

cennetiim hadi hayırlı olsun canım...ınşallah bebişlerin tutunurlar,bütün dualarım seninle canım...:Saruboceq::Saruboceq:

selam bayanlar nasılsınız bu akşam?evet ilk güsel haberi aldık cennetim dualarımız seninle mutlu hberini beklioruz 12yi iple çekiyoruz:)) bende önümüzdeki günlerde gelicem sanırım 2.tedaviye başlamak için

yarenb arkadaşım yumurta toplama işlemi korkulacak birşey değil canım.Yumurta toplanacağı gün en az 8 saatlik açlıkla gidiyorsun,sana ameliyat önlüğü giydiriyorlar,odandaki yatağınla ameliyathaneye götürüyorlar,orda damardan anesteziyi veriyorlar ve sen uyuyorsun,odanda uyanıyorsun.Biraz kanama(çok çok az),birazda kasık ağrısı olabiliyor.Uyandıktan sonra sana kahvaltı getiriyorlar,1-2 saat yatırıp çıkarıyorlar.Bu kadar canım...

Bu arada kendim hakkında da bilgi vereyim,benim yumurta toplama günüm belli oldu,perşembe günü toplanacak hayırlısıyla...biraz sonra çatlatma iğnesini olmaya gideceğim.Benim için dua edin arkadaşlar,bu mübarek günlerde Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlarım,momim,samurcum,bluesuum,pinkim,halidem nasılsınız?Cennetiim ile sezonu açtık,arkadan ben geliyorum,Ayağımı sürtüyorum arkamızdan siz de gelin.Hep beraber inşallah bu sefer hamiş olacağız.Sadece kendim için değil,hepimiz için dua ediyorum.(diğer topiklerdeki tanımadığım arkadaşlara da dua ediyorum bu arada)Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada benden bıkacaksınız,bir kür daha buldum,aklınızda bulunsun.denemek isterseniz de deneyebilirsiniz.
Ahmet Maranki hamile kalmak için destekleyici kür
Prof. Dr. Ahmet Maranki hamile kalmak isteyenlerin aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantası bitkilerini mutlaka evlerinde bulundurmalarını ve çayını yapıp içmelerini öneriyor.
Hamile kalmak için destekleyici kür
-5 gr aslanpençesi
-5 gr civanperçemi
-5 gr çobançantası
Hazırlanışı: Yarım litre kaynar suyun içine aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantasını koyduktan sonra 1-2 dakika kaynatıp 20 dakika kadar demlendirmesini bekleyin. Bu çaydan sabah ve akşam birer bardak için.

kızlar başka bir topikte okumuştum.biri çörekotu karışımını yapmış.bir ayboyunca.dr a gittiğinde yumurtaları fazlaca büyümüş ve çatlayamamış kist oluşmuş.dr a sormadan kullanmayın sakın diyordu.gerçi bir ay kullandığı içinde olabilir.ben adetimin 2. günü başlayıp 14. günü bırakıyorum ama bilemiyorum yinede yapmasakmı acaba?

arkadaşlar merhaba yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende 1,5 yıllık evliyim eşimde sperm hareketliliği ile ilgili problem var dr çocuk sahibi olursunuz fakat uzun yıllar ve sabır gerektirir diyo yaşım 29 ve çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz zaman ve sabır kavramı malesef yok bizde...inanın ki yazışmalarınızı okudukça sizler kadar seviniyor ve sizler kadar üzülüyorum ALLAHIM herkesin dualarını kabul etsin inş.bu arada bursa tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

anda........aramıza hoşgeldin.......ALLAH inşallah dualarını kabul eder canım .........sen tüp bebek yaptırmaya karar verdinmi,hangi merkezde yaptıracaksın.........

samurum.....sende öpüldün canım......

canım ya.......öyle düşünme........ biz eşimle şahin beyden memnunuz.......ben 3 denememide orda yaptırdım ama olmadı........şahin beyin bize bir sözü var........siz şanslılık içinde ,şanssızlık geçirdiniz....... aslında bizim kaydeğer bir sorunumuzda yok.........amaALLAH kısmet etmedi.......eeeee.....tebdiğli mekanda ferahlık var derler.ya.......dediğim gibi 4.cü denememe karar verirsem,farklı dr.larında görüşlerini almak istiyorum........inşallah herşey gönlünce olur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…