slm arkadaşlar...dün yumurtalarım toplandı.11 tane toplandı.bugün haber verecekler kaç tanesi sağlıklı diye.dün bütün günü uyuyarak geçirdim anestezi biraz sersem yapıyo insanı.doktor 4 adet ilaç verdi 2 hafta bazılarını kullanıcam bazılarını bir hafta.
arkadaşlar size bişey sölüyeyim mi tüp bebek yaptırmak için acıbademi tercih etsem mi etmesemmi diye düşünen arkadaşlar gerçekten düşünün derim şahin bey kadar güler yüzlü dr.yok.ve ekibi desen öyle her an kapı çalıyor nasılsın nasıl hissediyosunuz sürekli ilgi alaka gösteriyolar. Hastane oratmıda güzel odaları çok lüx.yani ben çok memnun kaldım.inşallah sonuda güzel olur.
efsane sen neler yaptın kaç tane koydular içine çek merak ettim seni sonra seherm yazmışta aldım haberlerini.inşallah tutar canım 12 gün nasıl geçecek bakalım.yine haberleşirriz.
canım nasılsın gerı sayım başladı artık bol bol dınlen canım ınsallah guzel haberlerını alıcaz ben gercekten ınanıyorum posıtıf olucagına senı cok opuyoum canım kızlar bu aralar pek gıremıyorum hem bulantılarım var hemde bayram ustu
slm arkadaşlar...dün yumurtalarım toplandı.11 tane toplandı.bugün haber verecekler kaç tanesi sağlıklı diye.dün bütün günü uyuyarak geçirdim anestezi biraz sersem yapıyo insanı.doktor 4 adet ilaç verdi 2 hafta bazılarını kullanıcam bazılarını bir hafta.
arkadaşlar size bişey sölüyeyim mi tüp bebek yaptırmak için acıbademi tercih etsem mi etmesemmi diye düşünen arkadaşlar gerçekten düşünün derim şahin bey kadar güler yüzlü dr.yok.ve ekibi desen öyle her an kapı çalıyor nasılsın nasıl hissediyosunuz sürekli ilgi alaka gösteriyolar. Hastane oratmıda güzel odaları çok lüx.yani ben çok memnun kaldım.inşallah sonuda güzel olur.
efsane sen neler yaptın kaç tane koydular içine çek merak ettim seni sonra seherm yazmışta aldım haberlerini.inşallah tutar canım 12 gün nasıl geçecek bakalım.yine haberleşirriz.
efsane cim hayırlı olsun canım inşallah positif sonuçlar alıcaksınseni ekledim msnme bu sıra pek evde olmuycam bayramdan sonra görüşürüz canım..bu arada sen öyle bayram diye çok dışarı çıkıp gezme dinlenmelisin biraz dikkat et o kadar uğraş verdin biraz sabret sonra çok gezersin tatlım..:1hug:
pink rose teşşekkür ederim düşündüğün için ben seni çok merak ediyordun msn de görüşürüz artık.belki seninde rahat rahat gezeceğin son bayramın olur bakarsın kurban bayramında sende hamiş olusun canıma.s.
kızlar nerelerdesiniz yaaaa bayram bitti siz yoksunuz hala bu zor günlerde ihtiyacımız var sizlere seherim yücem egulo merak ettim siziii
kızlar efsaneden haber varmı bugün sonuç alacaktı
kızlar selamlar nasılsınız geçmiş bayramınızı kutluyorum..egulo nasıl gidiyor efsanecim hiç görüşmedik canım merak ediyodum ne zamandı diye sonuç yarınmış bende heyecanlandım şimdi hadi hayırlısıyla coşarız yarın inşallah öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?