Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıydım hastaneden de dr dan da ekipten de herşeyden çok memnun kaldım ve ilk denememizde olumlu sonuç aldık şu an 5,5 aylık bir gebeliğim var şahin beyi kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada tedavimden kalan hiç kullanılmamış 1 kutu gonal f 1050 ilacım var rapor çıkaramayan arkadaşlara uygun fiyatla vericem ilacı ihtiyacı olanlar msj atabilirler

Canım Allah bağışlasın bebeğini teşekkür ederim bize moral verdin bebeğin kızmı erkekmi allah bağışlasın.Darısı bizizm başımıza

kızlar nerelerdesınız ben şimdi efsane202 nın yanından gelıyorum bugun transferı vardı onu zıyarete gıttım kendısı gayet ıyı transferı yapıldı bu akşam bursa acıbademde kalıcak
egula nerdesın canım senın toplama işlemın nezaman

seherim merhaba canım efsaneyi bende merak ettim.iyi haberlerini duymak çok güzel.canım benimde yarın saat 10 da toplama işlemi inşallah güzel geçer.çok heyecanlıyım. efsaneyide görmek isterdim ama saat 10 da uyutulucam.o yüzden imkansız herhalde geldiğinde artık yazışırız.bilgiler içinde sağol efsaneyi merak etmiştim.

aa evet ya efsanenin transferi bu gündü günler ne çabuk geçiyor.asıl 12 gün şimdi ona geçmez.Hayırlısıyla inşallah güzel haberinide alırız.

belkı erkenden falan gorebılırsın yarın cıkıcaklar onlarda afyondan gelen hasta dıye sorarsan odasını gosterırler senın ıcınd e hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar bu gün kadir gecesi bu günün yuzu suyu hürmetine allahım hepimizin gönlünün muradını versin aminnnn

merhaba arkadaşlar bu gün kadir gecesi bu günün yuzu suyu hürmetine allahım hepimizin gönlünün muradını versin aminnnn

amin canım ınsallah sen nasılsın ben bu aralar bulantıdan gıremez bakamz oldum sayfalara sen ne aşamadasın canım

amin canım ınsallah sen nasılsın ben bu aralar bulantıdan gıremez bakamz oldum sayfalara sen ne aşamadasın canım
Canım iyi olun bebişle beraber de bu bulantılarda geçer.Bu gece kadir gecesi sen annesin artık bizede dua et canım.ben bayramdan sonra başlayacağım bir mani olmazssa tedaviye

günaydın kızlarrrrr burdayım ben, kopamam sizden siz zor gün dostusunuz hayırlısıyla transferim gerçekleşti kendimi iyi hissediyorum ağrım sızım yok şimdilik seherim ziyaret etti beni çok sevindim.başka bir memlekette insana ziyaretçi gelmesi beni çok duygulandırdı teşekkür ederim seherim ........7 ekim test günüm fakat afyondaki dr um 6 ekim yazmıştı tahlilimi onun için ben pazartesi yapıcam gerçekten ilaç kullanırken zaman daha çabuk geçmişti şimdi ise geçmiyor allahtan bayrama denk geldi akraba ziyareti misafirler derken biraz daha zaman çabuk geçer diye ümit ediyorum hayırlısı bakalım.inşallah herşey yolunda gider ve hamile olduğumu duyarım bende.

slm arkadaşlar...dün yumurtalarım toplandı.11 tane toplandı.bugün haber verecekler kaç tanesi sağlıklı diye.dün bütün günü uyuyarak geçirdim anestezi biraz sersem yapıyo insanı.doktor 4 adet ilaç verdi 2 hafta bazılarını kullanıcam bazılarını bir hafta.
arkadaşlar size bişey sölüyeyim mi tüp bebek yaptırmak için acıbademi tercih etsem mi etmesemmi diye düşünen arkadaşlar gerçekten düşünün derim şahin bey kadar güler yüzlü dr.yok.ve ekibi desen öyle her an kapı çalıyor nasılsın nasıl hissediyosunuz sürekli ilgi alaka gösteriyolar. Hastane oratmıda güzel odaları çok lüx.yani ben çok memnun kaldım.inşallah sonuda güzel olur.

efsane sen neler yaptın kaç tane koydular içine çek merak ettim seni sonra seherm yazmışta aldım haberlerini.inşallah tutar canım 12 gün nasıl geçecek bakalım.yine haberleşirriz.

efsane cim hayırlı olsun canım inşallah positif sonuçlar alıcaksınseni ekledim msnme bu sıra pek evde olmuycam bayramdan sonra görüşürüz canım..bu arada sen öyle bayram diye çok dışarı çıkıp gezme dinlenmelisin biraz dikkat et o kadar uğraş verdin biraz sabret sonra çok gezersin tatlım..:1hug:

egulo hayırlı olsun canım hayırlısıyla transferin gerçekleşir inşallah...a.s.

canım nasılsın gerı sayım başladı artık bol bol dınlen canım ınsallah guzel haberlerını alıcaz ben gercekten ınanıyorum posıtıf olucagına senı cok opuyoum canım kızlar bu aralar pek gıremıyorum hem bulantılarım var hemde bayram ustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…