- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.641
hayırlısı olsun cnm senin için.bakalım bizde şahin beyemi gidicez belli değil.öngörüşmee yapıcaz ona göre karar vericez.canım bende kist yok. hiç olmadı çok şükür. ama karnın alt kısmında ve rahim arkasında yapışıklıklar olduğunu tahmin ediyoruz bağırsak hareketleri çok rahatsız ediyor.
1 aydır ona karar vermeye çalışıyoruz. myom sol tarafta minimal bası yapıyor diyor şahin bey. 2 kez sis (içeri sıvı ile baktıkları bir ultrason yöntemi) yaptı. daha önce kimyasal yaşadığım için yani hamile kaldığım ama emb. tam yerleşemediği için alsak iyi olur mu diyoruz. yoksa ameliyat olmamın bir gereği yok şu anda.
tüpleri açmaya çalışıp kendiliğinden olmasını bekleyecek kadar genç değilim. o yüzden bir an önce tüp bebek ile hamile kalmaya çalışıyorum.
bakalım myom için ameliyat olursam endo yu da temizlerler zaten yatmışken. ama 2-3 ay tüp için beklememiz gerekecek bu durumda. faydası olur mu olmaz mı şahin beyde kesin birşey söyleyemiyor arada kaldık.
dularımız seninle canım ..Bu arada kendim hakkında da bilgi vereyim,benim yumurta toplama günüm belli oldu,perşembe günü toplanacak hayırlısıyla...biraz sonra çatlatma iğnesini olmaya gideceğim.Benim için dua edin arkadaşlar,bu mübarek günlerde Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cennetim bol bol dinlen güzel haberlerini alıcaz inşallah.opuyorumnanaktanslm kızlar şimdi az zamanım var ilk önce herşey yolunda dün transfer gerçekleşti!!!!!!!!!! gayet iyiyim eşim 1 dakika lığına açtı pcyi ben gayet iyiyim 8 yumurtta toplandı bunların 7disi döllendi bana 3 tane trasfer yapıldı dün. herşey çok güzel rabbim daimini diler 12 sinde test yapılacak dua edin tamam bana bolbol buna çok ihtiyacım var kalkmak zorundayım hoşçakalın sizi seviyorum kızlar bolşanslar. arada gene açıcam beni unutmayınkaydirigubbakcemile5
yarencim inşallah rabbim doğru kararladığını gösterir sana hemen ilk tedavinde hamile kalırsın. bu arada bizimde negatif oldu ilk deneme ama yine de şahin bey diyorum çünkü moral önemli psikolojik destek ve rahatlık önemli. ekibin ilgisi memnun ediyor insanı... negatif/pozitif sonuç almak her yerde mümkün çünkü.
bluecum hadi bakalım sende toparlandın inşallah yeni seçtiğiniz yer içine siner bu sefer tutturursun inşallah...
pinkiiim sen nasılsın canım? bayramdan sonra beraber mi başlarız yoksa?????
kızlar merhaba nasılsınız?cennetim,momi,pinkrose,yaren,bluesuu,dilkalman?ya kızlar adet olmadım ben daha ya:bbo:31inde olmam lazımdı geçen ay 3ünde oldum heray 3 gn geri atardı yarın 1 ay olcak nerdeyse.acaba hamile falanmıyım ki?:Saruboceq:cumartesiye kadar olmassam zaten o gün gelicem şahin beye dua edin benim için kızlar ya
kızlar merhaba nasılsınız?cennetim,momi,pinkrose,yaren,bluesuu,dilkalman?ya kızlar adet olmadım ben daha ya:bbo:31inde olmam lazımdı geçen ay 3ünde oldum heray 3 gn geri atardı yarın 1 ay olcak nerdeyse.acaba hamile falanmıyım ki?:Saruboceq:cumartesiye kadar olmassam zaten o gün gelicem şahin beye dua edin benim için kızlar ya
haydi hayırlısı tatlım inş bebiş vardır göbişinde inş hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq:pinkim daha 1 ay olmadı canım sadece 3 gn adetim gecikti 1 ay olsa zaten durmazdım şimdiye kadar meraktankaydirigubbakcemile3...inş momi inş
kızlarrrrrr......cennetimm,dilkalman,momi susamuru,pinkyarenb,justin ,anda,halidem...........ne haber.......nasıl gidiyor canlarım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?