Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlısı olsun cnm senin için.bakalım bizde şahin beyemi gidicez belli değil.öngörüşmee yapıcaz ona göre karar vericez.

dularımız seninle canım ..

cennetim bol bol dinlen güzel haberlerini alıcaz inşallah.

inşallah canım ..dediğin gibi psikolojik destek çok önemli ben sancılandığımda kendi dr.uma ulaşamazken sağolsun şahin beyi gün içerisinde 4-5 defa arayabildim .sanırım bu yüzden acı badem..ha birde arkadaşlar eşlerin ısınmasıda çok önemli..

kızlar merhaba nasılsınız?cennetim,momi,pinkrose,yaren,bluesuu,dilkalman?ya kızlar adet olmadım ben daha ya:bbo:31inde olmam lazımdı geçen ay 3ünde oldum heray 3 gn geri atardı yarın 1 ay olcak nerdeyse.acaba hamile falanmıyım ki?:Saruboceq:cumartesiye kadar olmassam zaten o gün gelicem şahin beye dua edin benim için kızlar ya

başka bir topikte okumuştum.%1 doğal hamile kalma şansı vardı arkadaşın gecikmesi oldu senin gibi.kandan baktırmış hamile hiç belli olmaz cnm.

inşallah hamilesindir canım

canım nasıl durdun 1 aydır test yapsana artık belli olur zaten idrardada hadi merakla bekliyoruz tatlımm inşallah hamilesindir hayırlısıyla inşş

pinkim daha 1 ay olmadı canım sadece 3 gn adetim gecikti 1 ay olsa zaten durmazdım şimdiye kadar meraktankaydirigubbakcemile3...inş momi inş

kızlarrrrrr......cennetimm,dilkalman,momi susamuru,pinkyarenb,justin ,anda,halidem...........ne haber.......nasıl gidiyor canlarım........

momi........canım sana birşey sorucam.........sen osman develioğluna ART deki yerinemi gidiyordun.......bana tel nosunu verirmisin.......

valla bekliyorum işte ölesine ben .kafam hala karışık.kesinleşse şu dr işi hayırlısıyla.en azından bi tedavi başlasa bende kuluçkaya yatan tavuklar gibi hayal kurarım bebişim için

iyiyiz bluseuu ramazan ..gün boyu evde ..akşam da teravih güzel geçiyor canım. sen nasılsın ? dr. konusunda karar verince bizi haberdar etmeyi unutma.
justing hakkımızda hayırlısı olsun.. benimde senden bi farkım yok ama sabırlı olmalıyız..sanki bu ara çok düşünüyorum çok sabırsızım .

pinkim daha 1 ay olmadı canım sadece 3 gn adetim gecikti 1 ay olsa zaten durmazdım şimdiye kadar meraktankaydirigubbakcemile3...inş momi inş
haydi hayırlısı tatlım inş bebiş vardır göbişinde inş hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrr......cennetimm,dilkalman,momi susamuru,pinkyarenb,justin ,anda,halidem...........ne haber.......nasıl gidiyor canlarım........

iyiyiz tatlımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…