Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ya bikaç gün daha bekliyim diyorum en azından haftasonuna kadar.inş hamişimdir ya cmrtesi zaten gelicem şahin beyle görüşmeye ona sölerim olmassa muayneden snra gerekliyse yaptırırım

karın ağrın falan varmı yani herhangi bir belirti?çünkü ben olucağımı anlıyorum birgün önceden bel ağrılarım başlıyo..

Güzelim göğüs ağrın hamileysende olabilir.çünkü ben kızımda göğüslerim şişip ağardığı için ha gelir diye 10 gün beklemiştim.

ya kafam karıştı iyice tedavide kullandığım ilaçlardanda olabilirmi acaba?geçen ay 3 gn erken oldum buay planladığım tarihten 4 gün geçti

geçen ay tam tarih kaç?normalde geldiğindenmi gecikti yoksa tam bir ay doldudamı gecikti.ay anlatabildimmi biraz karışık oldu.

selam kızlar geçmişi okuyamadım bugün biraz rahatsızım

momicim tedaviyemi başladın

samurcum blucum dikkaldırım justing pinkçim sizler nasılsınız

haidecim inş hayırlısıyla hamiş haberlerini alırız

mumucum hosgeldin canım... ne oldu gecmis olsun cok.

yok daha baslamadım ramazanda zor olur diye. bayramla beraber regl olacagım bir aksilik olmazsa o zaman baslarim herhalde. bu sefer hem kısa protokol olacakmış. daha kolay yaniii

sende durumlar nasıl?

öyle düşünüyorum şimdilik operasyonları erteledim. bu da tutmazsa o zaman ameliyat olurum diye düşünüyorum. kısmet artık

hayırlısı olsun cnm.o zaman bayramdan sonra beraber başlıcaz.ben ekimin 10 gibi giderim diyorum tabi bisorun çıkmazsa.bu arada halidem idrardan test yapıcaktı gecikmesi olduğu için.inş pozitiftir.

inşallah bekliyorum bende dün yazmıştım ona da... umarım tedavisiz kavuşur yavrusuna

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok pink,momi,justing,mumu?kızlar test yaptım negatifmafoldumben ama hala gelen bişey yok.cumartesiye randevu aldım geliorum.o bi baksın ne durumdayım nie olmadım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…