Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

canım hayırlı olsun ınsallah sende melegıne kavuşacaksın bugun aramadılarmı henuz kac tanesı dollenmiş merakda bırakma bızı haberdar et
senın ozel mesajın nıye kapalı sana mesaj yolluycaktım ama kapalı dıye yolluyamadım

canım iyiyim ben çok ilginçtir ama göğüs ve karın bölgem dün çok kaşındı nedendir acaba?neyse sen nasılsın pink rose kaydetmiş beni teşekkür ederim kendine çokkkkkk dikkat et :içelim:

canım ben iyiyim 5 tane embriyo koyuldu allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz ve annelik duygusunu banada nasip eder.umarım seninde yumişlerin sağlıklıdır ve annelerine sımsıkı tutunurlar hihoyyyt

pink rose teşşekkür ederim düşündüğün için ben seni çok merak ediyordun msn de görüşürüz artık.belki seninde rahat rahat gezeceğin son bayramın olur bakarsın kurban bayramında sende hamiş olusun canıma.s.

inşallah canım inşşş...ağzın bal yesiiin...a.s.

slm arkadaşlar dün yazamadım bugün yazıyorum.dün aradılar hastaneden 5 yumurta döllenmiş ve yarın saat 12.30 da transferim gerçekleşecek hayırlısıyla inşallah tutar.heyecanlandım kızlar yaaaa...

egulacım yazamadım sana, hayırlı uğurlu olsun transferin gerçekleşti sanırım yazmamışsın ama inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur ve müjdeli haberlerini duyarız nerelerdesin ağrın sızın varmı bende tık yok hala hayırlısı bakalım

slm arkadaşlar 2 gündür sesim çıkmıyor.transferim pazartesi günü yapıldı 3 tane embriyo koyuldu.artık gerisi allahtan.benim ve tüm bekleyenler için hayırlı olsun.
çok rahat bir transferdi hiç ağrım sızım olmadı şu anda yok allaha şükür.4 satt hastanede dinlendim ve eve geldik sürekli o gün dinlendim.dün ise fazla yormadan kendimi bayramm ziyaretleri falan yaptık.bugün yine dinlenicem fazlada zorlamamak lazım.11 ekimdede sonucu öğrenicem.inşallah oluşurlar.

herkese hayırlı bayramlar olsun

kızlar nerelerdesiniz yaaaa bayram bitti siz yoksunuz hala bu zor günlerde ihtiyacımız var sizlere seherim yücem egulo merak ettim siziii

kızlar nerelerdesiniz yaaaa bayram bitti siz yoksunuz hala bu zor günlerde ihtiyacımız var sizlere seherim yücem egulo merak ettim siziii

canım burdayım valla bende senin gibi gün sayıyorum 5. günüm bugün.bayram biraz yorucu geçti ne kadar yatmak istesemde dinlenmek istesemde olmuyor bayramda gelen giden oluyor.dinlenebildiğim kadar dinleniyorum.artık gerisi allaha kalmış.senin az kaldı öğrenmene pazartesi öğreniceksin.nasıl belin falan ağrıyomu benim ağrıyor sanki azda olsa.tabi yatmaktanda olabilir:))))))
kendine çok iyi bak canım inşallah olucak.sanki benim içimde senin olacakmış gibi bir his var.nedense bilmiyorum.hayırlısı inşallah

canım inşallah dün gece deli gibi kasık ve bel ağrım oldu birden girdi ve 15 dk sürdü hala var ama dün geceki kadar değil canım senin varmı belirti inşallah seninde benimde tüm isteyenlerin olsun canımmm

selam kızlar nasılsınız benım bulantılarım felaket şekılde bılgısayarın ekranına bıle bakamaz oldum efsane canım sen nasılsın az kaldı senı heyecan sarmıştır

efsane benimde bel ve kasık ağrım oluyor çok fazla aynı yani.yarın haberlerini bekliyorum canım inşallah hayırlı haber verirsin.

kızlar selamlar nasılsınız geçmiş bayramınızı kutluyorum..egulo nasıl gidiyor efsanecim hiç görüşmedik canım merak ediyodum ne zamandı diye sonuç yarınmış bende heyecanlandım şimdi hadi hayırlısıyla coşarız yarın inşallah öpüyorum hepinizi..

efsane yarın sonucu alınca hemen mesaj at bana sıteye yazmanı beklıyemem catlıycam yaa

pink rose iyi gidiyor sanırım şu an beklemedeyim.6.günüm bugün bakalım hayırlısı olsun inş.efsaneyi merak ediyorum ne oldu acaba sonucu bugün alacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…