Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım.......inşallah herşey güzel olur.........bebişlerin sana sımsıkı tutunurlarda 12 gün sonra bize güzel haberler verirsin........

kız......çatlatmayı vurundunmu..........hadi iyi çatlamalar.........

anda........aramıza hoşgeldin.......ALLAH inşallah dualarını kabul eder canım .........sen tüp bebek yaptırmaya karar verdinmi,hangi merkezde yaptıracaksın.........

evet bluesuu karar verdim bayramdan sonra görüşmelerimi yapıp hayırlısıyla başlıcam tedaviye sadece nerede olacağı konusunda çok kararsızım ama acıbadem hakkında çok olumlu deneyimler okudum topiklerde bursa tüp bebek yada acıbadem bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş.

canım benim sen işlerine bak birtanem. biz buralardayız.. sen iyi ol bize yeter.

cennetiiiiiim canım hadi bakalım çok güzel haberler bunlar. şimdi bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar annelerine inşallah. şu 12 günü dikkatli geçir bakalım tamam mı. hep beraber kutlarız sonra.

sen dinlen yorma kendini ilk günler. kaydirigubbakcemile5

anda canım hoşgeldin. bende acıbadem ve bursa tüp bebek arasında kalmıştım. bir önceki doktorum osman hoca bursa tüp bebekte yapıyordu tedaviyi ve embriyologunun çok tecrübeli olduğunu diğer işlemleri de kendisinin takip edeceğini söylemişti. her merkezde olduğu gibi orada da acıbadem de olumlu/olumsuz sonuç alan birçok arkadaşım var.

biz de sonunda şahin beyde karar kıldık.ilk deneme olmadı şimdi ikincisine hazırlanıyoruz.

senin içinde hayırlısı olsun. inşallah en kısa zamanda bebek hasretimiz biter kucağımıza alırız yavruları.... her yerle görüş neresi içinize siniyorsa eşinle siz karar verirsiniz.

canım hadi bakalım inşallah olacak senin bu sefer yarın toplama var demek ki dün çatlama olduğuna göre... inşallah güzel olgun yumurtalar, kaliteli embriyolar ve sağlıklı bebeklerin olur canım benim.

sen cennetimle sürü ayağını bu sefer hepimiz dolu dizgin gideceğiz inşallah.... hihoyyyt

halidem hadi bakalım 2. ye başla sende. bakalım sanırım bende ameliyattan vazgeçip bayramda 2.ye başlayabilirim. inşallah doğru karar olur.

yarencim inşallah rabbim doğru kararladığını gösterir sana hemen ilk tedavinde hamile kalırsın. bu arada bizimde negatif oldu ilk deneme ama yine de şahin bey diyorum çünkü moral önemli psikolojik destek ve rahatlık önemli. ekibin ilgisi memnun ediyor insanı... negatif/pozitif sonuç almak her yerde mümkün çünkü.

bluecum hadi bakalım sende toparlandın inşallah yeni seçtiğiniz yer içine siner bu sefer tutturursun inşallah...

pinkiiim sen nasılsın canım? bayramdan sonra beraber mi başlarız yoksa?????

evet canım dr değiştirmek önemlidir tabii bende öyle yaptım istanbulu bıraktım bursa daha yakın diye oraya geliyorum bu işler nasip kısmet işleri bakalım ALLAHIM ne zamn ol diycek hayırlısıyla gelsin bebelerimiz inşşŞeniz
dr lar vesile verecek olan ALLAH canım hakkında en hayırlısı neresi ve ne zaman ve kiminleyse orası olsun inş:Saruboceq:

hiç biryerin garantisi yok dimi canım benim hayırlısıyla bizde anne olucaz inşş:Saruboceq:
başlarız inş canımzemuszemus

Hanımlar hepinize günaydınlar olsun...

Cennetim ne çabuk geçti günler dimi ne zaman başladın, ne zaman yumurta toplandı,ne zaman transfer oldu...Tabi bana öyle geliyor...Canım benim inşallah adın gibi cennet le başlarız bu mübarek aya
uzun zamandır alamadığımız sevindirici habere...
Hem tuhaftır ama 12 benim uğurlu sayımdırkaydirigubbakcemile3.O yüzden 12 de sana uğurlu gelecek inşallah...Bayram,bayram gibi geçicek senin için ve bizim için inşallah...

Dilkalman...
Ne güçlü bir kadınsın..dediğin gibi ablamızsın..
Hiç umutsuzluk hissetmedim sende...
Her ne kadar nicklerle az komik olsada yinede bu sitedeki herkes gibi duamdasın...
Rabbim seninde bayramını BAYRAM etsin inşallah

Momicim....sen en iyisini bilirsin...Nasıl olsa senin zorlu yolun seni yıldırmayacak...

Blueseuu canım,
Demek yavaş yavaş 4.cüyü denemeye aklınız yatmaya başladı...
Olsunda,Şahin Beyin elinden olmayıversin ne çıkar....
Üstelik oda sevinir eminim..

Pinkcim güzel yürekli arkadaşım...
ınşallah en yakın zamanda başlayabilirsin tedavine...Her şeyde bir hayır muhakkak vardır..Biz belki biraz geç anlarız...

Yarenb,halidem,justing79 sizleride unutmadım dualarımda..
Zaten burası birbirimize destek için değil mi...

çok sağol susamuru.benimde dualarım size ve tüm bebek hasreti çekenlere.yemin ediyorum size allahıma ilk hiç bebek sahip olamayanlara ver diyorum.benim bir kızım var 11 yaşında.ama inanın ilkide aynı ikinciside öyle
allah öyle bir annelik duygusu veriyorki ilki yada beşinci hiç farketmiyor.üstelik kızımı büyütürken ilk eşimden dolayı bişey anlayamadım.korku stres hepsini yaşadım.hamilelik bulantılarına bile kızıp bağıran bir insanla çocuk büyütmek ne kadar zordur anlatamam.şimdiki eşim ise son derece anlayışlı mükemmel bir insan.ondan bir çocuğum olsun istiyoırum
bu arada momicim.özür diliyorumda ilki tutmadı demişsin.senin problemin kimden kaynaklanıyordu cnm???

samurcuğum canım benimgüzel dileklerin için teşekkürler ttatlım ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin bize inşş

canım sorun bende eşim maaşallah koçlar gibi sağlıklı kaydirigubbakcemile3
benim endometriosis nedeniyle tüplerim tıkanmış. mayısta öğrendik. bir de uzun zamandır olan bir myomum var. aslında tedavi çok güzel gitti. şahin beyde bizde çok ümitliydik ama ilk denememde. 12. gün test sonucu düşükte olsa pozitifti ama sonra artmadı ve kimyasal gebelik yaşadım. tuttu ama yerleşemedi. şimdi karar aşamasındayız ameliyat mı olmalı yoksa 2.yi mi denesek diye....

seninde ilk eşinden dolayı yaşadıklarına çok üzüldüm. genç yaşta evlenmişsin anladığım. aynı yaştayız çünkü. ben 4 yıllık evliyim. allah ne bizi ne ailelerimizi ne gelecekteki yavrularımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın çok zor.

inşallah sende bizlerde en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz canım.

amin cnm.benimde çikolata kistim vardı.ve mayısta laparoskopi oldum.laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum .ve çikolata kistinden dolayı o kadar çok yapışıklılar olmuşki onları temizlemiş drum.kistide almış.sezeryenden dolayıda kalınlaşma varmış rahimimde perde oluşmuş.bunların hepsi temizlendi.şahinbey kistini miyomunu alalım dedimi?tüplerin tıkanıklığı tüpbebekte sorun değil fakat kistlerin engellediğini düşünüyorum cnm.

canım bende kist yok. hiç olmadı çok şükür. ama karnın alt kısmında ve rahim arkasında yapışıklıklar olduğunu tahmin ediyoruz bağırsak hareketleri çok rahatsız ediyor.
1 aydır ona karar vermeye çalışıyoruz. myom sol tarafta minimal bası yapıyor diyor şahin bey. 2 kez sis (içeri sıvı ile baktıkları bir ultrason yöntemi) yaptı. daha önce kimyasal yaşadığım için yani hamile kaldığım ama emb. tam yerleşemediği için alsak iyi olur mu diyoruz. yoksa ameliyat olmamın bir gereği yok şu anda.

tüpleri açmaya çalışıp kendiliğinden olmasını bekleyecek kadar genç değilim. o yüzden bir an önce tüp bebek ile hamile kalmaya çalışıyorum.

bakalım myom için ameliyat olursam endo yu da temizlerler zaten yatmışken. ama 2-3 ay tüp için beklememiz gerekecek bu durumda. faydası olur mu olmaz mı şahin beyde kesin birşey söyleyemiyor arada kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…