- Konu Sahibi tiramisu505
-
Peki transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz birşey var mı? Ben çok tedirgindim hareketlerimde mesela namaz kılarken bile korkuyordum.. siz nasıl yaptınız?Allah hepinizden razı olsun canlar Rabbim sizleri de sevindirsin hepinize bu hissi tattırsın . Çok teşekkür ederim çooook
Insallah siz ilk gorusmeye ne zamn gitmistiniz hemen tedaviye baslandı mıOlur inşallah, hergün güzel haberler paylaşıyorlar bize de nasip olur inşallah..
Ocakta gittim ilk ben, kanda pıhtılaşma sorunu vardı eksik testler var dedi bazı testler ve hsg istedi tekrar Şubat sonu başladık tedaviyeInsallah siz ilk gorusmeye ne zamn gitmistiniz hemen tedaviye baslandı mı
Transfer sonrası duş serbest ben bir kaç saat sonra ılık suda ayakta hızlıca bir boy abdesti aldım . Sonra namazlarımı farzlarını oturarak kıldım . İlk üç gün fazla hareketli olmadım . Progynex iğne zaten kabız yapıyor artı ilk üç gün ki hareketsizlik beni felaket kabız yaptı . Ölcem sandım . O ıkınmaya artık varya hiç ihtimal vermedim bu bebeğin tutacağına . O yüzden en baştan sabah 2 kayısı iyice çiğneyerek bol suyla ye.bir süre bekledikten sonra kahvaltını yap kahvaltıdan sonra iki kaşık zeytinyağına limon sık iç . Dört gün kabız kaldım sonra doktor hanım dubhalac yazdı günde üç kere hala içiyorum yine bile ishal olmuyorum yani düşün. Kahvaltıda iki organik yumurta bol sebze. Minnacık ekmek . İki saat sonra çiğ badem ve üç hurma öğlen bir kepçe sulu lifli bir yemek salata iki saat sonra ya meyve ya da yoğurt akşam yemeği yine hafif . Hamur işi kızartma baharat sirke turşu haşlanmış Mısır maydonoz taze nane bunlar yasak bitki çayları kahve asitli içecekler yasak kahvaltıda çoook açık bir bardak çay . Günde üç litre mutlaka su. Doktorun yazdığı vitaminler içtim . Haftada bir ya da iki balık yedim fırında . İlk üç gün fazla dinledik kaldım sonra evde ağır iş yapmadan günlük hayatıma devam ettim . Duşlarımı hep kısa ve ılık suyla aldım. Her namazda ayetel kürsi üç ihlas üç felak üç nas okuyum avucuma hafif tükürük kasıklarıma mesh ettim . Okudum hep kendimi . Çok uzun oldu ama böyle geçti .Peki transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz birşey var mı? Ben çok tedirgindim hareketlerimde mesela namaz kılarken bile korkuyordum.. siz nasıl yaptınız?
Birde paketli gıda asla tüketmedim . Ev yoğurdu yedim bol bol . Market şeyleri pek tüketmedim . Çikolata vs de yemedim . Öne doğru eğilmedim . Yüz üstü hiç yatmadım .yukarı doğru gerinerek birşey almadım uzanmadım.kabız olma en önemlisi o yani .Peki transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz birşey var mı? Ben çok tedirgindim hareketlerimde mesela namaz kılarken bile korkuyordum.. siz nasıl yaptınız?
Evet kabızlık ciddi problem, sağolasın dikkate alıcam ben de bu yazdıklarınıBirde paketli gıda asla tüketmedim . Ev yoğurdu yedim bol bol . Market şeyleri pek tüketmedim . Çikolata vs de yemedim . Öne doğru eğilmedim . Yüz üstü hiç yatmadım .yukarı doğru gerinerek birşey almadım uzanmadım.kabız olma en önemlisi o yani .
Canım hiç üzülme geç olsun güç olmasın tedaviye ne zaman başladınız ? Ben ekimden beri uğraşıyorum Benim 30 kasımda yumurta toplamam oldu 3 martta transfer oldum benimde uzun sürdü ama sonucumuz güzel oldu . Lütfen moralini yüksek tut. En doğru zamanda olsun sağlıklı bi transferin olsun . Başka merkezde olsan şimdiye yüz kere koyarlardı . Olmayınca bi daha gel derlerdi .Arkadaşlar kontrolden geldim çok moralim bozuk
Rahim kalınlıgım 15mm gayet iyi ancak sağ tarafımda bir yumurta gelişmiş ilaca ramen kiste dönücek belkide bilmiyorum buna bağlı olarak progesteron da yüksek çıktı transfer iptal 2ay daha
Bikaç güne transfer olucam diye beklerken resmen yıkıldım ama bunda da vardır bi hayır diyorum ne diyim artık gerçekten şaşırdım ne düşüneceğimi
Böyle bi durum yaşayan oldu mu daha önce?
Hayırlısı böyle belki de hiç üzmeyin kendinizi, bu halde transfer yapıp olumsuz sonuç almaktansa geç olsun güç olmasın..Arkadaşlar kontrolden geldim çok moralim bozuk
Rahim kalınlıgım 15mm gayet iyi ancak sağ tarafımda bir yumurta gelişmiş ilaca ramen kiste dönücek belkide bilmiyorum buna bağlı olarak progesteron da yüksek çıktı transfer iptal 2ay daha
Bikaç güne transfer olucam diye beklerken resmen yıkıldım ama bunda da vardır bi hayır diyorum ne diyim artık gerçekten şaşırdım ne düşüneceğimi
Böyle bi durum yaşayan oldu mu daha önce?
10bin 500dedi
günü 1.gün kabul edip ona göre 2 ya da 3. Günü gittim ben hep . Doktor hanım öyle yapmamı istedi . Yani lekeleri de sayarsam 4. günü gitmiş oldum hatta . O zaten ultrasonda endometrium
Canım hiç üzülme geç olsun güç olmasın tedaviye ne zaman başladınız ? Ben ekimden beri uğraşıyorum Benim 30 kasımda yumurta toplamam oldu 3 martta transfer oldum benimde uzun sürdü ama sonucumuz güzel oldu . Lütfen moralini yüksek tut. En doğru zamanda olsun sağlıklı bi transferin olsun . Başka merkezde olsan şimdiye yüz kere koyarlardı . Olmayınca bi daha gel derlerdi .
Canım hiç üzülme geç olsun güç olmasın tedaviye ne zaman başladınız ? Ben ekimden beri uğraşıyorum Benim 30 kasımda yumurta toplamam oldu 3 martta transfer oldum benimde uzun sürdü ama sonucumuz güzel oldu . Lütfen moralini yüksek tut. En doğru zamanda olsun sağlıklı bi transferin olsun . Başka merkezde olsan şimdiye yüz kere koyarlardı . Olmayınca bi daha gel derlerdi .
Hayırlısı böyle belki de hiç üzmeyin kendinizi, bu halde transfer yapıp olumsuz sonuç almaktansa geç olsun güç olmasın..
Ben de önceden hiç beklemek istemiyordum ama acele edince olmuyo saymıyorum artık ayları Allah en doğru zamanda nasip etsin..
Bugün yumurtalar toplandı benim şimdi embriyologdan gelecek haberleri bekliyorum yarın arayacaklarmışamin inşallah canım hepimize nasip etsin
En hayırlı zamanda
Siz ne aşamadasınız
AyyyBugün yumurtalar toplandı benim şimdi embriyologdan gelecek haberleri bekliyorum yarın arayacaklarmış
Yıllarımız geçiyor beklemekle sonucu güzel olur inşallah..
İnşallah canım yaAyyyinşaAllah bol bol kaliteli miniciklerin olsun
Merhabalar hangi testleri istedi sizden acaba hsg amh kan testlerini yaptırdım ama birde smear testi istediOcakta gittim ilk ben, kanda pıhtılaşma sorunu vardı eksik testler var dedi bazı testler ve hsg istedi tekrar Şubat sonu başladık tedaviye
Bugün yumurtalar toplandı benim şimdi embriyologdan gelecek haberleri bekliyorum yarın arayacaklarmış
Yıllarımız geçiyor beklemekle sonucu güzel olur inşallah..
Dualarımız seninle inşallah canım, hiç moralini bozma, tek olsun kaliteli olsun yeter, bize lazım olan bir tane zaten..Merhaba kızlar, bugün aradılar beni sadece 1 tane yumurtam döllenmiş, diğer ikisi olmamış
Biraz canım sıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, kalan 1 embriyomun gelişimi güzel ilerler inşallah, dualarınızı beklerim
Onları istedi benden de bir de kanda pıhtılaşma sorunu var bende onun için anti kardiyolipin, lupus antikoagülan, protein s ve protein c aktivitesi testleri istediMerhabalar hangi testleri istedi sizden acaba hsg amh kan testlerini yaptırdım ama birde smear testi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?